ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε αγαστή συνεργασία μέλη της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με τα τρολ του "Μεσσία" της πόλης μας και όχι μόνο

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Σε αγαστή συνεργασία μέλη της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με τα τρολ του "Μεσσία" της πόλης μας και όχι μόνο


Η "σαπίλα" συνασπίστηκε για ακόμη μια φορά εναντίον της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ διαδικτυακής μας ΦΩΝΗΣ. Στόχος τους (μάταιος εάν δεν το έχουν αντιληφθεί) να λασπολογήσουν εναντίον του πρώτου σε επισκεψιμότητα ΜΜΕ της πόλης και να πάρουν κάποια κλικ υβρίζοντας κάποιον που θα πάει έως το τέλος τα χουντικά αποβράσματα.. 



Αυτή την φορά πήραν "βοήθεια" και από άλλες πόλεις από γνωστά φασιστοειδή που έχουμε καταγγείλει την δράση τους στις αρμόδιες αρχές από το μακρινό 2013. Έτσι η κ. Μανώλη συνομιλεί με το τρολ Δήμου έναν από τους υβριστές του "Μεσσία" που είχαν βρει στο πρόσωπο του αείμνηστου φίλου Δημήτρη Παρρά έναν "γερμανοτσολιά" για να λοιδορούν επειδή στάθηκε στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά για να σωθεί η χώρα μας το 2012 και να μην χρεοκοπήσει άτακτα.

Το γεγονός πως ήταν επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη τους είχε πέσει "βαρύ". Όπως βέβαια ήταν ενοχλητικός γιατί είχε άποψη και δεν ήταν δεξιός - αδέξιος να γίνεται ουρά της αριστεράς στην πόλη μας . Οι απόψεις του για ΣΔΙΤ ήταν για τους κρατιστές της πόλης αιτία τριβών αφού δεν αρκεί να δηλώνεις ΔΕΞΙΟΣ αλλά και να υιοθετείς τουλάχιστον τα κύρια σημεία του προγράμματος της ΝΔ.

Οι σαχλαμάρες των αντιμνημονιακών οπαδών του "Μεσσία" και όχι μόνο  γνωστές. Η ίδια η Ιστορία τους έχει διαψεύσει αφού κάποιοι σαν και αυτούς αλλά από άλλο άκρο τελικά κατάλαβαν πως άλλος δρόμος πιο βατός και κυρίως ασφαλής για την χώρα μας πέρα των μνημονίων  δεν υπάρχει και το παραδέχθηκαν ΔΗΜΟΣΙΑ πως είχαν αυταπάτες όταν ομιλούσαν για σχίσιμο των μνημονίων. 

Οι οπαδοί του "Μεσσία" και οι ακροδεξιοί και ακροαριστεροί συνοδοιπόροι τους τα σχίζουν ακόμα όπως φοράνε και τις περικεφαλαίες τους για να το παίξουν τάχα Μακεδονομάχοι! Και το είχαμε πει πως όταν οι Εθνικιστές δεν κατεβαίνουν στα συλλαλητήρια ( δεν θα τους δουν για μεγάλο διάστημα) κατεβαίνουν οι γραφικοί των 300 ατόμων που ζητάνε να κάνουμε πόλεμο με νεροπίστολα!

Έτσι όλοι οι ψεκασμένοι (ΑΝ.ΕΛ, Χρυσαυγίτες, οπαδοί του λαϊκιστή Σαλβίνι που ζητούσε παλιότερα τον τεμαχισμό της χώρας του, και οι προβληματικοί αριστεροί που είναι εχθροί του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε  ) είπαν να μας κάνουν μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας! 

Αυτοί που γράφουν σαν Χρυσαυγίτες, αυτοί που συκοφάντησαν και συκοφαντούν συστηματικά κάθε διοίκηση του δήμου μας , αυτοί που τάχα καταγγέλλουν την διαφθορά αλλά πάντα χωρίς να προσκομίσουν ένα στοιχείο.

Την ώρα λοιπόν που η μπόχα από το παρακράτος έχει καλύψει τα πάντα βγήκαν να μας συκοφαντήσουν και πάλι ως υπερασπιστές τάχα των καλών τρόπων των ανδρών! Την διαφθορά που παίζουν όλα τα ΜΜΕ της χώρας μας δεν την βλέπουν τους απασχολεί πως ο Μητσοτάκης δεν "σφάζει" κανέναν μουσουλμάνο για να μας κάνουν Σερβία ! Δεν καταλαβαίνουν προφανώς την "επικινδυνότητα" των ρατσιστικών κειμένων τους για την χώρα μας, αφού αυτά γίνονται προπαγάνδα εναντίον της δημοκρατικής χώρας μας στα χέρια των εχθρών μας.

Πρέπει να είναι "ψεκασμένος" για να πιστεύει κάποιος πως έχουμε την δυνατότητα στις παρούσες συνθήκες να πάρουμε την Πόλη πίσω ή μάλλον θέλει να ξαναζήσουμε ως λαός Μικρασιατική καταστροφή επειδή κάποιος θέλει να το παίζει τάχα Εθνικιστής πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Αυτοί λοιπόν  που συκοφαντούν κάθε πραγματικά ενεργό δημότη μας , και στέκονται αλληλέγγυοι σε όσους ενώ είναι θύτες κλαψουρίζουν σαν π@τ@νες κάνοντας τα θύματα.

Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να φανατίζουν τους αναγνώστες μας που αναμένουν από εμάς να μην χαϊδεύουμε αυτιά φασιστών αλλά να τους οδηγούμε όπως και το 2013 εκεί που πραγματικά ανήκουν.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους τους συκοφάντες μας με την υπόσχεση πως εμείς θα τους πάμε έως το ΤΕΛΟΣ. Για τις θαυμάστριές μας προφανώς και δεν θα προτείνουμε τις 50 συμβουλές του "Μεσσία" για να γίνουν "αξιόλογες" γυναίκες αφού σεβόμαστε το γυναικείο φύλο αλλά δεν υποκύπτουμε ποτέ στον πειρασμό να δικαιολογήσουμε το ΨΕΜΑ. 

Γιατί είναι εμφανές πως δεν μπορούμε να συγχρωτιζόμαστε με όσους αμφισβητούν και υποσκάπτουν την Αστική μας Δημοκρατία. Εμείς τις ερπύστριες τις καταγγέλλουμε δεν τις υπηρετούμε για να μας πουν οι "ψεκασμένοι" ευπατρίδες μετά θάνατον!

Σ.Μ

Βρήκαμε και μερικά "ωραία" κείμενα που αρέσουν στους οπαδούς του "Μεσσία" αλλά και σε υποψηφίους της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που εξακολουθούν και σχολιάζουν αρνητικά για εμάς και κάποιοι άλλοι κάνουν και like σε αυτούς που εξύβριζαν συστηματικά έναν πρώην υποψήφιό τους το 2014 αλλά και τον επικεφαλής της παράταξης Τάσο Ευσταθίου που προφανώς και είναι υπόλογος αφού κρατάει στις τάξεις της παράταξης του (όλοι οι "καλοί" χωράμε) μόνιμους και χωρίς λόγο υβριστές μας. Μάλιστα αναγνωρίζουν και τους εαυτούς τους στο ζωϊκό βασίλειο αφού όπως πάντα άλλα γράφουμε και άλλα καταλαβαίνουν.





Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί FMC ή ΕΤΑ  ας αναζητήσουν πληροφορίες και δεν τα λέμε βέβαια εμείς αλλά η ισπανική κυβέρνηση και οι ΗΠΑ αφού μετά την αυτοδιάλυση της ΕΤΑ το 2018 κάποιοι θεώρησαν πως θα συνέχιζαν τα "επαναστατικά" τους παιχνίδια εις βάρος μιας κυρίαρχης χώρας όπως η φίλη και σύμμαχος Ισπανία. Ο ρατσισμός των Βάσκων είχε μεταφερθεί και στην Αθλέτικο Μπιλμπάο που είχε πολιτική να μην προσλαμβάνει παίχτες εάν δεν ήταν Βάσκοι! Αυτά τα πρότυπα προφανώς και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά από όσους έχουν τις ελάχιστες έστω δημοκρατικές ευαισθησίες.

Οι φαντασίες του Σαμπίνο Αράνα εξακολουθούν και παιδεύουν και σήμερα την Ισπανία αφού παντού υπήρχαν και θα υπάρχουν "ψεκασμένοι" .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: