ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : H γνωστή εταιρία ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ της οικογένειας Αργυρού μεγάλος χορηγός του Χαραυγιακού

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

H γνωστή εταιρία ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ της οικογένειας Αργυρού μεγάλος χορηγός του Χαραυγιακού



Η οικογένεια Αργυρού με την εταιρία τους ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ είναι οι μεγάλοι χορηγοί του Χαραυγιακού. Η ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ δραστηριοποιείται από το 1947 με την εμπορία και μεταφορά καυσίμων.
Οι τομείς που δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, την εκμετάλλευση πρατηρίων βενζίνης, την εμπορία ναυτιλιακών καυσίμων, την μεταφορά αεροπορικών καυσίμων, την εξυπηρέτηση πολυκατοικιών, βιομηχανικών ή επαγγελματικών χώρων καθώς και εργοταξίων.

Ανάμεσα στους πελάτες της διακρίνονται κορυφαίες εταιρίες όπως  Max Perry, Coffee Island, Focaccino, Δωδώνη, αλλά και δήμοι όπως ο δήμος Αχαρνών , ο δήμος Γλυφάδας αλλά και ο δήμος Ηλιούπολης.

Είναι μια συνεργασία που θα βοηθήσει την ομάδα της πόλης μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ,αφού πρόκειται για μια αξιόπιστη εταιρία με δυνατότητα να προσφέρει οικονομικά και να συνδράμει το έργο της διοίκησης. 

Θετική εξέλιξη σε εποχές δύσκολες που οι αξιόπιστοι χορηγοί δύσκολα μπλέκουν με τον χώρο του αθλητισμού ιδίως σε μικρές κατηγορίες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: