ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κοροϊδία από την δημοτική αρχή -Αδικεί κατάφορα το ιστορικότερο σωματείο της πόλης

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Κοροϊδία από την δημοτική αρχή -Αδικεί κατάφορα το ιστορικότερο σωματείο της πόλης

 


UPDATE: Τι πιο λογικό από το να αποφασίζει ο ΠΑΟΔΗΛ για το που θα διανεμηθούν οι οικονομικές ενισχύσεις για τα αθλητικά σωματεία ή για τα πολιτιστικά όμως στην πράξη δεν ισχύει αυτό! Αλλάξαμε λοιπόν τον τίτλο γιατί ο ΠΑΟΔΗΛ διαχειρίζεται αυτά που του δίνουν  ως τακτικό του προϋπολογισμό για τις δομές και το προσωπικό που απασχολεί. Δείτε εδώ και τον κανονισμό λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης που εντάξει είναι δική του ευθύνη και συγγνώμη για το λάθος μας . Άρα κοροϊδία από την δημοτική αρχή και την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και όχι από την διοίκηση του ΠΑΟΔΗΛ που δεν καθορίζει τις οικονομικές ενισχύσεις. Να αλλάξουν το καταστατικό και να έχει  ΛΟΓΟ το Δ.Σ του ΠΑΟΔΗΛ,   δεν είναι δυνατόν όσοι είναι κοντά στα σωματεία να μην έχουν για εμάς καθοριστική γνώμη για το ποιος πρέπει να χρηματοδοτηθεί από ένα συγκεκριμένο μπάτζετ που έχει και μπορεί να διαθέσει η εκάστοτε διοίκηση.

Το να παίρνει επιχορήγηση από τον δήμο Ηλιούπολης 2700 ευρώ το ιστορικότερο σωματείο της πόλης μας ο ΓΣΗ και 800 ευρώ ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ηλιούπολης είναι κάτι που δεν θα μπορούσαμε να μην στηλιτεύσουμε .



Είναι και αυτό ένα "επίτευγμα" της δημοτικής αρχής που φυσικά αδικεί κατάφορα το ιστορικότερο σωματείο της πόλης με συνεχείς διακρίσεις σε ολυμπιακά αθλήματα.

Προεκλογικά μιλούσαν για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ,και νέα ήθη και εφαρμόζουν την λογική της ισοπέδωσης .

Έτσι και αλλιώς το συνολικό ποσό που έχουν υπολογίσει ως "στήριξη" είναι μικρό ,το να το μοιράζουν και άδικα είναι κάτι το οποίο θα το βρουν μπροστά τους.

Γιατί φυσικά και ο "σανός" που πουλάνε δεν είναι ευκολοχώνευτος από τους χιλιάδες φίλους των αθλητικών σωματείων με προσφορά στην πόλη μας έναντι σωματείων σφραγίδας .

Η ομόφωνη απόφαση των 18 δημοτικών συμβούλων που ήταν παρόντες και δεν αντέδρασαν σε αυτό φυσικά και αποτελεί δικαίωση για εμάς όταν φωνάζουμε πως καλό θα είναι να στέλνετε στο δημοτικό συμβούλιο ανθρώπους που δεν τους αρέσει η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ .

Το τι έγινε με τους άλλους συλλόγους της πόλης μας σε άλλο μας κείμενο. Πάντως στο μοίρασμα για τα αθλητικά σωματεία της πόλης απέτυχαν παταγωδώς αδικώντας όσους φέρνουν διακρίσεις και  επιτυχίες για την πόλη μας και εξισώνοντάς τους με τους ανύπαρκτους.

Με λογικές μοιράζω χρήμα σε σωματεία συγγενών & κολλητών προφανώς και δεν βοηθάς τον αθλητισμό αντίθετα προσπαθείς μάταια να απαξιώσεις όσους έχουν κάνει το όνομα τους συνώνυμο με τις περισσότερες αθλητικές επιτυχίες που κάνουν περήφανους όλους εμάς που είμαστε ΗΛΙΟΠΟΥΛΑΡΑ και φυσικά δεν ανεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν όσοι αντιπροσωπεύουν αθλητικά το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. 

ΥΓ: Και βέβαια 1500αρια στον όμιλο αγωνιστικού Μπριτζ Ηλιούπολης δόθηκαν όπως βλέπετε εδώ και επί διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου που καλεί σε "αντίσταση" τον Ηλιουπολίτικο Λαό εναντίον ενός προεδρικού διατάγματος για τον Υμηττό που βάζει τέλος σε όσους επί δεκαετίες πουλάνε "επαναστάσεις" εις βάρος όλων μας. Άλλωστε εάν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης μας άκουγαν στο θέμα που είχαμε αναδείξει για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης σήμερα θα ήταν πραγματικός "αντάρτης" αφού η παρούσα κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις είτε το επιθυμεί είτε όχι αφού στην ουσία η Ελλάδα εξαρτάται οικονομικά από την ανοχή των δανειστών μας. Άρα ο λαϊκισμός και το αντιμνημόνιο θα παίξουν και πάλι με συμμάχους τους αυτή την φορά όσους δεν ήταν στις πλατείες το 2011 και 2012 και έως το 2015 αλλά το σκέφτονται να πάνε τώρα!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: