ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά είχε δίκιο η Κική Παρασκευά στα "δεξιά" αδέξια και φιλοχουντικά ΜΜΕ την ήξεραν καλά - Ο Γαβριήλ Αραμπατζής διαφήμιζε την εφημερίδα του Δημήτρη Μωραίτη στο site του το 2011

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Τελικά είχε δίκιο η Κική Παρασκευά στα "δεξιά" αδέξια και φιλοχουντικά ΜΜΕ την ήξεραν καλά - Ο Γαβριήλ Αραμπατζής διαφήμιζε την εφημερίδα του Δημήτρη Μωραίτη στο site του το 2011


Τελικά η Κική Παρασκευά είχε και σε κάτι  δίκιο. Αναγνώστης μας από γειτονικό δήμο μας έστειλε πολλά στοιχεία για εκείνην .
Η οπαδός του "Μεσσία" ήταν αγαπητή το μακρινό 2011 στο site του Γαβριήλ Αραμπατζή που δεν ενοχλούνταν προφανώς για τα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ  πρωτοσέλιδα μιας εφημερίδας που θεωρούσε έγκλημα να εργάζονται ξένοι εργάτες σε εργασίες που δίνονταν από τον δήμο μας σε ιδιωτικά συνεργεία  όπως συμβαίνει παντού στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο.


Επομένως δίκαια διαμαρτύρεται η κ. Κική Παρασκευά που εμείς ως δεξιοί δεν την γνωρίζαμε . Όμως εμείς προφανέστατα και δεν έχουμε καμία σχέση με όσους ακόμα και σήμερα αποδίδουν τιμές σε χουντικούς δημάρχους και κλείνουν αυτιά και μάτια μπροστά στον ΦΑΣΙΣΜΟ.

Γιατί ως εθνικιστής είμαι σε θέση να γνωρίζω πως στα μεγαλύτερα εθνικιστικά κόμματα της Ε.Ε όπως π.χ Λεπέν στη Γαλλία οι αστειότητες του παραπάνω πρωτοσέλιδου έχουν απαντηθεί εδώ και καιρό.

Πολωνοί , Έλληνες , Ρουμάνοι αλλά και Τούρκοι είναι μέλη τέτοιων κομμάτων προφανώς και επειδή ο Εθνικισμός σέβεται πρωτίστως όλα τα έθνη και δεν είναι ΝΑΖΙΣΜΟΣ όπως το παραπάνω πρωτοσέλιδο. Γιατί εάν δεν σέβεσαι τα έθνη δεν μπορείς να είσαι εθνικιστής και να ζητάς την διατήρησή τους ως πυλώνα Πολιτισμού .

Δηλαδή θα υποχρεώσει την ιδιωτική εταιρία να πάρει εργαζόμενους Έλληνες με ποια λογική και σε ποια Σοβιετία συμβαίνει αυτό το πράγμα στον σύγχρονο κόσμο. Μπορεί να φαίνεται αστείο στους πολλούς το παραπάνω πρωτοσέλιδο με την άποψη του κ. Μωραίτη αλλά προφανέστατα δεν είναι για πλάκα αυτός ο λαϊκισμός που σε εποχές κρίσης ίσως και να πουλάει σε κάποιους .

Λες και οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έτρεχαν σε τέτοιες ιδιωτικές δουλειές ως εργάτες ή εργάτριες , λες και δεν ξέρουμε πως οι περισσότεροι προτιμούν να εργάζονται σε δήμους ως εργάτες και όταν κάτι θέλει σκληρή δουλειά ο ιδιώτης είναι η ΛΥΣΗ για να ολοκληρωθεί κάτι γρήγορα.

Βέβαια αυτή είναι η αρχική μας ανάρτηση γιατί όπως βλέπετε το φύλλο τότε δεν του "βρώμαγε" η ΝΔ και είχε ανησυχίες για την διαδοχή στην παράταξη του Γιάννη Αναγνώστου παρουσιάζοντας μάλιστα και τρία πρόσωπα σε εμάς γνωστά.

Μιλάμε δηλαδή για τον Μάϊο του 2011 και κάποιοι ήθελαν από τότε να "τελειώσουν" τον Γιάννη Αναγνώστου! Όμως έμεναν δεν έλεγαν κάτι επίσημα και κυρίως όταν ήταν διοίκηση ο Γιάννης Αναγνώστου δεν έβλεπαν τι γίνονταν δίπλα τους .

Ο καθένας κοίταγε την "δουλειά" του και όπως θα δείτε και τις επόμενες μέρες όλοι ήξεραν την Κική Παρασκευά που βρίσκει χαριτωμένο το ποστ του Μωραίτη και που βέβαια για να τον ακολουθεί ακόμη ( μαγκιά της αυτό από το 2010 ίσως και πιο πριν) στηρίζει προφανώς και τις αντιμνημονιακές του τοποθετήσεις



Άρα και με δεδομένη την ΑΦΩΝΙΑ των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων για τις φιλοχουντικές και ρατσιστικές κορώνες του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Πετράκη , την ρατσιστική επίθεση της κ. Μανώλη αλλά και τις κατά καιρούς επαινετικές αναφορές για τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα από στελέχη της πόλης μάλλον έχουμε να "καθαρίσουμε " πολύ σαβούρα και σαπρόφυτο αφού προφανώς και δεν φταίει ο κόσμος που δεν μας ψηφίζει ως πρόσωπα αλλά εμείς (και δεν μιλάω προφανώς για όλους όσους ψηφίζουν ΝΔ ) στην Ηλιούπολη δεν έχουμε πείσει τους πολλούς πως δεν έχουμε σκελετούς στις ντουλάπες μας.

Ο μόνος που το πέτυχε δίνοντας και ένα άγαλμα στο απέναντι άκρο ήταν ο Γιάννης Αναγνώστου και προφανώς αφού η ιστορία της κεντροδεξιάς ως διοίκηση στην πόλη έχει κολλήσει στο μακρινό 2010 ίσως είναι η ώρα να αναρωτηθούμε τι φταίει.

Εμείς έχουμε κριτικάρει τους πάντες έχουμε την δική μας φανερή ατζέντα που είναι γνωστή σε όσους μας διαβάζουν και προφανώς κ. Κική Παρασκευά δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως να κρύψουμε.

Ούτε σε καμία διοίκηση συμμετείχαμε και όσα γράφουμε είναι ΔΗΜΟΣΙΑ . Τελικά κάποιοι άλλοι που συγχρωτίζονταν και διαφήμιζαν τα ΜΜΕ του "Μεσσία" ή Δημήτρη Μωραίτη ήταν αυτοί που και δεν τον καταδίκασαν ΠΟΤΕ δημόσια και που προφανώς το 2011 τον διαφήμιζαν ως να τον πω δεξιό ή θα θυμώσει; Όπως και εάν έχει εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ λέμε πως αντέχουμε τον πόλεμο που μας γίνεται και θα καυτηριάζουμε πάντα και ΔΗΜΟΣΙΑ τον φασισμό από όπου και εάν προέρχεται .

Το γεγονός πως έχουμε ασκήσει κριτική στους πάντες δεν είναι μομφή για εμάς αλλά καθήκον και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε γιατί ό,τι και να λένε έχουμε αποκτήσει το  δικό μας φανατικό κοινό που μας κρατάει ακόμα στην πρώτη θέση.

Δάφνες δεν ζητάμε από κανέναν και για τίποτα ,αλλά προφανώς και δεν θα μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ όσοι έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους .

Επομένως επειδή δεν θα μπαίνουμε να σχολιάζουμε καθημερινά σε ομάδες και να συνομιλούμε με την Κούλα , την Σούλα και το κακό συναπάντημα που μας συκοφαντεί εμείς συνεχίζουμε και την δική μας απάντηση θα την δουν το φθινόπωρο αρχικώς με τις εκλογές στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης  όπου προφανέστατα και δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε κλέφτες , ψεύτες ή φιλοχουντικούς να αναδειχθούν σε θέσεις ευθύνης.

Γιατί προφανώς και οι κλέφτες πιάνονται όταν υπάρχουν και δεν έχουν εφευρεθεί ως δικαιολογία για να τσεπώσουν κάποιοι και να κρατήσουν ξένα χρήματα.

Για τους Άδωνη και Βορίδη δεν έχω λόγια αφού τα βλέπετε και στις ομάδες τους στα social media πως υπάρχει αλληλοϋποστήριξη κάτι που δεν κρύψαμε άλλωστε ποτέ από τους αναγνώστες μας . Όλοι ξέρουν πως είμαστε Σαμαρικοί και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Αυτή είναι η Κική Παρασκευά που τόσο καρό την ήξεραν όλοι και δεν ομιλούσε κανείς 
Το 2011 είχε αναλάβει την διεύθυνση της εφημερίδας "Η ΘΕΣΗ " της Ηλιούπολης που δεν είχε αποφύγει από τότε πρωτοσέλιδα που κάθε δημοκρατικός πολίτης χαρακτηρίζει και είναι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ . Εμείς εκείνη την χρονική περίοδο δεν είχαμε ιστολόγιο για την πόλη αφού όπως όλοι γνωρίζουν το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δημιουργήθηκε το 2013, και φυσικά όλα τα άλλα για όσους μας διαβάζουν είναι ήδη γνωστά.

Να διαφημίσουμε και κανένα παλιό πρωτοσέλιδο τους  μην κάνουμε και  "μισές δουλειές" ....


Σε αυτό το πρωτοσέλιδο είχαν ξεχάσει πως ο Βαλασόπουλος ήταν μνημονιακός και εκθείαζαν την αποφασιστικότητά του 
Και καταγγελίες έχουμε ..... αλλά δεν φταίνε και τα ΜΜΕ εάν 9 χρόνια μετά δεν τιμωρήθηκε κανείς 

Πάντως η ΘΕΣΗ της Ηλιούπολης δεν ξεκίνησε ως ΧΩΝΙ καθαρά αντιμνημονιακό ΜΜΕ δηλαδή. Τώρα πότε κόλλησαν τον ιό του αντιμνημονίου ας το απαντήσουν εκείνοι . Άλλωστε έχουν ιστολόγιο συνέχεια της εφημερίδας τους και μπορούν να βρίσουν άνετα όπως έχετε διαπιστώσει τον οποιοδήποτε. Βασικά αυτό δεν είναι η διαφωνία μας άλλωστε ο καθωσπρεπισμός ποτέ δεν μας άρεσε. Οι διαφωνίες μας είναι σε βασικά και φυσικά το κάθε μέσο ακολουθεί την δική του γραμμή και κρίνεται καθημερινά από τους αναγνώστες τους. Ενώ οι πολιτικοί κρίνονται κάθε τέσσερα χρόνια τουλάχιστον για όσους υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση . Εμείς άλλωστε και το 2019 είχαμε καλέσει τον κ. Μωραίτη (υπήρχε και η απλή αναλογική) να κατέβει ως υποψήφιος . Δεν θα τον στηρίζαμε γιατί η ατζέντα μας δεν είναι ίδια σε βασικά θέματα . Ακόμα και στην ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας δεν είναι ξεκάθαρος , ενώ στο θέμα της Δημόσιας Περιουσίας θεωρούμε πως δεν έχει διαφορετική θέση από τους πολλούς. Το ό,τι καυτηριάζει και δεν αποδέχεται τον κομμουνισμό προφανώς και δεν τον κάνει αυτομάτως και φίλο μας . Για εμάς η ΞΕΚΑΘΑΡΗ καταδίκη και των δύο άκρων είναι απαραίτητη προϋπόθεση αρχής διαλόγου. Για την πόλη η καταδίκη του Κώστα Δελλαπόρτα είναι κομβικό σημείο αφού όλα τα κακά για την κεντροδεξιά στην πόλη μας ξεκινούν για εμάς  από τις δικές του επιλογές. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: