ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ευχαριστούμε τις ΗΠΑ και την πολιτική της ηγεσία - Τα πάντα θα καταγράφονται όλα θα παρακολουθούνται

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Ευχαριστούμε τις ΗΠΑ και την πολιτική της ηγεσία - Τα πάντα θα καταγράφονται όλα θα παρακολουθούνται


Επειδή κάποια ρωσόφιλα ΜΜΕ αλλά και κάποιοι από την κυβέρνηση δεν βλέπουμε να θέλουν να  βγει προς τα έξω η σημαντική είδηση σας την  αποκαλύπτουμε από εδώ.



Η κυβέρνηση του Donald Trump και των Ρεπουμπλικάνων στέλνει το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower (CVN-69) μαζί και με άλλα 12 σύγχρονα πολεμικά του Αμερικάνικου Ναυτικού στο Αιγαίο, την στιγμή που κορυφώνονται οι προκλήσεις, οι ταπεινώσεις και οι απειλές από πλευράς Τουρκίας!

Έτσι εχθροί και φίλοι θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά την υπεροπλία της μοναδικής υπερδύναμης του πλανήτη και όλοι θα καταλάβουν πως το Αιγαίο δεν ανήκει στα ψάρια του αλλά σε όσους μπορούν να το υπερασπιστούν από όσους θεωρούν πως η υπανάπτυκτη Ανατολή μπορεί να επιβάλλει τα θέλω της στην πανίσχυρη Δύση. Μια Δύση που εκπροσωπείται αποκλειστικά από τις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία και όχι από όσους επιθυμούν να φέρουν τη Ρωσία από την πίσω πόρτα την Ε.Ε και τα κράτη παρίες συμμάχους τους ( Κίνα, Ιράν κ.ο.κ)

Επειδή εδώ οι Ελληναράδες που γράφουν σαν Χρυσαυγίτες δεν θα ευχαριστούσαν ποτέ τους Αμερικανούς φίλους μας το κάνουμε εμείς και λέμε στο Θεό να έχει γερούς και δυνατούς τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους.

Καλούμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να αφήσει τις ατέρμονες συζητήσεις με κράτη - παρίες και να απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτούς που μπορούν να κρατήσουν την χώρα μας ασφαλή.

Χρόνια μετά την τραγωδία στην Κύπρο θα έπρεπε να είχαμε καταλάβει πως οι ψευτοτσαμπουκάδες των πατριδοκάπηλων - καραβανάδων της Απριλιανής χούντας πληρώθηκαν ακριβά όπως και οι ιδεοληψίες των αριστερών που πόνταραν στο "πτώμα" της ΕΣΣΔ για να βρουν αποκούμπι στα προβλήματά τους.

Καλούμε τέλος τους "ψεκασμένους" να αντιδράσουν και να καλέσουν την κυβέρνηση να εμποδίσει την διέλευση του από το Αιγαίο αλλά δεν γνωρίζουμε με ποιο τρόπο θα μπορούσε να συμβεί αυτό.

Γιατί όπως πολλάκις φορές έχουμε γράψει τους πολέμους τους νικάει όχι ο πιο τυχερός αλλά ο πιο καλά στρατιωτικά εξοπλισμένος και με τους πιο δυνατούς συμμάχους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: