ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Προφανώς και αυτές οι εικόνες δεν παίζουν σε ΜΜΕ που θεωρούν έγκλημα το να υπηρετείς στα σώματα ασφαλείας

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Προφανώς και αυτές οι εικόνες δεν παίζουν σε ΜΜΕ που θεωρούν έγκλημα το να υπηρετείς στα σώματα ασφαλείας


Το μίσος των Σταλινοφασιστών για όσους υπηρετούν την Δημόσια Τάξη είναι γνωστό. Βλέπετε τα σώματα ασφαλείας υπερασπίζονται την Αστική μας Δημοκρατία που για αυτούς είναι ο μεγάλος τους εχθρός.



Θεωρούν εχθρούς τους αστυνομικούς των 800 ευρώ που παίζουν την ζωή τους κορώνα - γράμματα για να κάνει ο κάθε "μπαχαλάκιας" την επαναστατική του γυμναστική. Στο πλευρό των Σταλινοφασιστών και το άλλο άκρο αυτό των "πατριωτών" με τις μαύρες μπλούζες και τις σβάστικες που ακόμα βρίζει τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση του που βρήκε το πολιτικό θάρρος να τους στείλει ενώπιον της Δικαιοσύνης για τα εγκλήματά τους.

Βλέπετε ο τάχα "ακροδεξιός" Αντώνης Σαμαράς δεν τους "χάϊδευε" όπως έκαναν αργότερα οι αριστεροί συνοδοιπόροι τους στις πλατείες όπου οι τάχα αγανακτισμένοι με τις γεμάτες τσέπες οδήγησαν στην Εξουσία τους λαϊκιστές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα για την πατρίδα μας.

Εμείς θα αναρτούμε λοιπόν τέτοιες φωτογραφίες μπας και καταλάβουν και όσοι βγάζουν αστείες ανακοινώσεις για νόμους του κράτους που πέρασαν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και φαντάζονται χούντες την ώρα που υπηρετούν με τέτοιες ανακοινώσεις τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: