ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δημόσια καταδίκη των ρατσιστικών επιθέσεων είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνει ένας που θέλει να ασχολείται με τα κοινά- Μπράβο στον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας για την ανάρτηση του

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Η δημόσια καταδίκη των ρατσιστικών επιθέσεων είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνει ένας που θέλει να ασχολείται με τα κοινά- Μπράβο στον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας για την ανάρτηση του



Μπράβο στην υπουργό που έπραξε βέβαια το αυτονόητο και φυσικά ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ πρέπει να καταδικάζεται ΔΗΜΟΣΙΑ από όσους θέλουν να ασχολούνται με τα κοινά άρα στη σωστή κατεύθυνση και αναγκαίο και το ποστάρισμα του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας Παναγιώτη Κόκλα.



Θα ρωτήσει κάποιος μα καλά αυτό είναι αυτονόητο. Μάλλον εάν κάνει μια διαδικτυακή βόλτα σε σχόλια κάτω από τα μεγαλύτερα site της πατρίδας μας θα διαπιστώσει πολλές "παραφωνίες". 

Επομένως δεν είναι κόπος να αναρτούμε την καταδίκη στον ΡΑΤΣΙΣΜΟ  αφού ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι αυτονόητο σε μια κοινωνία σε κρίση που κινείται προς τα άκρα τα τελευταία δέκα χρόνια.

Τα μνημόνια και η οικονομική κρίση είναι το καλύτερο υλικό για να σπάσει το αυγό του φιδιού και να καταδείξει το αποτρόπαιο πρόσωπό του. Για τον λόγο αυτό ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ πρέπει να καταδικάζεται ΔΗΜΟΣΙΑ πριν αποκτήσει ανεγκέφαλους οπαδούς που αναζητούν "φταίχτες"για τα δικά τους προβλήματα.

Και μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να μην έχει την ανάγκη μας αφού πλέον ζει στο πιο δημοκρατικό κράτος του κόσμου. Αλλά υπάρχουν πολλοί που προφανώς και ο καθηγητής (υπάρχουν  πολλοί τέτοιοι)  είναι έτοιμος να λιώσει τον διαφορετικό  με τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ του.

Προφανώς και αυτός ο συγκεκριμένος  καθηγητής θα ήταν οπαδός της μη αξιολόγησης γιατί εάν κρίνουμε από τον χαρακτήρα του μάλλον δεν έχει και τις απαραίτητες γνώσεις. 

Τι γνώσεις μπορεί να έχει κάποιος που αποκαλεί έναν παίχτη της Εθνικής μας ομάδας μαϊμού επειδή έχει διαφορετικό χρώμα δέρματος από εμάς;

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: