ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



- Ενεργούν  σε πολλά σημεία της πόλης μας οι υπάλληλοι καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου μας. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε όσοι κινείστε στην πόλη. Εμείς απλώς επισημαίνουμε τις πολλές ώρες υπερωριών που "γράφουν" κάθε μήνα οι υπάλληλοι και δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να εξηγήσουμε σε όσους δεν καταλαβαίνουν πως σε μια πόλη με πάνω από 100.000 κατοίκους για να αλλάξει η εικόνα είναι αναγκαία η συνδρομή του ιδιώτη. Όσοι θεωρούν πως τα προβλήματα μπορεί να τα λύσει ο κρατισμός απλώς έχουν αυταπάτες.



- Κοινή γραμμή όλων των δημοτικών παρατάξεων στο θέμα του ΚΥΤ στον Υμηττό και φυσικά του νέου νεκροταφείου που δεν θα γίνει αφού βασική προϋπόθεση του ιδιοκτήτη του χώρου είναι η αναβάθμιση του ΚΥΤ. Οι παρατάξεις εδώ ζητάνε την απομάκρυνσή του άρα νέο νεκροταφείο με αυτούς που επιλέξατε για δημοτικούς συμβούλους δεν θα δείτε ΠΟΤΕ. Μέχρι τουλάχιστον το 2023 που θα έχετε την δυνατότητα να διορθώσετε την ψήφο σας , γιατί μέχρι τότε κάποιος θα εκμεταλλευθεί την δίκαιη αγανάκτηση των συγγενών των νεκρών μας και θα υιοθετήσει την δική μας θέση. Αναμένουμε λοιπόν κάποιον που θα πει όχι στον λαϊκισμό και δεν θα βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από αυτά της κοινωνίας. Μέχρι τότε υπομονή και για τους "Βελουχιώτηδες" και τάχα ενεργούς πολίτες όχι κουβέντες αλλά στο βουνό για να προστατέψουν τα παιδιά μας από τον καρκίνο όπως ΨΕΥΔΩΣ ισχυρίζονται . Γιατί "καρκινώματα" είναι οι παρωχημένες ιδέες τους που όπου επικράτησαν έφεραν ΠΕΙΝΑ - ΔΥΣΤΥΧΙΑ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Γιατί ο φασισμός κόκκινος ή μαύρος πολεμιέται μόνο όταν ΔΗΜΟΣΙΑ προχωράς σε καταγγελία των "ψεκασμένων" και όχι όταν συστρατεύεσαι μαζί τους. Ωραίο το πανό του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία καλούμε και τις άλλες δύο "κεντροδεξιές" παρατάξεις της πόλης που έχουν γίνει ουρά του να φτιάξουν και να τοποθετήσουν και τα δικά τους δίπλα. Από τη ΝΔ μην περιμένουν πως θα υιοθετήσει τον έκδηλο λαϊκισμό τους και θα κάνει πίσω στο πρώτο Προεδρικό Διάταγμα για τον Υμηττό μετά από χρόνια που συντελεί στην αξιοποίηση και ανάπτυξη του Υμηττού όχι για τους δήθεν οικολόγους αλλά για όλες και όλους τους πολίτες. Γιατί όποιος θέλει να βλέπει "ζούγκλες" και κάνει λάθος επιλογές στις εκλογές στο τέλος ζει αυτές μέσα στον αστικό ιστό της πόλης!

- Μας έστειλαν και θα παίξουμε την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" το 2012 για την "απώλεια" του δοτού δημάρχου της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα το 2012. Αρχικώς θεωρήσαμε πως μας τρολάρουν και είναι ανακοίνωση της ΕΠΕΝ . Τελικά είναι δελτίο τύπου της διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου που αποτελεί όνειδο για όσους την συνέταξαν παραποιώντας την Ιστορία της πόλης. Η υποκρισία όσων παράλληλα τιμούν τον χουντικό και τον κομμουνιστή δήμαρχο δείχνει αν μη τι άλλο το πόσο σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία. Άρα μας λύθηκε και η απορία γιατί ο Chris Papadopoulos θεωρούσε τον δοτό δήμαρχο της χούντας ευπατρίδη. Προφανώς υιοθέτησε αμάσητη την ανακοίνωση της παράταξης την οποία υποστήριζε. Εάν είχε φύγει τότε ο Χατζηδάκης από την παράταξη θα γίνονταν και ήρωας τόσο γλύψιμο στον χουντικό ούτε την περίοδο που ήταν δήμαρχος δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε από αυτούς που τάχα πολεμάνε τον ΦΑΣΙΣΜΟ και σέβονται τους θεσμούς και την Αστική μας Δημοκρατία. Το 2012 δεν υπήρχε το ιστολόγιό μας για να τους "κράξει" , ούτε είχε πέσει στην αντίληψη μας το δελτίο τύπου του δήμου , εάν κάποιος αναρωτιέται γιατί δεν μιλήσαμε τότε. Εμείς από το 2013 και μετά καταδικάζουμε τον οποιονδήποτε υπηρετεί χούντες ή υμνεί κόκκινους ή μαύρους φασίστες σταθερά και αταλάντευτα.


- Άκυρα και ανεδαφικά κάποια δελτία τύπου δημοτικών παρατάξεων για την εθνική τραγωδία στο Μάτι αφού μάλλον δεν κατάλαβαν ακόμα πως οι ευθύνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας είναι τεράστιες . Γιατί προφανώς και δεν έχουν καταλάβει πως με τους ίδιους παλεύει και η τωρινή πολιτική ηγεσία ( ελάχιστους "έφαγε" σε πόστα που δεν είναι επικίνδυνοι) και φαίνεται ήδη με την φωτιά στην Κόρινθο ευτυχώς χωρίς θύματα . Ο πρωθυπουργός γνωρίζει τις αδυναμίες μίλησε για αυτές και το θέμα είναι πως θα ρυθμιστεί νομοθετικά για να αλλάξει πλέον το Πυροσβεστικό σώμα αφού "Ματθαιόπουλοι" υπάρχουν δεκάδες.

ΥΓ: Η φωτογραφία από την φωτιά στην Κόρινθο που καίει ήδη τρεις μέρες ό,τι βρει μπροστά της .

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: