ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "επανάσταση" κατά των Εκπαιδευτηρίων "Η Θεομήτωρ" έληξε άδοξα για τους "επαναστάτες" και τους "ενεργούς πολίτες "

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Η "επανάσταση" κατά των Εκπαιδευτηρίων "Η Θεομήτωρ" έληξε άδοξα για τους "επαναστάτες" και τους "ενεργούς πολίτες "



Μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ψήφισε ΤΕΛΙΚΑ  ΚΑΤΑ στο να τοποθετηθούν απαγορευτικές πινακίδες στάθμευσης έξω από τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Η Θεομήτωρ" . Άρα όσοι δημοτικοί σύμβουλοι ΦΩΝΑΖΑΝ και ωρύονταν ζητώντας "ξήλωμα"  ήταν ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ πλην των κομμουνιστών που επέμεναν έως το τέλος και ψήφισαν αρνητικά. 

Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι "λάκισαν" και δεν ήταν στην ψηφοφορία



 Και κάποιοι άλλοι προτίμησαν τον ρόλο "Ποντίου Πιλάτου" δηλαδή το ΛΕΥΚΟ



Σε κάθε περίπτωση όλη η απόφαση που ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι εδώ  και ορθώς φωνάζει το site ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ για την προηγούμενη λάθος απόφαση που είχε ανεβεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ γιατί και αυτή πάλι ΛΑΘΟΣ ανέβηκε αφού δείχνει τον κ. Κουρή και στους αποχωρήσαντες αλλά και σε αυτούς που ψήφισαν ΛΕΥΚΟ! 

Επομένως όσοι σηκώνουν λάβαρα "επανάστασης" πρέπει και να ψηφίζουν ανάλογα και όχι να λαϊκίζουν για κάτι που έτσι και αλλιώς έχουν  τους περισσότερους απέναντί τους. 

Και βέβαια επαναφέρουμε και ερώτημα προς την διοίκηση εάν θα υπάρχουν πειθαρχικές κυρώσεις στον υπάλληλο που αναρτά τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ λάθος ,μήπως από εμάς το ακούσουν καλύτερα . Είναι ένα ερώτημα που τέθηκε ΟΡΘΩΣ από το site  του κ.Παπαδόπουλου και προφανώς όσο αφήνουν υπαλλήλους να ανεβάζουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ό,τι να 'ναι θα δημιουργηθεί πρόβλημα και στο μέλλον. 

Για το θέμα όπως και για τα περισσότερα έχουμε ως ΜΜΕ πάρει ξεκάθαρη θέση και φυσικά είμαστε ευχαριστημένοι που η διοίκηση διευκόλυνε την πρόσβαση των μαθητών στο ιδιωτικό αυτό εκπαιδευτήριο δεχόμενοι βέβαια πως ανάλογες δράσεις πρέπει ( έχουν γίνει κάποιες) να διευκολύνουν την ασφαλή πρόσβαση και αποχώρηση των μαθητών  και στα δημόσια σχολεία της πόλης μας.

Τους "ενεργούς πολίτες" προφανώς και στο θέμα αυτό τους κάλυψε η "σκληρή" στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) αφού σε κάθε θετικό που πάει να γίνει για την πόλη αποτελεί την μόνιμη αντιδραστική φωνή του δημοτικού μας συμβουλίου.

Οι "κεντροδεξιές" ουρές των κομμουνιστών έχουν ήδη καυτηριαστεί πολλάκις φορές από εμάς και θα συνεχίσουν να καυτηριάζονται γιατί για εμάς προφανώς και δεν είσαι ό,τι δηλώσεις.

Άλλωστε και στο θέμα με το νεκροταφείο στο ΚΥΤ αλλά και την αναβάθμισή του από 150 Kw σε 400 Kw που έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προς διαβούλευση για το νέο Προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό οι τάχα δεξιοί και πάντα καιροσκόποι παράγοντες "κεντροδεξιάς" προέλευσης ( κάποιοι και Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών!) έχουν ήδη σηκώσει τις κόκκινες σημαίες μιας "επανάστασης" που οδηγεί την πόλη μας σε στασιμότητα και τους ίδιους εάν δεν το έχουν ήδη καταλάβει σε αποστρατεία!

Γιατί προφανώς και κανείς δεν θα ήθελε να ψηφίσει τους "μαϊμού" επαναστάτες χωρίς αιτία αλλά τους original! Αυτούς δηλαδή που ήταν απέναντι στα ΜΑΤ όταν χτίζονταν το ΚΥΤ , αυτούς που κατέλαβαν και πέτυχαν να παρθεί ιδιωτική περιουσία και να γίνει ΔΗΜΟΣΙΑ και τώρα σκούζουν να την δώσει η ΕΤΑΔ στους δήμους!

Θα περιμένουν πολύ εάν νομίζουν πως ένα χρεοκοπημένο κράτος θα βγάλει από την ΕΤΑΔ τις εγγυήσεις των δανειστών για να χτίσουν αυτοί πολιτικές "επαναστατικές" καριέρες εις βάρος όλων μας!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: