ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αυτοί που δεν ήθελαν τις κάμερες στα σχολεία ενοχλούνται τώρα από την ερευνητική δημοσιογραφία

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Αυτοί που δεν ήθελαν τις κάμερες στα σχολεία ενοχλούνται τώρα από την ερευνητική δημοσιογραφία


Σάλο έκαναν οι ζαίοι  και οι λοιπές αριστερές δυνάμεις και τα δεξιά δεκανίκια τους στην πόλη μας  για να μην μπουν κάμερες στις αίθουσες διδασκαλίας όταν λόγω της πανδημίας το υπουργείο Παιδείας και η αρμόδια υπουργός κ. Κεραμέως το έφερε προς συζήτηση.


Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών που αρνείται πεισματικά την αξιολόγηση προφανώς και βρήκε επιχειρήματα ανάλογα του αριστερού ηθικού της πλεονεκτήματος! Αυτού που καταρρέει με την χρήση μέσων που ενοχλούν κάθε απατεώνα αφού ως γνωστόν κανείς δεν θέλει να καταγράφονται χωρίς την θέλησή του οι "βρωμοδουλειές" του. Τα εισαγωγικά είναι πλεονασμός αφού προφανώς και το επιχείρημα του πρώην υπουργού κ. Νίκου Παππά ποιος τον κατέγραψε στις μυστικές συναντήσεις του με τον Αρτεμίου στην Κύπρο δεν έπεισε κανέναν παρά μόνο τους "ψεκασμένους" .

Δηλαδή το θέμα είναι ποιος τον ξεμπρόστιασε ή γιατί συναντήθηκε με τον κ. Αρτεμίου; 

Επειδή η πανδημία δεν εξαφανίστηκε και επειδή ο covid-19 δεν είναι απλή γρίπη από φθινόπωρο θα έχουμε και πάλι την ίδια συζήτηση για τα μαθήματα εξ ' αποστάσεως και την κάλυψη τους με ηλεκτρονικά μέσα. Τότε η κυβέρνηση αλλά και οι πολλοί θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θέλουν το "μπάχαλο" δημόσιο σχολείο με εκπαιδευτικούς να κοιτάνε μονίμως τα ρολόγια τους για να φύγουν ή ένα σύγχρονο σχολείο που ταιριάζει σε δυτικά κράτη.

Γιατί σε κανένα δυτικό κράτος δεν ερωτώνται οι εκπαιδευτικοί εάν θα πρέπει να αξιολογηθούν ή όχι και πουθενά στον κόσμο δεν έχουμε συλλήψεις συνδικαλιστών  από την αστυνομία για επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας όπως συνέβη πρόσφατα με συνδικαλιστή του Υπουργείου Ανάπτυξης. 

Βγάλαν και ανακοίνωση για να πουν πως η αστυνομία δεν έκανε σωστά την δουλειά της και φυσικά καταδίκασαν τον νόμο για τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις της κυβέρνησης (ψήφισαν υπέρ ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ)  που βοηθάει στο να μην "μπαχαλοποιείται" το κέντρο της Αθήνας επειδή 100-200 αργόσχολοι θέλουν να κάνουν "επαναστατική" γυμναστική με γεμάτες τσέπες εις βάρος όλων μας. 

Στην δικιά μας  περίπτωση (αφορά Γυμνάσιο στο δήμο μας)  στο θέμα με τον καθηγητή -παιδεραστή οι κάμερες θα βοηθούσαν την διεύθυνση του σχολείου να διακριβώσει εάν οι μαθήτριες  που τον κατήγγειλαν (πριν μήνες) για σεξιστικά σχόλια ήταν "παλαβές" ή ο ίδιος σάτυρος! Τελικά δεν ήταν μόνο σάτυρος αλλά και ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ.

Άρα εμείς εδώ που δεν ήρθαμε για να γράφουμε ευχολόγια ούτε να ασχολούμαστε με μ@λ@κίες που αναδεικνύονται ως θέματα από τοπικά μέσα σας λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως στην ουσία πλάτη στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ βάζουν όλοι όσοι στο όνομα τάχα των προσωπικών δεδομένων θέλουν να καλύψουν την δική τους αχρηστία ή ακόμα χειρότερα παραβατική συμπεριφορά. 

Λέμε λοιπόν ΝΑΙ στις κάμερες για λόγους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σε όλους τους δημόσιους χώρους και κυρίως καταδεικνύουμε για ακόμη μια φορά την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ "δεξιών" και αριστερών για την ομερτά που θέλει να στοχοποιήσει την Δημοσιογραφία αφήνοντας στο απυρόβλητο την ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

ΥΓ: Το δεξιοί σε εισαγωγικά γιατί προφανώς και δεν είσαι δεξιός αλλά αδέξιος όταν ταυτίζεσαι με τις απόψεις της αριστεράς στα βασικά και ζητάς να θεωρείσαι φιλελεύθερος την ώρα που πιστεύεις στον κρατισμό , απεχθάνεσαι την ιδιωτική πρωτοβουλία και ζητάς να μην αξιολογούνται και κυρίως να μην πάνε σπίτια τους απολυόμενοι όσοι επί δεκαετίες οδήγησαν με τις αργομισθίες τους την χώρα μας στην οικονομική καταστροφή.

Γιατί όλοι ξέρουν πως στο δημόσιο αυτοί που δουλεύουν είναι οι λίγοι και αυτοί που κάθονται οι περισσότεροι . Μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί είναι βρώμικη η πόλη , λες και υπήρξε καθαρή όταν οι δημότες ήταν λιγότεροι και οι υπάλληλοι ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: