ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυτός είναι ο επίδοξος δολοφόνος του Στέφανου Χίου την ώρα που τον πυροβολάει σχεδόν εξ επαφής - Καρέ - καρέ η δολοφονική επίθεση στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Αυτός είναι ο επίδοξος δολοφόνος του Στέφανου Χίου την ώρα που τον πυροβολάει σχεδόν εξ επαφής - Καρέ - καρέ η δολοφονική επίθεση στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ



Σκληρές εικόνες στο σημερινό "Μακελειό" από τον επίδοξο δολοφόνο του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου που του είχε στήσει καρτέρι θανάτου έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.



Το γεγονός πως είχε αφαιρεθεί από τον δημοσιογράφο και εκδότη η αστυνομική φύλαξη παρά τις απειλές που δέχονταν είναι προφανώς κάτι που βαραίνει την φυσική αλλά και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Το γεγονός πως σήμερα ο Στέφανος Χίος είναι ζωντανός οφείλεται στην αντίδρασή του και σε θαύμα αφού μπλόκαρε το όπλο του δράστη μετά από το άνοιγμα της πόρτας του οδηγού με δύναμη από τον δημοσιογράφο ,που δεν τα έχασε και έκανε την σωτήρια για τον ίδιο κίνηση.

Χαιρόμαστε που η ΕΣΗΕΑ έβγαλε επιτέλους ανακοίνωση καταδίκης της δολοφονικής επίθεσης και όσες διαφωνίες και εάν έχει ο καθένας από εμάς με την δημοσιογραφία που ασκεί ο Στέφανος Χίος μέσα από το "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" του δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να κλείσουμε τα μάτια σε αυτή την ΒΑΡΒΑΤΟΤΗΤΑ.

Εάν και δεν είμαστε αναγνώστες της εφημερίδας την αγοράσαμε για να καταλάβουν τα ΚΤΗΝΗ που πήγαν να τον δολοφονήσουν πως δεν θα μείνουν ατιμώρητα όπως στην δολοφονία του φίλου και συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια. 


Αποτελεί όνειδος για την Ελληνική πολιτική πραγματικότητα η παραμονή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη στην θέση του.


Για εμάς έπρεπε ήδη να έχει φύγει όταν έπεσαν οι μολότοφ στο πεζοδρόμιο της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα αλλά δεν είναι επί του παρόντος.


Ο Στέφανος Χίος βγήκε από το αμάξι αιμόφυρτος όπως βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω και καλό θα είναι να ξεκαθαρίσει γρήγορα η κυβέρνηση την υπόθεση γιατί η φθορά της θα είναι μεγάλη.


Θεωρούμε πως σε κανένα δυτικό κράτος δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι ανάλογο και ο υπουργός να μένει ατάραχος στη θέση του, και καλούμε τις φίλες και σύμμαχες χώρες να πιέσουν έτσι ώστε και η χώρα μας να γίνει επιτέλους ένα κανονικό δυτικό κράτος , γιατί αρχίζει πολύ να μοιάζει η χώρα μας "Δημοκρατία" αλά Πούτιν όπου δημοσιογράφοι "εξαφανίζονται" ή εκτελούνται σε δημόσιους χώρους όταν δεν υπηρετούν την κεντρική πολιτική γραμμή ενός δικτάτορα.



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: