ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας στον δίκαιο αγώνα μας

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας στον δίκαιο αγώνα μας



Ωραία η αναγνώστριά μας που μας έστειλε την παραπάνω φωτογραφία θέλοντας με τον τρόπο της να συμπαρασταθεί στις συντονισμένες  αήθεις επιθέσεις που δεχόμαστε ως μέσο το τελευταίο διάστημα.



Την ευχαριστούμε αλλά έχουμε συνηθίσει εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες να γινόμαστε στόχος από όσους ενοχλεί η δημοσιογραφική μας έρευνα. Παλιότερα ήταν και χειρότερα τα πράγματα όταν επιχειρηματίες όπως ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και πολλοί άλλοι αναζητούσαν τρόπους για να σταματήσουν την έρευνά μας.

Η ζωή μας δικαίωνε πάντα αλλά το κόστος για εμάς ήταν εξίσου σημαντικό όσο και η ΑΛΗΘΕΙΑ που κάθε φορά αποκαλύπταμε. Άλλωστε οι παλιότεροι θυμάστε τις εκπομπές "ΖΟΥΓΚΛΑ" και "ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και πόση σαπίλα είχε αναδείξει μέσα από αυτές.

Στο τώρα τα μεγέθη που μας επιτίθενται είναι σαφέστατα μικρότερα αλλά πιο επικίνδυνα αφού προφανώς και το μικρό μας ΜΜΕ δεν έχει την δυνατότητα να αποκαλύπτει γρήγορα όσα ο "μηχανισμός" δύο καλοδουλεμένων καταγγελτικών εκπομπών που όμοιες τους δεν υπάρχουν δυστυχώς σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

Κύρια πηγή πληροφόρησης κάθε μέσου είσαστε εσείς που μας παρακολουθείτε διαφωνώντας ή συμφωνώντας με τους τους τρόπους που εξακολουθούμε να αποκαλύπτουμε τις αλήθειες που είτε από συμφέρον είτε από ωχαδελφισμό προσπαθούν επί ματαίω να σας αποκρύψουν.

Άλλωστε σε μια πόλη σαν την δική μας που έχει γίνει πολλάκις φορές αρνητικό δημοσίευμα είναι λογικό κάποιοι να φοβούνται και κάποιοι άλλοι πιο τολμηροί απλώς να μην θέλουν να "μπλέξουν".

Όχι πως το επιθυμούμε εμείς. Αλλά δεν έχουμε και άλλο δρόμο μάθει να δρούμε για να είμαστε συνεπείς με όσα εδώ και χρόνια πρεσβεύουμε σε μια πορεία ΔΙΑΦΑΝΗ που δεν έχει σκιές για να μπορούν να ξεφεύγουν πετώντας λάσπη όσοι δικαίως γίνονται από εμάς αρνητικό θέμα.

Γιατί για εμένα προσωπικά η δημοσιογραφία δεν είναι ένα ακόμα επάγγελμα αλλά ένα λειτούργημα που προασπίζει την Δημοκρατία μας και φέρνει σε δύσκολη θέση όσους την αμφισβητούν ή την πολεμάνε.

Άρα ας αφήσουν τα κλάματα ή τις ύβρεις και ας δουν κατάματα την ΑΛΗΘΕΙΑ που προφανώς και δεν είμαστε διατεθειμένη να "βιάσουμε" για να εξακολουθούν κάποιοι να μας κουνάνε το δάχτυλο που έχουν βάλει από καιρό στο "μέλι".

Κάποιοι από τους επικριτές μας προφανέστατα και δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτή , αλλά σαφέστατα και όποιος συνεργεί στο να φιμωθεί ένα ΜΜΕ δεν έχει "αγαθές" προθέσεις και κυρίως δεν είναι αθώος του "αίματος".

Για ακόμα μια φορά σας ευχαριστούμε για κάθε πληροφορία που μας δίνετε και κυρίως για τις καθημερινές επισκέψεις σας σε ένα μέσο που ΞΕΚΑΘΑΡΑ γράφει όσα μπορεί αφού βλέπετε το νομικό πλαίσιο που θέσπισε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ και ατυχώς "συγκυβερνήτης" στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά δεν μας επιτρέπει να δημοσιοποιούμε αποδεικτικό υλικό που ατυχώς θεωρείται ακόμα πως προέρχεται από μη νόμιμες μεθόδους.

Βλέπετε κάποιοι στο πολιτικό μας σύστημα θεώρησαν πως ένας απατεώνας θα το αποδέχονταν δημόσια πως είναι, μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου. Ακόμα χειρότερα θεώρησαν πως κάποιος θα παραδέχονταν δημόσια το φακελάκι που πήρε ή την μίζα που έλαβε! 

Τι μας έχει απομείνει ; Η συνεργασία με όσους νόμιμα μπορούν και καταγράφουν ( περίπτωση διαφθοράς της ΕΛ.ΑΣ και δικαστικών μετά από πολυετή έρευνα της ΕΥΠ)  ή καταγγέλλοντες που έχουν έννομο συμφέρον και δημόσια αποκαλύπτουν διαφθορά επιλέγοντας συνειδητά να μείνουν μακριά από αυτήν ή να αποσυρθούν γνωρίζοντας τα πράγματα από μέσα! 

Θεωρώντας πως πολύ σύντομα η κυβέρνηση θα συρθεί σε αλλαγές στον ποινικό κώδικα μένουμε εντός "πλαισίου" ενώ ήδη παρακολουθείτε σε όλα σχεδόν τα μεγάλα ΜΜΕ αποκαλύψεις που κάποιους δεν σας ξαφνιάζουν για να αντιδράσετε  γιατί απλούστατα είσαστε μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης.

ΥΓ: Η διαφθορά στη  Δικαιοσύνη δέχεται ήδη σοβαρό πλήγμα και οι αντιδράσεις όσων είναι "μπλεγμένοι" θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα. Ήδη είδαμε εισαγγελείς που αρνούνται να εφαρμόσουν νόμο  που πέρασε πρόσφατα από τη Βουλή επικαλούμενοι αναρμοδιότητα και αδυναμία! Θα την πάθουν σαν τους διαιτητές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού οι εισαγόμενοι όπως όλοι είδαν "σφυρίζουν" καλύτερα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: