ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις της πόλης σε ένα λεπτό

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Ειδήσεις της πόλης σε ένα λεπτό


- Πέθανε σήμερα το πρωί  η ψυχίατρος Μαρία Κοντέα που είχε ιατρείο στην πόλη μας. Η κηδεία της θα γίνει στο νεκροταφείο της πόλης μας την Παρασκευή 24/7/2020 στις 12:00 .



- Βαρεθήκαμε να απαντάμε στο facebook για τις φαντασίες συνδημοτών μας σχετικά με εμάς. Έχουμε βήμα και προφανώς από εδώ θα παίρνουν τις κατάλληλες απαντήσεις όσοι διαδικτυακά μας συκοφαντούν.

- Καμία προσπάθεια συγκάλυψης δεν μπορεί να συμβεί στο θέμα του παιδεραστή-καθηγητή Γυμνασίου της πόλης μας όσο η μητέρα της εξακολουθεί και αναζητεί απαντήσεις στο κακό που συνέβη στην κόρη της. Τα νομικά τερτίπια και ένα κομμάτι της Δικαιοσύνης που δεν κατάλαβε ακόμα πως θα παραπεμφθεί σε δίκη μέχρι και η κ. Τουλουπάκη διαδίδουν fake news για τάχα προσπάθεια συγκάλυψης από ψηλά! Εδώ δεν τολμάνε να σταματήσουν την φωτογράφηση του υπουργού τους που εμπλέκεται στο κύκλωμα Παπαχρήστου - Μάλαμα που αφορά ΔΙΑΦΘΟΡΑ στην ΕΛ.ΑΣ και στην Δικαιοσύνη και κάποιοι θεωρούν πως θα πέσει στα "μαλακά" το ρεμάλι της Αργυρούπολης .

- Μπάχαλο τα έχει κάνει η διοίκηση του δήμου μας με τις χρηματοδοτήσεις των αθλητικών σωματείων της πόλης αδικώντας  τα πιο δυναμικά σωματεία  με επιτυχίες. Μετά το σημερινό μας σχετικό ρεπορτάζ περιμένουμε αντίδραση προς την σωστή κατεύθυνση . Δηλαδή να δοθούν περισσότερα χρήματα σε σωματεία που το αξίζουν και φέρνουν διακρίσεις . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: