ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "δεξιός" που μας εγκαλεί στήριζε για υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον κ. Παναγιώταρη !!

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Ο "δεξιός" που μας εγκαλεί στήριζε για υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον κ. Παναγιώταρη !!



Κομμένη η φωτογραφία από το ποστάρισμα του κ. Παπαδόπουλου στις 17 Οκτωβρίου του 2016 γιατί έπεται και συνέχεια. 



Ο "δεξιός" λοιπόν συμπολίτης μας κ. Χρήστος  Παπαδόπουλος που μας εγκαλεί στην "τάξη" ποζάρει χαρούμενος με τον έμμισθο μετακλητό υπάλληλο της διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου κ. Παναγιώταρη και όχι φυσικά με κάποιο δεξιό στέλεχος ή υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο από τις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας.

Μετέπειτα ο κ. Παναγιώταρης ως γνωστόν ακολούθησε τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη στην "επανάστασή" του στην πάταξη της διαφθοράς ( δεν είδαμε κάτι έως σήμερα για το θέμα με τον ηλεκτροφωτισμό όταν σηκώθηκαν οι "παντιέρες" κατά της τάχα διαφθοράς μιας διοίκησης της οποίας  ο Γιώργος Χατζηδάκης ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών και βέβαια ο κ. Παναγιώταρης  ήταν υποψήφιος με την παράταξη "Ηλιουπολοι Μαζί-ΕΝΑΚ"  με τον "φίλο" του  Χρήστο (φωτό κάτω),  να στηρίζει την υποψηφιότητά του! 



Εν έτη 2020 ο κ. Χρήστος Παπαδόπουλος θυμήθηκε πως είναι "δεξιός" και μετά το "σουτάρισμά" του από τον ΠΑΟΔΗΛ που ήταν συντονιστής για τένις! Είπε μάλιστα  να μας κάνει μαθήματα ηθικής  αλλά και δημοσιογραφικής δεοντολογίας . Μάλλον  το τελευταίο είναι υπερβολή αφού δεν παραδέχεται το βιογραφικό μας , δεν δέχεται πως έχουμε δουλέψει στις μεγαλύτερες σε θεαματικότητα και δημοσιογραφική  ουσία εκπομπές της Ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης και βέβαια "έμπλεξε" γιατί όπως μας έμαθε και ο δάσκαλος μας Μάκης τις "μεγαλύτερες" επιθέσεις τις δέχεσαι από "σάπιους" και έχεις υποχρέωση να εξηγείς κάθε φορά στους αναγνώστες σου ποιοι τελικά είναι αυτοί που σου κουνάνε το δάχτυλο.

Και επειδή θα αναρωτηθεί ο κ. Παναγιώταρης εγώ τι φταίω; Να του πούμε πως όποιος δεν καταδικάζει δημόσιες δηλώσεις φίλου και υποστηρικτή του προφανώς και για εμάς δεν είναι "αθώος" του "αίματος". Ιδίως όταν αναζητάς ρόλο και θέση στα κοινά της πόλης συμμετέχοντας ως υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές.

Για κάποιους μάλιστα πρώην αντιδημάρχους της διοίκησης Βαλασόπουλου θα ενημερώσουμε και προσωπικά τον τέως δήμαρχο για τα πεπραγμένα τους αφού το θεωρούμε άκομψο να μάθει από εδώ όσα του απέκρυπταν τα δύο τελευταία χρόνια της δημαρχιακής του θητείας.

Εάν δεν θέλει πάλι, και μας θεωρεί αναξιόπιστους ή ακόμα και  "τρελούς" να ξέρει πως εμείς εδώ γράφουμε πάντα μόλις το 10% από όσα γνωρίζουμε και πάντα με στοιχεία.

Εάν μάλιστα  "φωτίσει" ο Θεός την κυβέρνηση ή πιεστεί από τις ραγδαίες εξελίξεις (το δεύτερο πιο πιθανό αφού ο Θεός δεν μπλέκει με όσα συμβαίνουν σε αυτή την ζωή)  και αλλάξει τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα και τις ευθύνες που απορρέουν από αυτόν στους εκπροσώπους του τύπου και τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ, τότε θα έχουμε ένα πολύ ευχάριστο καλοκαίρι και ένα δημιουργικό φθινόπωρο σε μια χώρα που τότε ναι θα μπαίνει στην κανονικότητα του δυτικού κόσμου σε ό,τι αφορά την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του τύπου.

Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και η ΕΣΗΕΑ (αργά ως συνήθως)  ξύπνησε μετά την μήνυση της πρώην υπουργού κ. Όλγας Γεροβασίλη  στην εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" και βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο πως πλέον ακόμα πιο πολύ απατεώνες πολιτικοί νιώθουν πως η ασπίδα προστασίας του νόμου Βενιζέλου -που είναι ιεροσυλία και να μιλάει για Αστική Δημοκρατία και παρακράτος μετά τον τυποκτόνο νόμο που έφερε - απλώς καταρρέει εν μέσω σκανδάλων σε ΕΛ.ΑΣ και Δικαιοσύνη.

Υπάρχουν πλέον πολλοί πολιτικοί και από ΝΔ και από ΚΙΝΑΛ και από ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα  , αντίθετα θα ευνοηθούν από το "γκρέμισμα" ενός νόμου που εάν ακολουθούνταν πιστά από τους εκπροσώπους του τύπου δεν θα μαθαίναμε ΠΟΤΕ τι είχε συμβεί πραγματικά με την φωτιά στο Μάτι.

Η Ελευθερία του Τύπου είναι βασικός πυλώνας της Αστικής μας Δημοκρατίας και προφανώς όσοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν τα προσωπικά τάχα δεδομένα όσων "έκαψαν" με την ανικανότητα τους τον κόσμο στο Μάτι ή όσων ανέχονται να είναι στις δικαστικές αίθουσες αργυρώνητοι δικαστικοί θα βρεθούν σύντομα προ εκπλήξεων. Ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής  κ. Ματθαιόπουλος βγήκε στην ΕΡΤ και δεν αναγνώρισε την ΦΩΝΗ του στο ηχητικό που έχει ακούσει ήδη όλη η Ελλάδα ! Οι συνάδελφοι εκεί όχι δεν έβαλαν τα γέλια ακούγοντας τον, εάν και αυτή θα έπρεπε να είναι η σωστή αντίδραση .

Δεν είμαστε αφελείς να θεωρούμε πως όλοι οι πολιτικοί μας ασπάζονται τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ  που επιβάλλονται να ισχύουν σε ένα δυτικό κράτος αλλά επειδή τον Νοέμβριο υπάρχουν Αμερικανικές εκλογές θα υποστούν τα "αντίποινα" όσων δεν έμαθαν να χάνουν από "πεθαμένους" .

Εμείς  "πτώματα" φυσικά και δεν είμαστε διατεθειμένοι να κουβαλήσουμε στην πλάτη μας ή να τα προστατέψουμε για να μην "βρωμάνε" , η θέση τους είναι στα "νεκροταφεία" ξεπερασμένων ιδεοληψιών που έχουν αποτύχει παγκοσμίως.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: