ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βουλευτής της "Ελληνικής Λύσης" θεωρεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να ντρέπεται!

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Βουλευτής της "Ελληνικής Λύσης" θεωρεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να ντρέπεται!


Ο εν ενεργεία βουλευτής της "Ελληνικής Λύσης" Αντώνης Μυλωνάκης και Συνταγματάρχης ε.α ανάρτησε το παραπάνω στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.



Προφανώς και στον στρατό που υπηρέτησε δεν είχε Αντετοκούνμπο να του χαλάνε την ομοιογένεια που έχει ως "Ελληνικότητα" στο μυαλό του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γεννήθηκε στην χώρα μας αλλά αυτό δεν αρκεί στον κ. Μυλωνάκη για να είναι Έλληνας. Θεωρώντας πως ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" δεν μπορεί να ενστερνίζεται αυτές τις αντεθνικές κατά βάση απόψεις, θα τον απομακρύνει άμεσα από τις τάξεις του κόμματός του.

Άλλωστε τέτοιος "πατριωτισμός" οδηγεί σε Εθνικές τραγωδίες. Οι ΗΠΑ που δεν έχουν τις αυταπάτες του κ. Μυλωνάκη για το ποιον θεωρούν Αμερικανό πολίτη και ποιον όχι , και για αυτό είναι το πιο ισχυρό στρατιωτικά και οικονομικά κράτος στον κόσμο.

Ας μην τα βάζει λοιπόν με τους "Αντετοκούνμπο" γιατί προφανώς και η δική του ρατσιστική οπτική δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις μας με φίλους και συμμάχους.

Εάν συνεχίσουν έτσι (θεωρώ πως ο Κυριάκος Βελόπουλος θα επιληφθεί άμεσα της "παρεκτροπής" αυτής) η "Ελληνική Λύση" θα αποτελέσει ένα ακόμα κόμμα "φωτοβολίδα" .

Γιατί προφανώς και ο Μέγιστος των Ελλήνων Μέγας Αλέξανδρος στον δικό του στρατό δεν είχε "Μυλωνάκηδες"αλλά πολλούς "Αντετοκούνμπο".

Ήταν άλλωστε ο πρώτος μισθοφορικός στρατός στον τότε γνωστό κόσμο και για αυτό κ. Μυλωνάκη έφτασε έως τις Ινδίες. Εσείς  και οι λογικές σας έχουν αποτύχει διαχρονικά και θα αναμένεται για αρκετούς αιώνες ακόμα την "ρωσική αρκούδα" να ξυπνήσει και να πάρει την Πόλη πίσω για να μας την δώσει,  αυτή την περίοδο την βλέπουμε να κάνει βόλτες στην αυλή του δικτάτορα Ερντογάν.

Άλλωστε "Δημοκρατία" αλά Πούτιν στην Ελλάδα δεν θα δείτε ΠΟΤΕ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: