ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς σε αυτή την Ορθοδοξία θα είμαστε πάντα απέναντι - Άλλωστε όποιος αποδοκιμάζει την Δύση είναι αυτομάτως εχθρός μας

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Εμείς σε αυτή την Ορθοδοξία θα είμαστε πάντα απέναντι - Άλλωστε όποιος αποδοκιμάζει την Δύση είναι αυτομάτως εχθρός μας



Για 400 χρόνια η πλειοψηφία της ηγεσίας της Ορθοδόξου Εκκλησίας και σημαντικό μέρος των κληρικών της  είχε τις αντιλήψεις που αναφέρει ο παραπάνω ιερέας. Αυτές δεν συμμερίζονταν ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Κωνσταντίνος Παλαιολόγος αλλά οι ρασοφόροι-γενίτσαροι  έβλεπαν τον Σατανά! στο πρόσωπο του Πάπα!  Σε εμάς δεν κάνουν καμία εντύπωση τα λεγόμενά του εν λόγου ιερέα που φυσικά τα διακινούν οι Τούρκοι αφού τους συμφέρουν. Άλλωστε η Πόλη έπεσε επειδή υπήρχαν αυτοί που δεν ήθελαν την Ένωση των δύο Εκκλησιών και όσα θα δεινά θα έρθουν οφείλονται σε κάποιους που θεωρούν ακόμα και σήμερα  πως προέχει το ατομικό τους συμφέρον έναντι αυτού της πατρίδας μας.
Όσοι λοιπόν "ψεκασμένοι" αναμένουν το "ξανθό γένος" να τους δώσει την Κωνσταντινούπολη πίσω μάλλον θα αναμένουν πολύ ακόμα. Για όλους τους υπολοίπους, φωνές σαν του ιερέα στο βίντεο πρέπει να καταδικάζονται ΔΗΜΟΣΙΑ γιατί προφανώς και η όποια Ορθοδοξία δεν είναι ψηλότερα από το συμφέρον της πατρίδας μας. Πληρώσαμε ακριβά τις προτιμήσεις στο βόλεμα της ιεραρχίας της Ορθοδόξου Εκκλησίας και φυσικά δεν μας πείθουν εμάς όσοι αναζητούν τώρα βοήθεια από την Δύση, την οποία  καθυβρίζουν σε καθημερινή βάση. Δείτε το βίντεο και προφανώς προβληματιστείτε αφού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η εμμονή κάποιων οδηγεί την χώρα μας σε μεγάλες περιπέτειες.

Φυσικά η επίσημη Εκκλησία καταδικάζει τέτοιες αναφορές από εκπροσώπους της όπως και στο θέμα με το ιερέα που δεν πιστεύει πως υπάρχει covid-19 αλλά δεν κάνει και απολύτως τίποτα για να απομακρύνει όλους αυτούς τους "ψεκασμένους" από τους κόλπους της.

Ας το τολμήσει η Πολιτεία αφού προφανώς και δεν μπορούμε να πληρώνουμε κάποιους που αποδεδειγμένα εμπλέκονται στον γεωστρατηγικό προσανατολισμό της χώρας προβάλλοντας την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής ως λύση για να παραμείνουν βολεμένοι και πληρωμένοι από όσους θέλουμε επιτέλους να γίνουμε ένα σύγχρονο δυτικό κράτος.

Με Ορθοδοξοταλιμπάν σωτηρία για την χώρα μας δεν υπάρχει αφού προφανέστατα και η Ιστορία της Ελλάδας ξεκινάει πολύ πριν γίνει η χώρα μας χριστιανική χώρα και φυσικά πολύ πριν το "Ελλάς- Ελλήνων- Χριστιανών" γίνει το σύνθημα όσων υποκριτικά κατέλυσαν την Δημοκρατία μας για να γεμίσουν τις άδειες τους τσέπες.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: