ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη μας

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη μας


- Διακοπές κάνουν ήδη αρκετά  μέλη της διοίκησης Χατζηδάκη αφού προφανώς μετά τα ΟΧΙ σε νέο Προεδρικό Διάταγμα για τον Υμηττό, ΟΧΙ σε ΚΥΤ στον Υμηττό και ΟΧΙ σε Εκκλησία στον Προφήτη Ηλία θεωρούν πως καθάρισαν με τους "ψεκασμένους" της πόλης.
Και δεν έχουν άδικο άμα πουλάς "επαναστατικό σανό" αρκετοί συνδημότες μας ξεχνάνε πως η πόλη μας παραμένει βρώμικη, επαρκή φωτισμό δεν έχουμε και σε σχέση με τους όμορους δήμους & έχουμε πολύ χειρότερες παιδικές χαρές και χώρους αναψυχής. Βέβαια με το υπάρχον προσωπικό του δήμου μας είναι απόλυτα  λογικό αυτό που συμβαίνει ,για όσους ακόμα έχουν αυταπάτες πως με τους ίδιους μπορείς να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Να δοθούν δουλειές σε ιδιώτες δεν προβλέπεται παρόλο που η κυβέρνηση έχει δώσει αυτή την δυνατότητα νομοθετικά. Άρα βαριέμαι και να σας ανεβάσω βρώμικα σημεία της πόλης αφού ΚΑΜΙΑ δημοτική παράταξη δεν θέλει να πάρει την μοναδική απόφαση που για τον δικό μας δήμο θα είναι σωτήρια. Δηλαδή να δώσει την δομή της καθαριότητας σε ΙΔΙΩΤΗ. 

- Η ΚιΠΗ προφανώς και ενοχλείται από τις αναρτήσεις μας αλλά από την άλλη μια διαφορετική ΦΩΝΗ είναι απαραίτητη για την πόλη. Άλλωστε η ΜΙΑ φωνή σε ένα σωρό θέματα που κυριάρχησε στην πόλη επί δεκαετίες μας έχει κάνει να βλέπουμε τον γειτονικό μας Άλιμο και να τον ζηλεύουμε . Γιατί για Γλυφάδα εντάξει δεν ήμασταν και ποτέ έστω κοντά. Χιλιόμετρα ήμασταν ακόμα και τότε που χειρότεροι δήμαρχοι από τον ικανότατο Γιώργο Παπανικολάου ήταν στο τιμόνι του δήμου.

- Ο καθηγητής Γ.Π που κατηγορείται για ασέλγεια προφανώς και δεν αφέθηκε ελεύθερος . Αντίθετα η υπουργός Παιδείας τον έχει θέσει σε αργία. Όσο για τα μαθήματα με livestreamimg έρχονται και πάλι το φθινόπωρο άρα ας αρχίσουν να το συνηθίζουν όσοι καθηγητές σήκωσαν "κόκκινες" παντιέρες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Μέσα στην καταστροφή που έφερε ο covid-19 θα βοηθήσει μια Δημόσια Παιδεία που εδώ και δεκαετίες νοσεί και παράλληλα δεν θέλει και να "γιατρευτεί" από εκπαιδευτικούς που εν έτει 2020 αρνούνται το αυτονόητο. Την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών δηλαδή που συμβαίνει παντού στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο.

- Για όσους αναρωτιούνται γιατί δεν έχουμε "φθορά" από τους υβριστές μας αρκεί να δει ποιοι ακριβώς μας υβρίζουν δημόσια. Τότε θα αντιληφθεί πως μας οδηγούν όχι στην θέση 695 στην Ελλάδα που είμαστε σήμερα αλλά ακόμα πολύ πιο ψηλά! Και βέβαια αυτό οφείλεται σε όλες και όλους εσάς που προφανώς 7 χρόνια μετά έχετε αντιληφθεί πως η επικρατούσα άποψη βολεύει μόνο τους βολεμένους. Γιατί ελέω covid-19 είδαμε άτομα με συμβάσεις (χωρίς διαγωνισμό)  τα οποία όπως καταλαβαίνετε είναι των γνωστών και μη εξαιρετέων κολλητών και φίλων. Γιατί προφανώς και άμα είσαι συνδικαλιστής και ΚΚΕ δεν έχεις πρόβλημα να βολέψεις τον συγγενή σου. Υπομονή έχουμε κάνει ήδη ερώτηση στο υπουργείο Εσωτερικών ,γιατί εμείς προφανώς δεν είμαστε πρώην Κνίτες όπως ο κ. Θεοδωρικάκος! Τα "φορτώθηκε'' ο τομέας της καθαριότητας τα άτομα αυτά αλλά οι κάδοι των σκουπιδιών παραμένουν ασφυκτικά γεμάτοι . Για πραγματικά σκουπίδια μιλάμε όχι για πολιτικά για να μην παρεξηγούμαστε μέσα στο κατακαλόκαιρο.

- Προσέξτε τον covid-19 γιατί όταν χάσετε συγγενή ή φίλο δεν θα πιστεύετε πως είναι συνωμοσία και άλλα τέτοια "ψεκασμένα" . Τότε όμως θα είναι πολύ αργά


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: