ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι επιτέλους συμβαίνει με το Νομικό Πρόσωπο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της Ηλιούπολης;

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Τι επιτέλους συμβαίνει με το Νομικό Πρόσωπο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της Ηλιούπολης;


Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση με το ΝΠΔΔ Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηλιούπολη 31 Ιούλη 2020

Για το ΝΠΔΔ Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

Τι επιτέλους συμβαίνει με το Νομικό Πρόσωπο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης;

Η Δημοτική Αρχή έχει χάσει κάθε μέτρο απ ότι φαίνεται στην λειτουργία του.

Από το Σεπτέμβρη του 2019 δεν συγκρότησε ποτέ το Διοικητικό Συμβούλιο του, ούτε φυσικά το πέρασε ως όφειλε από την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τώρα μέσα στο κατακαλόκαιρο η Δημοτική Αρχή θυμήθηκε ότι το ΝΠΔΔ, θα πρέπει για το 2020 να έχει και προϋπολογισμό και σκέφτηκε να συγκαλέσει ένα ανύπαρκτο ΔΣ.

Δικαιούμαστε με βάση τα προκλητικά ευτράπελα της Δημοτικής Αρχής να ισχυριζόμαστε ότι σίγουρα κάτι βρωμάει εδώ και καιρό στο ΝΠΔΔ!!!

Η Δημοτική Αρχή οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Τσατσούλη Τασία

Χιωτέλης Γιάννης

Κούλια Ζωή

Στυλιάρας Θωμάς


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Με αυτό το δελτίο τύπου η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ( μας μπερδεύει αφού θεωρούσαμε πως οι Αντιστασιακές οργανώσεις που έχουν μέλη στο Δ.Σ του Μουσείου είχαν γνώση για τα τεκταινόμενα. Με την μία από τις δύο διατηρεί άψογες σχέσεις η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ( ΚΚΕ) επομένως η φράση "κάτι βρωμάει εδώ και καιρό στο ΝΠΔΔ" που διαβάζουμε στην ανακοίνωσή τους ή μπήκε για να παραπλανήσει ή είναι και οι ίδιοι "θύματα" και απλώς από ιδεοληψία στηρίζουν από τα πρώτα βήματά της την ΔΟΜΗ. Να θυμίσουμε άλλωστε πως "αντιστασιακοί" της δομής είχαν τιμήσει τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο και όχι κάποιον κομμουνιστή της πόλης που επί χούντας την Εξορία του την πήγε και φυσικά από εμάς είναι απόλυτα καταδικαστέο από την στιγμή που δεν έχει εγκληματική δράση. Άλλωστε αποστάσεις από την ΕΝΟΠΛΗ ΒΙΑ έχει πάρει το ΚΚΕ και παλιότερα από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 αλλά και τώρα με τους Πυρήνες της Φωτιάς και άλλους "επαναστάτες" που δολοφονούν στο όνομα του λαού. Μπράβο για την ανακοίνωση που υπογράφουν και οι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι και πιο μεγάλο μπράβο εάν δεν έχουν ουδεμία σχέση με τα υπέρογκα ποσά που έχουν δαπανηθεί στο ΝΠΔΔ "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" . Τότε είναι τραγικό για αυτούς γιατί κάποιοι έκαναν "επιχείρηση" τους δικούς τους αγώνες. Άλλωστε και στο θέμα της Δημόσιας Περιουσίας εάν δεν υπήρχε Κιντής όλες αυτές οι καταλήψεις δεν θα γίνονταν άρα τόσα ακίνητα από τους Νασταίους δεν θα είχαν έρθει στην κυριότητα του κράτους. Διαφωνούμε σχεδόν σε όλα με τους κομμουνιστές αλλά δεν θα καπηλευόμασταν ποτέ τους δικούς τους αγώνες που για εμάς δεν βοήθησαν την χώρα αλλά αφού όλες οι παρατάξεις τους ακολουθούν στα βασικά γιατί άραγε δεν τους ψηφίζουν κιόλας; Όπως έχουμε γράψει πολλάκις φορές η σημερινή ηγεσία της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης είναι ικανότερη εάν ποτέ διοικήσει από αυτή του αείμνηστου Κιντή που βρέθηκε βέβαια και σε άλλες εποχές που ή ήσουν με την ΕΣΣΔ ή με τις ΗΠΑ. Και τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι θα το καταλάβει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη σύντομα εάν συνεχίσει τις "εμμονές" της με την Ανατολή! 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: