ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Θολή" η φωτογραφία όπως και η όλη παρουσία της σε ένα σχόλιο που καταδεικνύει την "ποιότητά" της

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

"Θολή" η φωτογραφία όπως και η όλη παρουσία της σε ένα σχόλιο που καταδεικνύει την "ποιότητά" της



Το σχόλιο φυσικά κάτω από το κατάπτυστο σημερινό κείμενο των γνωστών για τις απόψεις τους οπαδών του "Μεσσία" της πόλης και του ιστολογίου που έχει εδώ και καιρό "πλακωθεί" με την ΑΛΗΘΕΙΑ.



Η γνωστή για την ρατσιστική της επίθεση υποψήφια της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του Τάσου Ευσταθίου κ Μανώλη θεωρεί πως δικαιείται ένας δημοσιογράφος να δίνει βήμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ελέγχει σε εχθρούς της Δημοκρατίας μας .

Άμα νομίζει πως ο "καλός" δημοσιογράφος αφήνει Χρυσαυγίτες και ακροαριστερούς να συκοφαντούν την Δημοκρατία μας ας το πράξει στα δικά της προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η απαίτηση των χιλιάδων αναγνωστών μας που προφανώς και έγινε με χαρά αποδεκτή από εμάς ήταν καμία ΑΝΟΧΗ στον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό.

Το να σε εγκαλεί μια Μανώλη προνομιακή συνομιλήτρια οπαδών της χούντας και "ερπετών" που θίγουν κάθε γυναίκα με τις προτάσεις τους για να γίνει "αξιόλογη" είναι προφανώς τίτλος τιμής για μένα και το ιστολόγιό μου.

Άλλωστε ο συγχρωτισμός μας με ανθρώπους που δεν πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία μόνο επιζήμιος μπορεί να είναι για όσους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχουν καταδικάσει κάθε μορφή ΦΑΣΙΣΜΟΥ στην πόλη μας .

Ελπίζουμε να την υπερασπιστούν όσοι πιστεύουν στον ένοπλο αγώνα και τους λαϊκούς τάχα αγωνιστές αλλά ας έχουν στο νου τους πως δεύτερος Γκιόλιας στην πόλη μας δεν θα υπάρξει.

Κούλα, Σούλα και λοιποί "δημοκρατικοί" συγγενείς οι "μάσκες" σας έπεσαν . Συνεχίστε στο βόθρο σας και αφήστε μας επιτέλους να συνεχίσουμε το λειτούργημά μας.

Δεν μπορούμε τις άναρθρες κραυγές και τα κλαψουρίσματα θυτών της Αστικής μας Δημοκρατίας που ντύνονται για να ξεγελάσουν το μανδύα του θύματος.

Εμείς για υποκριτές και ρατσιστές δεν έχουμε κλάματα και είμαστε εδώ για να καταγγέλλουμε ΔΗΜΟΣΙΑ όσους προσπαθούν να μας σταματήσουν λασπολογώντας .

Εμείς σκελετούς στην ντουλάπα μας δεν έχουμε κ. Μανώλη άλλοι ήταν συνυποψήφιοι με τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα. 



Ρωτήστε τον επικεφαλής της παράταξής στην οποία ανήκετε να σας πει σχετικά αφού ΣΙΩΠΑ μπροστά στην χυδαιότητά σας .

Ο "ευπατρίδης" Κ. Δελλαπόρτας  κατά τον Chris Papadopoulos με τον Λαδά - "Δημοκράτες" μέχρι το κόκκαλο όσων βασάνισαν , φυλάκισαν , σκότωσαν 

ΥΓ: Εμείς φωτογραφίες με δοτούς δημάρχους της χούντας δεν έχουμε κ. Μανώλη και φυσικά περιμένουμε ακόμα να δούμε τις αόριστες καταγγελίες σας για σχέσεις μας με φασίστες. Εμείς ξεκάθαρα είμαστε ενάντια στην χούντα και δεν αποδίδουμε καμία τιμή σε όσους την υπηρέτησαν. Γιατί προφανώς και το δικό μας λειτούργημα σταματάει όταν οι ερπύστριες καταλύουν την Αστική μας Δημοκρατία. Μην αναζητάτε λοιπόν σε εμάς τους φασίστες αλλά στο ιστολόγιο που διαβάζετε που δεν έχει καταδικάσει ούτε μία φορά τον ΜΑΥΡΟ φασισμό βλέποντας ατυχώς για αυτούς μόνο τον Κόκκινο και πολλές φορές εκεί που δεν υπάρχει! Και σε τελική ανάλυση τι να σας κάνω για αναγνώστες όταν δεν παίρνετε ΚΑΘΑΡΗ στάση ενάντια στον ΦΑΣΙΣΜΟ; Διαβάστε τι έγραφε τον Μάϊο του 2019 το ιστολόγιο που μας πλασάρετε ως αξιόπιστο και διαβάστε άλλες σελίδες που κλείνουν το μάτι στον ΦΑΣΙΣΜΟ όχι εμάς .. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: