ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ποντάρουν στα νομικά τερτίπια του παιδεραστή- καθηγητή για να μην αποκαλυφθεί η δική τους αδράνεια

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Ποντάρουν στα νομικά τερτίπια του παιδεραστή- καθηγητή για να μην αποκαλυφθεί η δική τους αδράνεια


Κάποιοι είναι ιδιαίτερα αφελείς εάν θεωρούν πως η Δικαιοσύνη μπορεί να κλείσει τα μάτια στο έγκλημα που συντελέστηκε σε Γυμνάσιο της πόλης μας. Θεωρούν φαίνεται πως τα ΜΜΕ δεν είχαν θέμα ( σε μια περίοδο γεμάτη θέματα) και ανακάλυψαν το ανθρωπόμορφο κτήνος που ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του πως είναι ερωτευμένος με την 14χρονη μαθήτρια του ( για τον συνήγορό του και για εκείνον στα 15 έτη! πλέον) άρα ούτε γάτα ούτε ζημιά αφού ως ενήλικη αποφάσισε να ενδώσει στην γοητεία του!



"Κέρδισα την εμπιστοσύνη της " επαναλάμβανε ο Φυσικομαθηματικός του Γυμνασίου  της πόλης μας στην κατάθεση του στις Εισαγγελικές αρχές . Και τον εκπαιδευτικό αυτόν κάποιοι τον είχαν κρίνει ικανό να ασχολείται και ως "ψυχολόγος" παρέχοντας υποστήριξη σε παιδιά που βεβαίως την είχαν ανάγκη αλλά όχι από εκείνον.

Έβαλαν δηλαδή με λίγα λόγια τον "λύκο" να φυλάει τα "πρόβατα" και επικαλούνται στις αρμόδιες αρχές την γνωστή δημοσιοϋπαλληλική ανευθυνότητα για να δικαιολογήσουν απλώς τα αδικαιολόγητα.

Τόσες μέρες μετά και κανένας Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων της πόλης μας δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση ,την ώρα που ασκούν σκληρή κριτική στην εκάστοτε δημοτική αρχή για θέματα που αφορούν σαφέστατα πιο ασήμαντες παραλείψεις , από την ασέλγεια εις βάρος ανήλικης που συντελέστηκε σε Γυμνάσιο της πόλης μας. 

Κάποιοι μάλιστα επιδίδονται και σε κυνήγι "κορακιών" όπως αποκαλούν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συσκοτίσουν μια κραυγαλέα περίπτωση ασέλγειας ανήλικης μαθήτριας  όπου η αποτυχία του δημόσιου σχολείου να προστατέψει τους μαθητές δεν βγάζει απλώς μάτι αλλά έχει ξεσηκώσει τους πάντες.  Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από αναγνώστες μας είναι χαρακτηριστικά της οργής των συνδημοτών μας θα τα δημοσιεύαμε αλλά είναι με ονόματα και διευθύνσεις και επιφυλασόμεθα για προσεχώς.

Πλην του Notianea.gr ( με έδρα την πόλη μας) και μερικώς του Ηλιούπολη για Όλους βλέπουμε πως όλα τα άλλα τοπικά ΜΜΕ δεν επιθυμούν να τιμωρηθεί το ΚΤΗΝΟΣ αλλά να καταδικαστούν οι δημοσιογράφοι λες και θα μπορούσαν να σιωπήσουν στο έγκλημα. 

Γιατί η δημοσιοποίηση της ηλικίας των παιδιών του κατηγορούμενου για ασέλγεια εις βάρος ανήλικης μαθήτριάς του γίνεται για να καταδείξει την υποκρισία , την μη μεταμέλειά του , και κυρίως για να υπενθυμίσει σε όλες και όλους σας πως τα παιδιά σας ΔΕΝ είναι ασφαλή  στα δημόσια σχολεία που τα στέλνετε .

Για εμάς και για πολλούς άλλους θα πρέπει οι χώροι να παρακολουθούνται με κάμερες διαχείρισης έτσι ώστε να μην τα βγάζουν μετά μυθομανή τα παιδιά σας όσοι ενώ είχαν καταγγελίες για την ανάρμοστη για καθηγητή συμπεριφορά στο Γυμνάσιο της πόλης μας ,  έψαχναν "χαλί" να κρύψουν το πρόβλημα αντί να ενημερώσουν άμεσα τις διωκτικές αρχές για να πράξουν αυτές  τα δέοντα. 

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις είμαστε περήφανοι για την δική μας στάση και νιώθουμε αηδία για όσες και όσους ενώ γνώριζαν ΣΙΩΠΗΣΑΝ για να βγαίνουν σήμερα κάποιοι "πονηροί" και να εξισώνουν θύτες και θύματα ,κουνώντας  το δάχτυλο σε όσους ασκούν το λειτούργημά τους και κάνοντάς μας μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Δεν θα πάρουμε από αυτούς μαθήματα , θα τον "ξεβρακώσουμε" και με την εισαγγελική βούλα και φυσικά εμείς δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε κανέναν για να σιωπήσουμε σε όσα ο ίδιος είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , ούτε θα κρύψουμε τις επαφές του με όσους ζήτησαν και την ψήφο μας στις δημοτικές εκλογές του 2019 και φυσικά στηρίζουν τον ΔΗΜΟΣΙΟ χαρακτήρα της Παιδείας .

Μιας Παιδείας που αρνείται πεισματικά την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ για τους εκπαιδευτικούς που μετέχουν σε αυτή και που ούτε για αστείο δεν δέχεται τις κάμερες στα σχολεία.

Λογικό ακούγεται που δεν τις δέχεται αφού ανάλογα θέματα θα λύνονταν σε δευτερόλεπτα ενώ σήμερα μετά την τραγωδία μας φταίνε τάχα τα "κοράκια" οι δημοσιογράφοι που ανέδειξαν όπως είχαν υποχρέωση τις καταγγελίες που τους ήρθαν όταν άρχισαν να ανοίγουν τα ερμητικά κλειστά στόματα.

"Στραβοτιμονιές" εμείς δεχόμαστε όταν γίνονται χωρίς πρόθεση ας το βάλουν καλά λοιπόν στο μυαλό τους όσοι μας το παίζουν τάχα φίλοι και είναι πάντα απέναντί μας κάθε φορά που αναδεικνύουμε την ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

ΥΓ: Ζητάνε να μην δοθεί στη δημοσιότητα το σχολείο για να πάει το κοριτσάκι και του χρόνου ως να μην συνέβη τίποτα από την πλευρά του καθηγητή! Μάλλον είναι τελείως υποκριτές εάν θεωρούν πως οι ψίθυροι ..που έγιναν σύλληψη δεν έχουν ήδη καταστρέψει μια παιδική ψυχή για πάντα. Αλλά είπαμε άμα είσαι υποκριτής παλεύεις για να σωθείς επικαλούμενος τάχα την σωτηρία του θύματός σου.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: