ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



    •  Δεν χρειάζεται να σας πούμε εμείς τι συμβαίνει. Επισκεφθείτε τον χώρο ή ρωτήστε τα παιδιά σας που το επισκέφθηκαν για τα εκθέματα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης. Τους είπαν πως το ΕΑΜ- ΕΛΑΣ συμμετείχε στον αντιφασιστικό αγώνα αλλά ξέχασαν να τους πουν πως τα μέλη του ήταν κομμουνιστές δηλαδή κόκκινοι φασίστες! Εάν έχουν απορίες γιατί σε αρκετά ευρωπαϊκά κράτη η χρήση του σφυροδρέπανου έχει απαγορευθεί από κόμματα και οργανώσεις και εδώ κυματίζει σαν να είναι κάτι καλύτερο από την σβάστικα ας διαβάσουν κανένα βιβλίο αφού και οι καθηγητές τους είναι μη αξιολογημένοι και βασικοί  υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν στη χώρα και στη νεολαία μας που ακούει τραπ για να μάθει και καμία αλήθεια , αφού ακόμη και μεγάλα ΜΜΕ πλασάρουν μια ξεπερασμένη "λογική"  όπου κακός είναι ο μαύρος φασίστας και καλός ο κόκκινος φασίστας! 

  • Δεν έχουν τελειωμό οι ατέρμονες συζητήσεις στην κεντροδεξιά που δεν κατανοεί πως και οι δύο υποψηφιότητες είναι πολλές για τις κάλπες του 2023 και αναζητά και τρίτη. Τουλάχιστον θα έχουμε να επιλέξουμε εμείς οι κεντροδεξιοί ανάμεσα σε τρεις αφού έτσι όπως το πάνε ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ κεντροδεξιό δήμαρχο στην πόλη μας. Ο τελευταίος θα παραμένει ο κος Γιάννης Αναγνώστου του οποίου η θητεία τελείωσε την 1/1/2011! 


  • Βουλευτές της ΝΔ στο Νότιο τομέα σε εκδήλωση που θα γίνει το απόγευμα της 14ης Νοεμβρίου στο δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής" με ομιλητές αρκετούς βουλευτές Νοτίου Τομέα του κόμματος της ΝΔ. Κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες φανταζόμαστε πως θα βγει και σχετική ανακοίνωση από τη ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης αφού σύμφωνα με τα γραφεία των πολιτικών που επικοινωνούν και καλούν μέλη και ψηφοφόρους της ΝΔ αυτή την διοργανώνει την εκδήλωση. 


  • Σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που έχουν το άγχος της επανεκλογής ως δημοτικοί σύμβουλοι στις κάλπες του 2023 στην πόλη μας. Και όσοι ασκούν διοίκηση έχουν τον τρόπο να προσελκύουν ψηφοφόρους όσοι είναι σε παρατάξεις της αντιπολίτευσης και δεδομένου πως ο νέος εκλογικός νόμος δίνει έναν έως δύο εκλεγέντες σε παράταξη του 12% θα έχουν θέμα. Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών και στο σταματάμε εδώ αλλά ας μην έχει κανείς αμφιβολία πως προεκλογικά θα το υπενθυμίσουμε σε κάποιους! 



  • Και άλλος κεντροδεξιός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ακούγεται για την παράταξη του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη και ευελπιστούμε πως είναι απλώς φήμες γιατί πρόκειται για μια πολύ καλή υποψηφιότητα που βέβαια εμείς δεν θα ψηφίσουμε αφού επιλέγουμε ΠΑΝΤΑ με κομματικά ή έστω με ιδεολογικά κριτήρια. Έτσι μάλλον σε αυτές τις κάλπες θα δυσκολευτούμε πάρα πολύ στο να εκλεγούν οι δύο στους τρεις από τους δημοτικούς συμβούλους  που εμείς θα ¨σταυρώσουμε"  όπως συνέβη το 2019. Δημόσια και πάλι θα τους αναφέρουμε γιατί εμείς σίγουρα δεν έχουμε να κρύψουμε ΤΙΠΟΤΑ και από κανέναν. 

  • Όσοι αναρωτιούνται ποιοι θα ψηφίσουν και πάλι Χατζηδάκη για δήμαρχο της πόλης μας θα τους αναποδογυρίσουμε το ερώτημα στο ποιοι θα ψηφίσουν και πάλι Μητσοτάκη για πρωθυπουργό. Αυτό σημαίνει πως οι πολίτες επιλέγουν παράταξη και έτσι και οι δύο έχουν προβάδισμα για ΝΙΚΗ στον πρώτο γύρο ο ένας και στις πρώτες εκλογές ο άλλος. Τώρα στο δήμο είναι εύκολο πλέον αφού αυτός που θα νικήσει έστω και για μία ψήφο στον δεύτερο γύρο τα παίρνει ΟΛΑ. Στις βουλευτικές εμείς Μητσοτάκη πρωθυπουργό δεν βλέπουμε , ούτε ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. Η επόμενη συγκυβέρνηση το πιο πιθανό είναι να έχει τεχνοκράτη για πρωθυπουργό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: