ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προβλήματα στις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ δημιουργεί η συνταγματική ρύθμιση για τα προσωπικά δεδομένα του Ευάγγελου Βενιζέλου

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Προβλήματα στις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ δημιουργεί η συνταγματική ρύθμιση για τα προσωπικά δεδομένα του Ευάγγελου Βενιζέλου


Η πανδημία ίσως αποτελέσει λύτρωση για όσους επιθυμούν την πάταξη της διαφθοράς.
Η συνταγματική κατοχύρωση των "προσωπικών δεδομένων" που έγινε το 2001 από τον συνταγματολόγο Ευάγγελο Βενιζέλο ήδη δημιουργεί προβλήματα αφού οι ΗΠΑ απειλούν με κυρώσεις την χώρα μας που εξαιτίας του δεν μπορούμε να έχουμε ασφάλεια από τον covid-19 σήμερα που ξεκινούν οι αεροπορικές πτήσεις. 

Το τότε νομοθέτημα βέβαια έγινε όπως έχουμε εξηγήσει και παλιότερα για να καταστεί ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ σε μια σειρά εγκλημάτων που αποδεικνύονται μέσω "παράνομων" σύμφωνα με το τερατούργημα Βενιζέλου μεθόδων συλλογής πληροφοριών.

Τα πράγματα φυσικά για την κυβέρνηση δεν είναι καθόλου ευχάριστα αφού οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να δημοσιοποιήσουν μέσω των δικών τους ΜΜΕ σειρά ονομάτων Ελλήνων ιατρών που χρηματίστηκαν από την Novartis στην γνωστή υπόθεση!

Στην κατοχή των ΗΠΑ βρίσκεται και άλλο "παράνομα" σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία υλικό που φυσικά και δεν θα αποτρέψει ένα κράτος πρότυπο Δημοκρατίας να το δημοσιοποιήσει ΔΙΕΘΝΩΣ. 

Τασσόμαστε στην πλευρά των ΗΠΑ και καλούμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μην παραμένει η χώρα μας ένα κράτος - παρίας στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Οι επιλογές για τις θέσεις των προέδρων σε ΣτΕ και Άρειο Πάγο δεν μας κάνουν καθόλου αισιόδοξους και απορούμε με την απάθεια της αντιπολίτευσης στο άκουσμα των ονομάτων που θα καλύψουν τις θέσεις.

Προβλέπετε "θερμό" πολιτικό καλοκαίρι και όχι μόνο αφού ως γνωστόν οι ΗΠΑ είναι ένα κράτος που πετυχαίνει πάντα αυτό που θέλει αφού έχει τους κατάλληλους μηχανισμούς για να επιτύχει τον σκοπό του.

Με ενδιαφέρον αναμένω και την ετυμηγορία της Ελληνικής Δικαιοσύνης για το παράνομα καταγεγραμμένο υλικό (σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία που δεν μας τιμά) του επιχειρηματία ισραηλινής εθνικότητας Σάμπι Μιωνή με τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά. 

Λογικά θα αποφανθεί αρνητικά μη λαμβάνοντας υπόψιν του το περιεχόμενο και τότε θα απολαύσουν όλες και όλοι ένα υπέροχο θέαμα αφού ως γνωστόν το Ισραήλ δεν θα κάτσει να περιμένει με σταυρωμένα χέρια την Ελλάδα που πρέπει να επιλέξει ξεκάθαρα εάν θα είναι ουρά της Ε.Ε ή ένας ισχυρός σύμμαχος στο πλευρό των ΗΠΑ.

Ξεκάθαρα εμείς θεωρούμε πως το συμφέρον της χώρας μας είναι στο πλευρό των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας και θεωρούμε ανοησία και το να σκέφτεται κανείς πως η Ε.Ε με το έλλειμμα Δημοκρατίας που εμφανίζει θα μπορούσε ποτέ να είναι ένας αξιόπιστος σύμμαχος για εμάς.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται να μαθαίνουν ειδήσεις που αφορούν την χώρα μας παρακολουθείτε στενά τον Αμερικανικό Τύπο , όπου αναλυτικά μπορείς να δεις και να μάθεις τι μέλλει γενέσθαι.

Οι αμφισβητίες των ΗΠΑ που ατυχώς υπάρχουν και μέσα στη ΝΔ θα υποστούν όσα και ο Κώστας Καραμανλής εάν δεν το έχουν ήδη καταλάβει. Δικαίως για εμάς γιατί η περίοδος διακυβέρνησής του οδήγησε την χώρα μας (παρά τις προειδοποιήσεις από τους φίλους Αμερικανούς) πιο γρήγορα στην χρεοκοπία.

Οι ευθύνες και του ιδίου και του οικονομικού του επιτελείου τεράστιες και φυσικά όσο και εάν στεναχωριούνται κάποιοι ο ίδιος δεν αποτελεί "κεφάλαιο" ούτε για το κόμμα αλλά ούτε για την χώρα μας. Την οποία με την πολιτική του και στα θέματα εξωτερικής πολιτικής έβαλε σε πρόσκαιρες ευτυχώς περιπέτειες.

Αυτά προς το παρόν και επειδή ως γνωστόν υπάρχουν εκλογές στις ΗΠΑ το προσεχές φθινόπωρο θα μάθουμε πολλά και για την χώρα μας. Άλλωστε Siemens και Novartis ήταν μια ευγενική χορηγία των ΗΠΑ ώστε να μάθουμε και εμείς ποιοι υπονομεύουν το μέλλον μας.

Δεν είδα άλλωστε να τιμωρηθεί κανείς Έλληνας γιατρός για το σκάνδαλο Novartis και εγώ δεν είμαι από αυτούς που χειροκροτούν όπως πολλοί άλλοι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ. 

Ανοχή να δείξουμε στους "ψεκασμένους" αλλά στους διεφθαρμένους ποτέ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: