ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τι είπε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης για το περιστατικό με τον παιδεραστή- καθηγητή Γυμνασίου της πόλης μας

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Τι είπε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης για το περιστατικό με τον παιδεραστή- καθηγητή Γυμνασίου της πόλης μας


O Γιώργος Χατζηδάκης, δήμαρχος Ηλιούπολης, μίλησε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για το περιστατικό της σύλληψης καθηγητή γυμνασίου της Ηλιούπολης, που είχε συνάψει σχέση με ανήλικη μαθήτριά του.

Ο κ. Χατζηδάκης μίλησε για «κεραυνό εν αιθρία» στο άκουσμα του συμβάντος. Όπως αναφέρει, από πλευράς δημοτικής αρχής υπήρξε επικοινωνία με εκπαιδευτικούς του σχολείου και γονείς. «Δυστυχώς κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό το γεγονός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για να δούμε λεπτομέρειες της υπόθεσης», συμπλήρωσε ο δήμαρχος της πόλης που απηύθυνε έκκληση σε γονείς και παιδιά να πηγαίνουν στο δήμο, στις υπηρεσίες του δήμου, για ψυχολογική υποστήριξη.

«Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, υπάρχουν γεγονότα που κρύβουν, είτε παιδιά, είτε γονείς, είτε εκπαιδευτικοί και σε αυτό πρέπει όλοι να συμβάλουν ώστε να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης. 

Αναλυτικά όλη την συνέντευξη του δημάρχου κ.  Γιώργου Χατζηδάκη καθώς και ρεπορτάζ για το τραγικό περιστατικό μπορείτε να δείτε στο site Piraeuspress.gr του συναδέλφου Σαράντου Ευσταθόπουλου. 

Καμία άλλη δημοτική παράταξη ή  φορέας της πόλης μας δεν έχει βγάλει έστω μια ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν κάτι που φυσικά που δεν ακούγεται ωραία για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Τόσο από αστυνομικές πηγές όσο και από το δικαστικό ρεπορτάζ προκύπτουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η δράση του καθηγητή ήταν γνωστή στη διεύθυνση του Γυμνασίου  αφού υπήρχαν καταγγελίες και από άλλες μαθήτριες για χυδαία πειράγματά του.

Ο 44χρονος εκπαιδευτικός που είναι πατέρας δύο παιδιών και μένει στην Αργυρούπολη. Εκτός από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του με την μαθήτρια την ημέρα της σύλληψης , επιβαρυντικό υλικό βρέθηκε και στο κινητό της 14χρονης κάτι που οδήγησε φυσικά στην προφυλάκισή του μετά την τρίωρη απολογία του. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: