ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διευκρινίσεις προς πολλούς αποδέκτες

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Διευκρινίσεις προς πολλούς αποδέκτες


Εδώ και 7 χρόνια είμαστε το πιο ΞΕΚΑΘΑΡΑ τοποθετημένο ιδεολογικά ιστολόγιο της πόλης. Εν όψει λοιπόν των αποκαλύψεων για τον παιδεραστή - καθηγητή του Γυμνασίου της πόλης μας θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:



1. Για εμάς δεξιός θεωρείται όποιος ξεκάθαρα συμφωνεί με το γεωστρατηγικό προσανατολισμό της χώρας μας πως ανήκει στη Δύση ( Ε.Ε , ΝΑΤΟ ) και ουδέποτε αμφισβήτησε την αξία αυτής της συμμετοχής.

2. Δεξιός δεν είναι όποιος έτρεχε και συμμετείχε σε διαμαρτυρίες αγανακτισμένων μουτζώνοντας το Ελληνικό Κοινοβούλιο και φωνάζοντας εμετικά συνθήματα όπως : "Να καεί , να καεί το μπουρδέλο η Βουλή και Αλήτες προδότες πολιτικοί  το 2012 μαζί με τους Συριζαίους και τους Χρυσαυγίτες.

3. Δεξιός δεν νοείται όποιος έβριζε ή βρίζει τον ευπατρίδη πολιτικό Αντώνη Σαμαρά που έσωσε την χώρα μας από άτακτη χρεοκοπία και συνέβαλε τα μέγιστα στο να οδηγηθούν οι Ναζιστές ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

4. Δεξιός δεν μπορεί να είναι όποιος τιμάει και τον ήρωα Ναπολέοντα Ζέρβα και τον σφαγέα Άρη Βελουχιώτη ή όποιος αμφιβάλει για τους δύο βασικούς συμμάχους και ευεργέτες της χώρας μας που είναι η Μεγάλη Βρετανία και οι ΗΠΑ.

5. Δεξιός δεν μπορεί να είναι όποιος αδυνατεί να καταλάβει την συμβολή του ιδιωτικού τομέα στην ανάπτυξη της οικονομίας ενός κράτους και συνδικαλίζεται για να κρατήσει κεκτημένα εις βάρος της κοινωνίας.

6. Τέλος δεξιός δεν μπορεί να είναι ουδείς εκπαιδευτικός που βάζει σε πρώτη μοίρα την δική του μη αξιολόγηση και αντιδρά σε θέματα ασφαλείας προφασιζόμενος "προσωπικά δεδομένα" που καλύπτουν εγκληματίες.

7. Δεξιός τέλος δεν μπορεί να είναι όποιος βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από αυτό της ασφάλειας της χώρας συμμαχώντας με "μπαχαλάκηδες" και ανθρώπους που κρατούν σημαίες με σφυροδρέπανα ή σβάστικες.

Με βάση λοιπόν αυτόν τον αξιακό χάρτη δεν μπορεί ουδείς να τοποθετηθεί στα δεξιά ως εκπαιδευτικός εάν σε όλα σχεδόν τα παραπάνω πάει αντίθετα με Αρχές και Αξίες που διέπουν την δεξιά παράταξη παγκοσμίως.

Εάν λοιπόν εκπαιδευτικοί αντί να οδηγήσουν τον συνάδελφό τους όχι μόνο εκτός σχολικής κοινότητας συμπράττουν  στο να μεταφερθεί σε διοικητική θέση ή ακόμα και στο Υπουργείο Παιδείας! έχοντας καταγγελίες από μαθητές και μαθήτριες εναντίον του για απρεπή συμπεριφορά προφανώς υπηρετούν αριστερές αντιλήψεις για έναν "ιδανικό" κόσμο ανομίας όπου ο ρόλος της Πολιτείας είναι απλώς να ανέχεται την ΑΝΟΜΙΑ και να προστατεύει τον ΘΥΤΗ εις βάρος του θύματος.

Οι ίσες αποστάσεις από την 14χρονη αλλοδαπή μαθήτρια και τον 44χρονο παιδεραστή - καθηγητή είναι αηδιαστικές για όσους τις κράτησαν ή ακόμα χειρότερα για όσους τις επικροτούν ακόμα και τώρα που το κακό έχει γίνει .

Οι "λερωμένοι" λοιπόν αντί να υβρίζουν τον τύπο για το κοινωνικό έργο που επιτελεί ρίχνοντας από τα ροζ σύννεφα τους όσους ΣΙΩΠΟΥΝ  ,αποκαλύπτοντας την γυμνή αλήθεια , ας το βουλώσουν γιατί η υποκρισία τους προκαλεί την κοινωνία.

Μία κοινωνία που όσες φορές δεν άκουσε την πλειοψηφία των ΜΜΕ που στήριζαν πάντα τις σωστές επιλογές για την χώρα μας απογοητεύτηκε αφού όσα τους έταζαν ήταν απλώς ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Καλούμε λοιπόν όλους να αποκηρύξουν την υποκρισία να βγουν και να τοποθετηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ όπως έκανε ο δήμαρχος της πόλης μας κ.  Γιώργος Χατζηδάκης εκπροσωπώντας  ασφαλώς εκτός από την δημοτική αρχή και την δημοτική του παράταξη και ας καταλάβουν επιτέλους πως την ιεράρχηση των θεμάτων στα ΜΜΕ την βάζει η ίδια η ζωή και όχι φυσικά  οι ιδεοληψίες τους.

Να συγχαρούμε και από εδώ τον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κόκλα για την δημόσια του τοποθέτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα και πέραν αυτών να καλέσουμε τους  Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων της πόλης μας να αρχίσουν να ομιλούν  πριν η δική τους κόρη πέσει ΘΥΜΑ ενός ΚΤΗΝΟΥΣ που μέσω του δικηγόρου του  μας  ζητάει να σεβαστούμε όσα δεν σεβάστηκε ο ίδιος.

Ο λόγος φυσικά δεν είναι τα δημοκρατικά του πιστεύω ( τα οποία μας είναι αδιάφορα) αλλά να καλύψει το έγκλημά του και να πέσει στα "μαλακά", αφού θεωρεί πως θα καταφέρει να  εκμεταλλευθεί τον νέο Ποινικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ .Στη συνέχεια νομίζει πως θα μας κουνάει το δάχτυλο και θα μας ζητάει και τα ρέστα.

Το παρακράτος όμως στη χώρα μας καταρρέει υπό το βάρος διεθνών πιέσεων, ας το καταλάβουν και οι ολίγοι της κυβέρνησης που αδυνατούν να το δουν , διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων που πάλεψαν για να γίνει η  κυβερνητική αλλαγή το 2019 ,για να αλλάξει ρότα η χώρα μας και όχι προφανώς τα πρόσωπα που θα καταλάμβαναν τις καρέκλες.

Διαβάστε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της Κυριακής και για τους πιο ψαγμένους το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που ήδη κυκλοφόρησε με ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ με πολλούς αποδέκτες.

ΥΓ: Ό,τι μάθατε τα τελευταία 50 χρόνια και αφορά την διαφθορά στην πατρίδα μας το μάθατε από δημοσιογράφους για αυτό βρίστε ελεύθερα όσους όταν σας έδειχναν την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού εσείς κοιτούσατε μήπως τυχόν και ήταν λερωμένο το δάχτυλό τους από το "μέλι"!

Τα ίδια λέγατε το 2015 για τα μνημόνια , τα ίδια φαντάζεστε και για τον covid-19 , μπερδεύετε θύτες με θύματα και γενικά με τις δικές σας προκαταλήψεις ετοιμαζόμαστε όλοι μαζί για την επόμενη τραγωδία.

Και μέσα σε όλα αυτά τσακώνονται πρώην σύντροφοι για το ποιος πρόδωσε ποιον για το χατίρι μιας καρέκλας! Γιατί προφανώς και όταν δουλεύει για εμάς κάποιος είναι εξαιρετικός και ικανός αλλά όταν πάει σε άλλο "μαγαζί" χάνει κάθε του αξία. Δεν μας πείθουν για τις αγαθές προθέσεις τους οι επικριτές .Άλλωστε το ζούμε και εμείς καθημερινά όταν ο κάθε μ@λ@κ@ς προσπαθεί να μας βάλει στα δικά του καλούπια για  να μας "ευνουχίσει" και κάποιοι άλλοι πιο ξεκάθαροι ως προς τις προθέσεις τους ,θεωρούν λύση την φίμωση μας.

Πως θεωρούν πως δεν την πετύχουν; Βάζοντας αρχικά "κατίνες" της πόλης να μας απαξιώσουν, μετά απειλώντας με μηνύσεις και μετά στοχοποιώντας μας καλώντας μια "Σέχτα Επαναστατών" να ξεφορτώσει από  τον κουβά με τα σκατά όπως αποκαλεί σε προκήρυξή της τον δημοσιογραφικό κόσμο  λίγο από το περιεχόμενό του!

Αυτά λένε τα ΚΤΗΝΗ της "Σέχτας Επαναστατών" και προφανώς ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ τους ενθουσιάζει όσους θεωρούν πως 10 χρόνια μετά αντέχει η πόλη μας ακόμα ένα έγκλημα χωρίς ΤΙΜΩΡΙΑ.

Ας είναι σίγουροι λοιπόν οι συνεχιστές της "επανάστασης" πως η ατιμωρησία και η επί δεκαετίες ΑΝΟΧΗ της Πολιτείας στην τρομοκρατία έχει παρέλθει. Εύκολα σκοτώνουν αλλά πολύ δύσκολα παραμένουν ασύλληπτοι.

Το γνωρίζουν και οι ίδιοι , βρίζουν νυχθημερόν μέσα στο indymedia τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της και για αυτό σίγησαν αφού γνωρίζουν πως οι διωκτικές αρχές θα έχουν σύντομα ακόμα μια επιτυχία στο μέτωπο της τρομοκρατίας.

Θερμό καλοκαίρι λοιπόν αναμένεται σε πολλά μέτωπα, και ο Θεός να βάλει το χέρι του να έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: