ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αφιερωμένο στους αλληλέγγυους στα "δίκαια" του Παλαιστινιακού λαού

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Αφιερωμένο στους αλληλέγγυους στα "δίκαια" του Παλαιστινιακού λαού


Οι καλές σχέσεις της χώρας μας με το κράτος του Ισραήλ ήταν πάντα "αγκάθι" για την αριστερά η οποία συμμαχεί ακόμα και με ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ (Χαμάς)  προκειμένου να σταθεί απέναντι σε δημοκρατικά κράτη του δυτικού κόσμου.
Σε όλους αυτούς που φόραγαν παλαιστινιακές μαντίλες και συγχρωτίζονταν για δεκαετίες με τον ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ λόγο της Χαμάς αφιερώνουμε την παρακάτω ανακοίνωσή της για το φλέγον θέμα της μετατροπής ενός Παγκόσμιου Συμβόλου του Δυτικού Πολιτισμού όπως είναι η Αγιά Σοφιά σε μουσουλμανικό τζάμι.

Η ανακοίνωση της Χαμάς:

''Το κίνημα της Χαμάς υποστηρίζει την απόφαση της Τουρκίας για την Αγιά Σοφιά. Η μετατροπή από μουσείο σε τζαμί είναι μια υπερήφανη στιγμή για όλους τους μουσουλμάνους'' αναφέρει το γραφείο Τύπου της οργάνωσης.

Ο Ραφάτ Μούρα, τόνισε ότι «Δυστυχώς, υπάρχει μια κατάσταση θρήνου και θλίψης ορισμένων επίσημων αραβικών κύκλων αφότου οι τουρκικές Αρχές κήρυξαν την Αγιά Σοφιά τζαμί»,

"Δεν τους έχουμε δει ποτέ να ανησυχούν για τις επιθέσεις των Σιωνιστών εναντίον μας (έτσι αποκαλούν τους Ισραηλινούς). Ο Μούρα επίσης τόνισε ότι η απόφαση εμπίπτει στα δικαιώματα κυριαρχίας της Τουρκίας!

''Αυτή η κίνηση δείχνει την αυτοπεποίθηση της Τουρκίας και τη θέση της στη διεθνή σκηνή'', πρόσθεσε.



Για το τι είναι η Χαμάς που συμμετέχει κατά καιρούς και στην κυβέρνηση του Παλαιστινιακού Κράτους μπορείτε να διαβάσετε και να μάθετε πατώντας το url πάνω ή να δείτε την εικόνα κάτω ακριβώς.





Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: