ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας - Ο Φασισμός τους δεν θα περάσει

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας - Ο Φασισμός τους δεν θα περάσει


Αφού ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες αναγνώστες μας για την στήριξη που μας παρέχουν για να συνεχίσουμε ( κυρίως σε επίπεδο πληροφοριών απαραίτητων για το έναυσμα ενός ρεπορτάζ) θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε προς πάσα κατεύθυνση μας φτάνουν αυτοί και δεν χρειαζόμαστε άλλου είδους "προστάτες" .



Η ειλικρινής σχέσης μας εδώ και 7 χρόνια φυσικά και δεν μπορεί να ανακοπεί (συνέβη πολλές φορές και στο παρελθόν ) από όσους θεωρούν πως ο δημοσιογράφος πρέπει να σιωπά στα εγκλήματά τους.

Και φυσικά για εμάς ήταν και παραμένει έγκλημα να κλείνεις το ΜΑΤΙ στον φασισμό από όπου και εάν προέρχεται.

Οι οπαδοί του κατά φαντασία υποψηφίου δημάρχου σε αγαστή συνεργασία με τους Σταλινοφασίστες της πόλης θεωρούν πως με φθηνές συκοφαντίες και με "όχημά" τους αυτοί την φορά την κ. Γωγώ  έβγαλαν για άλλη μια φορά όλη την χολή τους επειδή ξεσκεπάζουμε συστηματικά την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους.

Και αυτή την φορά απέναντί μας είχαμε όλους αυτούς που δεν τους αρέσει η ΑΛΗΘΕΙΑ .

Θα συνηθίσουν ακόμα και εάν συμμαχήσουν με τον "διάβολο" . Όσο και εάν θυμίζουν τον "Μεφίστο" ή Μεφιστοφελής όπως είναι η πλήρης ονομασία του πρωταγωνιστή του έργου  "Φάουστ" του αξεπέραστου Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε εμάς δεν μας βγάζουν από την δική μας πορεία.

Έτσι η ερευνητική δημοσιογραφία μας δεν θα σταματήσει επειδή κάποιοι θεωρούν τα πάντα προσοδοφόρα μπίζνα.

Τα ψέματα τελείωσαν για όλες και για όλους η ΑΝΟΧΗ μας στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ είναι δεδομένη από την έως τώρα παρουσία μας . Πάρτε αναπαυτικές θέσεις και απολαύστε έναν - έναν τους δημόσιους κατήγορους μας .

Το "πάρτι" αποκαλύψεων μόλις έχει ξεκινήσει . Να ευχαριστήσουμε τους  δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που μας συμπαραστάθηκαν για την αήθη επίθεση που δεχτήκαμε από το ιστολόγιο του κ. Μωραίτη και βέβαια από την κ. Τσακογιάννη που μας βλέπει ως εκβιαστές! Εμείς να δεις πως την βλέπουμε αλλά εμείς δεν είμαστε ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ αλλά μιλάμε πάντα με στοιχεία.

Αλλά και τους δύο Αντιδημάρχους της διοίκησης Γιώργο Χατζηδάκη 

Απόστολο Στασινόπουλο  & Κώστα Καλούδη που δεν φοβήθηκαν και ΔΗΜΟΣΙΑ επιδοκίμασαν τις αναρτήσεις μας . Θέλει θάρρος κάτι που δεν είδαμε από τον δικό μας πολιτικό χώρο και τις κεντροδεξιές παρατάξεις .




Προφανώς οι υπόλοιποι που δεν πήραν ΔΗΜΟΣΙΑ θέση καλά έκαναν.. Θα  δείτε γιατί συνέβη αφού είμαστε απόλυτα συνεπείς στο να αποκαλύπτουμε ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ. 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: