ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τίτλος τιμής για τον υπουργό Μάκη Βορίδη το πρωτοσέλιδο της "Χουριιέτ"

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Τίτλος τιμής για τον υπουργό Μάκη Βορίδη το πρωτοσέλιδο της "Χουριιέτ"


Η πρόταση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Μάκη Βορίδη να γίνει Μουσείο Εγκλημάτων κατά του Ελληνισμού από τους Τούρκους η οικία του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη εξόργισε τους κακούς μας  γείτονες.


Έτσι ενώ οι ίδιοι μετατρέπουν την Αγιά Σοφιά σε τζαμί ,αποκαλούν στο τίτλο τους αναιδέστατο ("Δες τον αναιδέστατο " γράφουν συγκεκριμένα) τον ευπατρίδη πολιτικό για μια πρόταση προς την σωστή κατεύθυνση.

Ξέρουμε πως είναι δύσκολα υλοποιήσιμη η πρότασή του , επειδή ο χώρος μάθαμε πως ανήκει στην Πρεσβεία της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη ( άρα θεωρείται "ξένο έδαφος") αλλά σε μια Τουρκία που με τις "τρέλες" της έχει ήδη απολέσει τον πιο ισχυρό σύμμαχό της (δηλαδή τις ΗΠΑ) τότε αυτό και άλλα χειρότερα μπορούν να συμβούν εις βάρος της. Αφού ξεκίνησε "πόλεμο" έχοντας στο πλευρό της το κράτος - παρία Ρωσία. 

Αυτά προς το παρόν και προφανώς ο δικτάτορας Ταγίπ Ερντογάν δεν κατάλαβε τίποτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα στη χώρα του, ούτε από τον βομβαρδισμό θέσεων της Τουρκίας στη Συρία πρόσφατα και αναζητεί νέους μπελάδες με την απόφασή του να μετατρέψει σε τζαμί ένα Μνημείο Δυτικού πολιτισμού δείχνοντας ξεκάθαρα πως αγνοεί τη Δύση που έχει εδώ και πολλές δεκαετίες τα "ηνία" αυτού του κόσμου.

Ήττα και για τους εδώ λάτρεις της Ανατολής αφού τα ψέματα τελείωσαν με άσχημο τρόπο και για αυτούς και πρέπει επιτέλους να μην πατάνε σε δύο βάρκες αλλά να πάρουν ξεκάθαρη θέση.

Η θέση της χώρας μας ήταν και θα παραμείνει στον δυτικό κόσμο αφού όλες οι προσπάθειες από τους λάτρεις της Ανατολής να εκτρέψουν την χώρα μας από την ορθή πορεία της έχουν πέσει διαχρονικά στο ΚΕΝΟ. 

Ένας ακόμα τίτλος τιμής για τον Μάκη Βορίδη λοιπόν οι γελοίοι χαρακτηρισμοί της τουρκικής εφημερίδας "Χουριέτ" και έχουμε κάθε λόγο να νιώθουμε υπερήφανοι που ένας πατριώτης πολιτικός μας τιμάει με την φιλία του. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: