ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλο ένα σκουπίδι οπαδός του "Μεσσία" θεωρεί πως θα μας τρομάξει ο ρατσισμός του - Βρίζει χυδαία και δεν σέβεται ούτε φύλο ούτε ηλικία

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Άλλο ένα σκουπίδι οπαδός του "Μεσσία" θεωρεί πως θα μας τρομάξει ο ρατσισμός του - Βρίζει χυδαία και δεν σέβεται ούτε φύλο ούτε ηλικία


Υβρίζει διαδικτυακά θεωρώντας όπως και οι υπόλοιποι οπαδοί του ιστολογίου "Η ΛΑΣΠΗ" της Ηλιούπολης πως τους διαβάζει κανείς.
Μάλιστα έπεσε στο ατόπημα να εκδηλώσει και δημόσια τον ρατσισμό του σε μια συνδημότισσά μας εάν και δεν είναι η πρώτη φορά. Από την εποχή του "Ηλιουπολίτικου Βλήματος" καθυβρίζει τους πάντες και ανοίγει τον "δρόμο" για να περάσει ο "βασιλιάς" του .

Όμως ο "Βασιλιάς είναι γυμνός" από επιχειρήματα, Ρατσιστής και εκπροσωπεί ό,τι πιο φασιστικό για την πόλη μας .

Θαυμάστε τον διακινητή των αναρτήσεων της "ΛΑΣΠΗΣ" της Ηλιούπολης και τα σπουδαία επιχειρήματά του . Και όπως φυσικά γνωρίζετε ο κ. Μωραίτης δεν ξέρει δεν είδε , δεν άκουσε για τα ατοπήματα των οπαδών . Πόσοι είναι 5-6 άτομα μέσα στην πόλη που ένωσαν τις "δυνάμεις" τους με την κ. Τσακογιάννη μάλλον για να έχουν "πλάτες" . Ατύχησαν και σε αυτό δεν έχουν καλή πληροφόρηση.


Μάταια προσπαθούν να τον επαναφέρουν στην τάξη . Δεν σέβεται ούτε φύλο , ούτε ηλικία αφού για αυτόν σημαντικό είναι να κοινοποιεί  αστείες αναρτήσεις που με συκοφαντούν επειδή "ξεβρακώνω" τον έκδηλο ρατσισμό του "Μεσσία" του.

Φανατισμός , μυαλό τετράχρονου και κυρίως  αυθάδεια γνώριμο όσων ασπάζονται απολυταρχικά πολιτεύματα.

Αυτοί είναι οι συμπαραστάτες της κ. Γωγώ Τσακογιάννη στον "αγώνα" που κάνει να παραποιήσει την αλήθεια.



Και όσο η διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη της παρέχει "άσυλο" στο δημοτικό ραδιόφωνο είναι υπόλογη για εμάς.



Υπόλογες και όλες οι δημοτικές παρατάξεις που προφανώς δεν είδαν , δεν άκουσαν ή δεν κατάλαβαν ακόμα τι συμβαίνει.



Θα καταλάβουν χούντα δεν έχουμε εάν ήλπιζαν πως βγάζοντας "τρελό" τον δημοσιογράφο θα τον έστελναν στα γκουλάνγκ.



Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: