ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Φωτογραφίες που "καίνε" τον καθηγητή - παιδεραστή και άλλες καταγγελίες από μαθήτριες

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Φωτογραφίες που "καίνε" τον καθηγητή - παιδεραστή και άλλες καταγγελίες από μαθήτριες


Καθώς το κουβάρι ξετυλίγεται νέα στοιχεία για τον προφυλακισμένο καθηγητή Γυμνασίου της πόλης μας που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκου έρχονται στο φως της δημοσιότητας.


'
Σύμφωνα με αυτά η διεύθυνση του σχολείου είχε τουλάχιστον άλλες δύο καταγγελίες από μαθήτριες που δέχθηκαν χυδαία συμπεριφορά από τον καθηγητή ,ενώ η εξαπάτηση της 14χρονης μαθήτριας του  από τον ίδιο την είχε φέρει  σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού ο εκπαιδευτικός της  έταζε γάμους και παιδιά!

Οι Εισαγγελικές αρχές με τις έως τώρα καταθέσεις ( θα κληθούν και άλλοι μάρτυρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του) του απέδωσαν  κατηγορία για ασέλγεια ανηλίκου  και τον προφυλάκισαν αφού προφανώς και δεν δέχθηκαν τους ισχυρισμούς του και  τον έκριναν επικίνδυνο για να τελέσει νέα αδικήματα.

Υπάρχουν φωτογραφίες ακόμα και μέσα στο σχολείο που αποδεικνύουν μια "οικειότητα" για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτατους χαρακτηρισμούς που επιβεβαιώνουν τις υποψίες των διωκτικών αρχών πως πολλοί γνώριζαν αλλά δεν ήθελαν να μιλήσουν για να μη "μπλέξουν".

Αυτά μπορούμε να πούμε προς το παρόν υποσχόμενοι πως δεν θα τρομοκρατηθούμε από ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ και συμφεροντολόγους , ούτε φυσικά θα συμμαχήσουμε (ποτέ δεν το κάναμε άλλωστε) με όσους δεν είδαν , δεν άκουσαν , δεν κατάλαβαν που αντί να κρύβονται προκαλούν και από πάνω θεωρώντας πως είναι σε θέση να απαξιώσουν ένα μέσο και τον ιδιοκτήτη του  που παλεύει να αναδείξει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αυτή που προφανώς δεν μπορεί να εξισώνει τον θύτη με τον θύμα . Αυτή που θα οδηγήσει στις φυλακές όσους θεωρούν πως η χώρα μας είναι ένα κράτος - παρίας όπως π.χ η Ταϋλάνδη . 

Αυτά προς το παρόν και καλή συνέχεια σε όλες και όλους που επιλέγουν εμάς για την καθημερινή τους ενημέρωση , κλείνοντας τα αυτιά σε "ψεκασμένους", Σταλινοφασίστες και ρατσιστές κάθε "απόχρωσης" που συνεχίζουν ανελέητα να μας πολεμάνε.

Η Δημοσιογραφία δεν είναι σαχλαμάρες και ηλίθιες καταγγελίες περί φασισμού εναντίον εκλεγμένων συνδημοτών μας  με δημοκρατικές διαδικασίες αλλά η στηλίτευση όσων χωρίς να έχουν καμία νομιμοποίηση από τους συνδημότες μας  σιωπούν για τα εγκλήματα και αναγάγουν ως θέματα "πρώτης γραμμής"  τις δικές τους φαντασίες.

Λέμε λοιπόν καθαρά ΟΧΙ στον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό και στους φορείς του στην πόλη μας Πιστεύουμε και υπηρετούμε την Αστική μας Δημοκρατία στο πλευρό αυτών που υπηρετούν τους θεσμούς και όχι όσων θέλουν να τους απαξιώσουν. Γιατί άμα έχεις στο πλευρό σου όσους αποδεδειγμένα θαυμάζουν όσους με την ΒΙΑ θέλησαν να κάνουν την χώρα μας κράτος - παρία προφανώς και δεν είσαι δημοκράτης.

Τα ψέματα τελείωσαν για όσους πατάνε σε δύο βάρκες και θεωρούν ισότιμους συνομιλητές τάχα για το καλό της πόλης όσους ΔΗΜΟΣΙΑ επευφημούν δικτάτορες και ανύπαρκτους "ήρωες" που θέλησαν να "ακρωτηριάσουν" την χώρα μας .

Γιατί όπως έχουμε γράψει πολλάκις φορές και στο παρελθόν δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και με τον ήρωα Ναπολέοντα Ζέρβα ( που υπηρέτησε αργότερα και ως βουλευτής την Αστική μας Δημοκρατία) και ταυτόχρονα να συνομιλείς και να δέχεσαι ως "δημοκράτες" τους υμνητές του Άρη Βελουχιώτη!

ΥΓ: Το μέσο μας έχει αποδείξει πως μάχεται την διαφθορά από όπου και εάν προέρχεται. Είμαστε το μόνο τοπικό ΜΜΕ που γράψαμε για τον πρώην υπουργό της ΝΔ που συνομιλούσε και έκλεινε παρτούζα με 17χρονη με τον Δημήτρη Μάλαμα , στηλιτεύσαμε τον Νίκο Γεωργιάδη και την κατάπτυστη συμπεριφορά του στην υπόθεση με τους Μολδαβούς , και σε κάθε περίπτωση βγαίνουμε μπροστά και δεν μένουμε απαθείς σε ό,τι πληγώνει την ΚΟΙΝΩΝΙΑ, και απειλεί την δυτική μας Δημοκρατία.

Παράλληλα στηλιτεύουμε τα φαινόμενα διαφθοράς στο χώρο της Δικαιοσύνης, που θα "καθαρίσει" αφού οι πιέσεις που δέχεται το πολιτικό μας σύστημα από φίλους και συμμάχους μας είναι ικανές για να οδηγήσουν σε όλες τις αναγκαίες αλλαγές . 

Γιατί προφανώς και ανάπτυξη σε μια χώρα που η  Δικαιοσύνη της  κάνει 20 χρόνια να πάρει μια απόφαση δεν γίνεται να έλθει .


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: