ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "μπαχαλάκηδες" και οι υποκριτές δεν θα βάλουν την Δικαιοσύνη στα "μέτρα" τους - Πάταξη της διαφθοράς και τσάκισμα της υποκρισίας η δική μας απάντηση

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Οι "μπαχαλάκηδες" και οι υποκριτές δεν θα βάλουν την Δικαιοσύνη στα "μέτρα" τους - Πάταξη της διαφθοράς και τσάκισμα της υποκρισίας η δική μας απάντηση


Πέρασε με 187 ψήφους υπέρ το νομοσχέδιο για τις υπαίθριες συναθροίσεις χθες στη Βουλή. Ένα αίτημα των πολλών έγινε νόμος του κράτους από μια κυβέρνηση που εδώ τόλμησε να τα βάλει με όσους ανέχονται την ανομία επικαλούμενοι τις γνωστές θεωρίες συνωμοσίας τους.



Απέναντι στην κοινή λογική που λέει πως δεν μπορούν 50-100 άτομα να ταλαιπωρούν 5.000.000 βρέθηκαν οι "συνήθεις ύποπτοι" βουλευτές των κομμάτων της αριστεράς σε όλες τις εκφάνσεις της
( ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ , ΜέΡΑ 25 ) ενώ από το ΚΙΝ.ΑΛ απουσίαζαν οι Καστανίδης και Παπανδρέου που με τις τοποθετήσεις τους θεωρούν πως ο κόσμος έχει ακόμη υπομονή για μακροχρόνιες διαβουλεύσεις με αυτούς που καλύπτουν κάθε είδους παραβατικότητα.

Έτσι το κράτος έστω και με καθυστέρηση "τίμησε" τα αθώα θύματα της MARFIN και έβαλε όλες εκείνες τις βασικές προϋποθέσεις για να μην ξαναζήσουμε και στο μέλλον ανάλογη τραγωδία.

Φυσικά στην πόλη μας οι πρώτοι που στεναχωρήθηκαν ήταν οι Σταλινοφασίστες οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν για ακόμη μια φορά πως δεν σέβονται τους νόμους της Αστικής Δημοκρατίας αφού την πλειοψηφία που τους έχει γυρίσει εδώ και χρόνια την πλάτη την αγνοούν σίγουρα.

Τα ΜΜΕ που τα περισσότερα είχε επισημάνει εδώ και χρόνια το πρόβλημα βρέθηκαν πάλι στο "στόχαστρο" όσων επιθυμούν ένα κράτος θεατή των "μπαχαλάκηδων".

Στα εδώ της πόλης οι υβριστές μας ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ και εμετικοί εξακολουθούν και συκοφαντούν εκλεγμένους βουλευτές της ΝΔ , οι οποίοι έχουν δώσει εδώ και χρόνια τα δημοκρατικά τους διαπιστευτήρια και έχουν τιμηθεί από χιλιάδες ψηφοφόρους.

Στα θέματα διαφθοράς χθες η Δικαιοσύνη με την προφυλάκιση των δύο παιδεραστών - καθηγητών έδειξε να συνέρχεται από σειρά άλλων περιπτώσεων που δεν στάθηκε στο ύψος της.

Όμως φυσικά και δεν έχει στο πλευρό της σύσσωμη την ελληνική κοινωνία αφού βλέπετε όσοι θέλουν να βρουν ελαφρυντικά σε εγκλήματα προσπαθούν επί ματαίω να σταματήσουν την λειτουργία του Τύπου.

Που ξεκάθαρα πρέπει να φωτίζει και να αναδεικνύει με όνομα και επώνυμο τους θύτες να τους ξεχωρίζει από τα αθώα θύματα και να ερευνά κάτω από ποιες συνθήκες με ποια ΑΝΟΧΗ συνέχιζαν τα εγκλήματά τους.

Ο ρόλος του θεατή στα εγκλήματα κάθε ανώμαλου προφανώς και δεν ταιριάζει σε δυτικά ΜΜΕ που με την ΦΩΝΗ τους και όχι φυσικά με την ΣΙΩΠΗ τους συμβάλλουν στο να διατηρείτε το Δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Η "παράξενη" μη ΔΗΜΟΣΙΑ καταδίκη σημαίνει στην καλύτερη περίπτωση ΑΝΟΧΗ και στην χειρότερη ΣΥΝΕΝΟΧΗ κάτι προφανώς που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο από όσους υπηρετούν την Αστική μας Δημοκρατία και είναι δημοσιογράφοι.

Άλλωστε μόνο σε καθεστώς Αστικής Δημοκρατίας υπάρχει Τύπος αφού όπως όλοι πλέον γνωρίζουν και έχει αποδειχθεί ΙΣΤΟΡΙΚΑ οι Σοβιετίες δεν είχαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αφού προφανώς ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ τους θα είχε καταρρεύσει στο πρώτο ρεπορτάζ.

Αυτά και καλή συνέχεια σε όλες και όλους που σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία. Με τους εχθρούς της δεν έχουμε κάτι να πούμε αφού φυσικά και δεν είμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ θα δίνουμε χώρο στο δημοκρατικό τοπικό μας ΜΜΕ σε όσους έμπρακτα όχι μόνο κλείνουν το μάτι στον ΦΑΣΙΣΜΟ αλλά απαιτούν και την φίμωσή μας.

Η Δημοκρατική μας συνείδηση προφανώς και δεν μας επιτρέπει να συνομιλούμε με όσους δεν σέβονται τις πλειοψηφίες και απαιτούν από εμάς να σιωπήσουμε.

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας που μας διατηρούν ως το πρώτο διαδικτυακό μέσο της πόλης και φυσικά τους υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε τον ασυμβίβαστο αγώνα μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: