ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Συνειδητή ενέργεια το μπλοκάρισμα όσων θεωρούν τα δικά μας social media ως μέσο προπαγάνδας των θεωριών συνωμοσίας

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Συνειδητή ενέργεια το μπλοκάρισμα όσων θεωρούν τα δικά μας social media ως μέσο προπαγάνδας των θεωριών συνωμοσίας



Σε μια πόλη που έχει πολλές ομάδες τοπικών ΜΜΕ στο facebook και πολλές επιλογές για την ενημέρωση εμείς αποφασίσαμε πως δεν θα δίνουμε χώρο σε όσους αμφισβητούν τις δικές μας αρχές και αξίες.


Ξεκάθαρα είμαστε χωρίς αστερίσκους υπέρ του δυτικού πολιτισμού , θεωρούμε πως κανείς δεν σε δανείζει χωρίς μνημόνια και το κυριότερο δεν μπορούμε να απαντάμε συνεχώς σε ανθρώπους που έχουν την δική τους θεώρηση των πραγμάτων.

Το να γίνουν λοιπόν τα δικά μας διαδικτυακά μέσα οχήματα ρωσικής προπαγάνδας για να γίνουμε αρεστοί εμείς δεν το επιθυμούμε.

Διάλογο με τους Σταλινοφασίστες της πόλης σταματήσαμε να κάνουμε ( κάτι που ανέβασε κατά πολύ την επισκεψιμότητά μας) άρα το να εξηγούμε κάθε τρεις και λίγο πως τα μνημόνια ήταν μονόδρομος και πως η χώρα μας πρέπει να παραμείνει πιστή στην γεωστρατηγική της θέση είναι απλώς χάσιμο χρόνου.

Άλλωστε από Σεπτέμβρη και μετά τις εκλογές ( θεωρούμε πως θα γίνουν πρόωρες) οι αντιμνημονιακοί θα αρχίσουν και πάλι να σηκώνουν τα λάβαρα της "επανάστασης" κυνηγώντας ανύπαρκτους εχθρούς αφού για κάποιους ακόμα και ο covid-19 δεν υπάρχει!

Σταθεροί λοιπόν σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες που υπηρετούμε πιστά σε όλη μας την ζωή και ακούγοντας τους αναγνώστες μας που είχαν κουραστεί να διαβάζουν σχόλια στα δικά μας social media που υποτιμούσαν την νοημοσύνη τους αποφασίσαμε να μπλοκάρουμε από αυτά όσους έχουν μια άλλη αντίληψη για τα πράγματα και συμμαχούν με τους υβριστές μας.

Άλλωστε κανένας που ανέχθηκε την λάσπη εναντίον μας δεν θα έχει την ίδια θέση σε ένα μέσο που έμαθε να υπερασπίζεται την ΑΛΗΘΕΙΑ με κάθε κόστος.

Είναι στιγμές όπως π.χ τώρα με το θέμα της Αγιάς Σοφιάς που πρέπει ξεκάθαρα με κάποιους να πας και κάποιους να αφήσεις. Οι μη ξεκάθαρες απαντήσεις δεν μας άρεσαν ποτέ. Άλλωστε ο "μοναχικός" μας δρόμος μας οδήγησε στην κορυφή και όχι φυσικά όσοι αναζητούν "Μεσσίες" και όχι μόνο κλείνουν το μάτι στις αθλιότητές τους αλλά έχουν και έναν καλό λόγο για αυτούς.

Το να ανεχόμαστε υποκριτικά την διαδικτυακή τους παρουσία σε ομάδες και ΜΜΕ που ελέγχουμε δεν ταιριάζει με την δική μας ΗΘΙΚΗ.

Δεν σας κουράζουμε άλλο απλώς για να απαντήσουμε σε όσους θεωρούν πως είμαστε όλοι το ίδιο.

Προφανώς και δεν είμαστε και κάθε φορά που έρχονται τα δύσκολα αυτοί είναι στις πλατείες με τους "αγανακτισμένους" ενώ εμείς διατηρούμε με κόστος μια ξεκάθαρη στάση πέρα και πάνω από κάθε είδους λαϊκισμό.

Πιο πολύ από εμάς μέσα στα μνημόνια δεν καταστράφηκε κανείς ( με αποδείξεις) αλλά ποτέ δεν μπήκαμε στον πειρασμό να σας πουλήσουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Δεν σας κρύβουμε ποτέ την δυσαρέσκειά μας από τις κυβερνητικές επιλογές ακόμα και όταν κυβερνάει το κόμμα στο οποίο ανήκουμε. Δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε κανέναν , άρα αποφασίζουμε συνειδητά πως ΤΖΑΜΠΑ μάγκα δεν θα κάνουμε πλέον ΚΑΝΕΝΑΝ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: