ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η παράταξη των φιλοχουντικών έχει το θράσος και μιλάει για ακροδεξιά "δημοσιογραφικά" δεκανίκια που τον ξεπλένουν με το αζημίωτο

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Η παράταξη των φιλοχουντικών έχει το θράσος και μιλάει για ακροδεξιά "δημοσιογραφικά" δεκανίκια που τον ξεπλένουν με το αζημίωτο



Με μια κατάπτυστη ανακοίνωση που εμπλέκει και τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κουρής προσπαθεί να λασπώσει τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Κόκλα θεωρώντας πως οι δημότες μας είναι ιθαγενείς και δεν γνωρίζουν καλά όλους μας.



Για όσα γράφει φυσικά για τον Παναγιώτη Κόκλα θα του απαντήσει ο ίδιος , για το πόσο τον εκτιμούν οι ψηφοφόροι της ΝΔ του απάντησαν στις δημοτικές εκλογές του 2019 όταν είδε την πλάτη του κ.  Κόκλα και πολλών ακόμα συνυποψηφίων του , που αδυνατούμε να πιστέψουμε πως συμφωνούν με το σημερινό του παραλήρημα.

Για την τελευταία παράγραφο της χυδαίας ανακοίνωσης του να του απαντήσουμε πως ακροδεξιός είναι ο ίδιος που ανέχεται και είναι στην ίδια παράταξη με αυτόν που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την παραπάνω εικόνα, και φυσικά που ανέχεται την ρατσίστρια κ. Μανώλη στην παράταξη.

Για όσα κατάπτυστα που είπε για τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου προφανώς και θα του απαντήσουν στις κάλπες οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες που χωρίς τίτλους και αξιώματα όπως ο ίδιος ,αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για Αρχές και Αξίες που του είναι παντελώς άγνωστες.

Καλούμε τέλος την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ να πάρει θέση γιατί προφανώς και η ΣΙΩΠΗ δεν είναι χρυσός και μόλις περάσει η πανδημία θα κληθούμε να εκλέξουμε το νέο δημοτικό συμβούλιο ελπίζοντας πως δεν θα μένει απαθή για θέματα που αφορούν την παράταξη.

Μαθήματα προφανώς Δημοκρατίας και ΗΘΙΚΗΣ από τον κ. Μιχάλη Κουρή που έτρεχε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ηλιούπολης όταν του έκλεψαν τα χρήματα που όλοι πληρώσαμε για να ψηφίσουμε στις εκλογές του 2016 εμείς δεν δεχόμαστε.

Εάν οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" συμφωνούν με τις ασυναρτησίες της ανακοίνωσης του Μιχάλη Κουρή απλώς λυπόμαστε για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ τους.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο πλέον πως  όποιος εξακολουθεί και μένει στην παράταξη των ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ αποβρασμάτων δεν μπορεί να έχει ουδεμία σχέση με την φιλελεύθερη ΝΔ . Και δεν θα έχει αφού χρίσμα σε αυτά τα αποβράσματα που το παίζουν και ΔΕΞΙΟΙ η ΝΔ δεν θα δώσει ΠΟΤΕ.

Απορώ πως δεν κατάλαβαν ΤΙΠΟΤΑ από τις εκλογές του 2014 που και με χρίσμα ακόμα του κόμματος ο λαός της Ηλιούπολης τους γύρισε την πλάτη παρόλη την βοήθεια που είχαν και φυσικά στις πρόσφατες εκλογές όπου ακόμα και  η νέα παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή στάθηκε μόλις 5 ποσοστιαίες μονάδες πίσω τους ενώ είχαν ανθρώπους και σαν τον Παναγιώτη Κόκλα που τους έφεραν ψήφους από άλλους πολιτικούς χώρους.

Τώρα ποιος θα τους φέρει; Επομένως στο μόνο που συμφωνούμε με το κατάπτυστο κείμενο του κ. Κουρή που μας εμφανίζει ως ακροδεξιούς ( αφού ένα ΔΕΞΙΟ ΜΜΕ έχει η πόλη μας είναι γνωστό σε όλους αυτό) είναι πως οι πολίτες θα αναδείξουν αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πόλη και όχι για το προσωπικό τους όφελος και σε αυτή την μάχη φυσικά και ο Παναγιώτης Κόκλας πλεονεκτεί.

Και μόνο η κατάντια πως η ανακοίνωση του Κουρή έπαιξε σε κεντροαριστερό ΜΜΕ είναι ενδεικτική για τις ασυναρτησίες που γράφει για καταξιωμένα στελέχη της ΔΕΞΙΑΣ και πρώην δημάρχους που προφανώς και στον δεύτερο γύρο στήριξαν αυτό που θεωρούσαν καλύτερο για δήμαρχο.

Εμείς κρίναμε λάθος την τότε επιλογή τους αλλά ουδέποτε ο Γιάννης Αναγνώστου μπήκε εμπόδιο στην ενότητα της παράταξης . Ο Ευσταθίου δεν ήθελε τον κ. Πουπάκη που ήταν ιδανική επιλογή για την πόλη μας αφήνοντας εκτός δεύτερου γύρου τη ΝΔ.

Με Κουρήδες υποψήφιους ΚΑΜΙΑ τύχη δεν έχουν, καλούμε όποιον σοβαρό έχει απομείνει και ιδίως τους κύριους Καρανδρέα και Τσουκαλά να διαχωρίσουν την θέση τους με την παράταξη και τα παραληρήματα του Κουρή αλλιώς θα βουλιάξουν μαζί της!

Εμείς πλέον ΘΕΛΟΥΜΕ ξεκάθαρη ΘΕΣΗ από όλους δεν θα δεχόμαστε επιθέσεις από αυτούς που ανέχονται να ανεβαίνουν τα πουλιά της χούντας στους λογαριασμούς στο facebook των υποψηφίων τους και έχουν το θράσος και μας θεωρούν και ακροδεξιά δεκανίκια!

Καλό να πάρουν θέση και οι "Σοφοί" που συγκεντρώνονται σε καφέ της πόλης γιατί προφανώς και από εμάς αυτή η επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: