ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ηλιούπολη-Κηφισιά 0-2

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Ηλιούπολη-Κηφισιά 0-2



Σκόρερ: 67′ Νοικοκυράκης, 84′ Πέιος

Εξίσου δύσκολο αλλά σημαντικό διπλό πανηγύρισε η Κηφισιά (2-0) καθώς φιλοξενήθηκε από την αξιόμαχη Ηλιούπολη στην πρεμιέρα της Super League 2. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 67ο λεπτό, όπου μέσα σε τρία λεπτά, όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους. Αρχικά, η στιγμή της αντεπίθεσης με τον Νοικοκυράκη να δίνει στον Ταλάλ, εκείνος έκανε την κάθε στην πλάτη της άμυνας όπου βρήκε ξανά τον Έλληνα φορ και εκείνος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τη Κηφισιά. Στη συνέχεια, στο 69′, η Ηλιούπολη είδε τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο να αποβάλλεται από το παιχνίδι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι, μπήκαν οι βάσεις για να έρθει το μεγάλο διπλό. Το τελικό 2-0, το οποίο «καθάρισε» και το θέμα νίκης, ήρθε από τον Πέιο στο 84′. Συγκεκριμένα, σε ακόμη μία αντεπίθεση, ο Παναγιώτη έδωσε στον Τετέι, ο οποίος είδε τον Ταλάλ με πολύ ωραία διαγώνια μπαλιά και εκείνος με τη σειρά του έδωσε στον Έλληνα χαφ για να πλασάρει τον Περιστερίδη. Με τη λήξη του αγώνα, η Κηφισιά πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε για να μπει με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Πολίμος, Τσαφταρίδης, Κρητικός, Μουριέλ, Πατσατζόγλου (73′ Κρέτσι), Γκοτσούλιας, Τριανταφυλλάκος, Ματσούκας, Χέμπερτ, Μπαστακός.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Σωτηράκος, Νοικοκυράκης (80′ Παναγιώτου), Παπασάββας, Πέιος, Να’α, Ταλάλ, Τετέι, Κουϊρουκίδης (80′ Ιατρούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: