ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι φωτογραφίες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνδημότης μας καταδεικνύει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως όλα έχουν αφεθεί στην τύχη !

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνδημότης μας καταδεικνύει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως όλα έχουν αφεθεί στην τύχη !



 Μας ενημερώνουν στελέχη της διοίκησης για την κακοκαιρία που έρχεται αλλά ουδείς μας ενημερώνει γιατί παράτησαν αυτές τις στοίβες από κλαδιά κομμένων δένδρων στην τύχη τους. 

Έτσι το "ξεγύμνωμα" γίνεται εμφανές σε όσους ακόμα έχουν λογική σκέψη και κατανοούν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων το παίζουν ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ενώ είναι παντελώς ΑΧΡΗΣΤΟΙ να διαχειριστούν ακόμα και τα πιο "απλά" και "αυτονόητα". Μπράβο λοιπόν από εμάς στον συνδημότη μας κ. Νίκο Καραβαγγέλη για το ρεπορτάζ του και ελπίζουμε να μην βρέξει για να μην έχουμε τα χειρότερα αφού τα παράτησαν επειδή προφανώς είχαν άλλες δουλειές να κάνουν. 

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν πως είναι καλοί μόνο στα λόγια και στις μισές δουλειές και με αυτούς στο τιμόνι του δήμου μας προκοπή ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: