ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στις 2 Απριλίου η πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Στις 2 Απριλίου η πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών

 


Ο κύβος ερρίφθη πάμε σε βουλευτικές εκλογές στις 2 Απριλίου . Πιο μετά δεν τους βγαίνει,  και σίγουρα μετά τις κάλπες όσοι σήμερα φαντάζουν ως αδιαφιλονίκητα φαβορί δεν θα έχουν που να κρυφτούν! 

Όσον αφορά τον Νότιο Τομέα Αθήνας και τους βουλευτές που τελικά θα εκλεγούν,  κάποιοι ήδη έχουν συνειδητοποιήσει πως ο βουλευτικός μισθός τελειώνει! 

Κάποιοι φαλακροί βουλευτές ήδη  κάνουν όνειρα για αρχηγοί κόμματος,  και σε κάθε περίπτωση ο λαός θα τιμωρήσει όσους πολιτεύθηκαν με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον , αδιαφορώντας πλήρως  για την κοινωνία. 

Οι εκλογές αυτές δεν θα πρέπει να  είναι αδιάφορες για κανέναν, και σε αυτές θα πρέπει να τιμωρηθούν όσοι αθέτησαν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις και πλέον βλέπουν πως τα ψέματά τους τελειώνουν. 

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως το πολιτικό σκηνικό θα αλλάξει , όπως επίσης πως η επόμενη κυβέρνηση θα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από την προηγούμενη! 

Γιατί θα είναι μια κυβέρνηση συνεργασίας όπου για να βολευτούν όλα τα "δικά" μας παιδιά θα οδηγηθεί η χώρα γρηγορότερα στα βράχια. Η χρεοκοπία της χώρας δεν είναι δυνατόν να αποφευχθεί έστω και εάν αύριο αποφασίσει η κυβέρνηση να περικόψει μισθούς, συντάξεις, ή να διώξει χιλιάδες εργαζομένους από τον τεράστιο και πάλι ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ που μας καταπνίγει. 

Όσα δεν έκαναν 12 χρόνια τώρα θα τα βρούμε μπροστά μας ακόμα και εμείς που φωνάζαμε πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ έπρεπε να διαλυθεί. Πλέον θα βουλιάξουμε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ μαζί της και από την χρεοκοπία δεν θα ξεφύγουν ούτε μεγάλα επιχειρηματικά ονόματα αφού έτσι και αλλιώς επιβιώνουν χρόνια παρασιτικά ως προνομιακοί προμηθευτές του κράτους. 

Το ιστολόγιο αυτό έχει ήδη αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει και δεν θα αποτελέσουν έκπληξη οι επιλογές του σε όσους παρακολουθούν καθημερινά τον αγώνα του. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: