ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πόσο πιθανό είναι να έχουμε και τρίτη κεντροδεξιά παράταξη στις δημοτικές κάλπες του 2023; - Υπάρχει χώρος και για 9η υποψηφιότητα δημάρχου;

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Πόσο πιθανό είναι να έχουμε και τρίτη κεντροδεξιά παράταξη στις δημοτικές κάλπες του 2023; - Υπάρχει χώρος και για 9η υποψηφιότητα δημάρχου;

 Έως σήμερα οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας για τις δημοτικές εκλογές του 2023 είναι: 

Γιώργος Χατζηδάκης

Στάθης Ψυρρόπουλος

Ασβεστάς ή Παπαδάτος ( το βράδυ της Παρασκευής θα γνωρίζουμε ποιος από τους δύο θα είναι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΠόλις- Ανθρώπινη Πόλη") 

Τάσος Ευσταθίου 

Τασία Τσατσούλη 

Πέτρος Μανιάτης 

Γιώργος Σόφης 

Δημήτρης Ευαγγέλου 

Γνωρίζουμε πως στους επικεφαλής αυτούς δεν αρέσουν οι  "ταμπέλες" αφού όπως λένε θέλουν να υπηρετήσουν τον Ηλιουπολίτικο λαό πάνω από κόμματα και χρώματα! Φανταζόμαστε πως είναι οξύμωρο να θεωρεί κανείς πως μπορεί ταυτόχρονα να υπηρετεί έναν ψηφοφόρο της ΝΔ και έναν αναρχικό συνδημότη μας μέλος π.χ του "Ρουβίκωνα". 

Έτσι για εμάς ενώ δεν έχουν καθαρά πρόσημα με όσα κατά καιρούς ισχυρίζονται στα δημοτικά συμβούλια ( για τον κ. Ευαγγέλου δεν γνωρίζουμε παρά ελάχιστα) μόλις δύο είναι μέλη της ΝΔ από τους 8 έως σήμερα υποψήφιους δημάρχους της πόλης μας. Ας πούμε πως αυτοί είναι κεντροδεξιοί για να βοηθήσουμε την συζήτηση γιατί για εμάς δεν είσαι ό,τι δηλώσεις. 

Έτσι για εμάς και ο δήμαρχος δεν είναι καν αριστερός αλλά ένας απλός ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ. 

Έτσι σε εμάς τουλάχιστον δεν φαίνεται παράλογο το ΓΕΓΟΝΟΣ πως στα ψηφοδέλτια της παράταξής του θα δείτε να συγχρωτίζονται ψηφοφόροι διαφορετικών πολιτικών κομμάτων ενώ σε επίπεδο στελεχών της παράταξης το πρόσημο είναι ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ με τους παραδοσιακούς πασόκους να κάνουν πάρτι! 

Βέβαια για να μην θεωρεί πως τα βάζουμε μόνο μαζί του να πούμε πως ο καιροσκοπισμός είναι στην πόλη μας επικερδές ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ αφού ως γνωστόν εμείς εδώ στην πόλη λέμε επιχειρηματίες τους νταβατζήδες και κυρίες τις πουτάνες! Ας είναι δεν έχουμε καμία όρεξη για διδάγματα ηθικής άλλωστε εμείς δεν πληρωνόμαστε για να διαδίδουμε κανένα δόγμα! 

Και καλύτερα αφού και όσοι τα υπηρετούν λένε σε εσάς τι θα κάνετε ενώ οι ίδιοι δεν τηρούν τίποτα από όσα σας διδάσκουν. 

Στο θέμα μας γρήγορα και χωρίς περιστροφές ( αφού έχουμε να κάνουμε με ΦΑΣΙΣΤΕΣ που δεν μπορούν να διαβάσουν πάνω από δύο γραμμές κείμενο) σας λέμε πως ακόμα και εάν η ΝΔ νικήσει στις κάλπες του 2023 που προηγούνται των δημοτικών εκλογών ΜΟΝΟ σε περίπτωση αυτοδυναμίας της "παίζει" να κατέβει και τρίτος υποψήφιος που ενώ δεν θα έχει επίσημα το χρίσμα της θα είναι η δική της επιλογή για την πόλη μας. 

Από τα ονόματα που ακούγονται και που ίσως κάποιοι από εσάς τα έχετε ήδη ακούσει δεν θα μπούμε στον πειρασμό να χρίσουμε κάποιον φαβορί σε αυτήν την μικρή περίπτωση καθόδου και τρίτου κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου για την πόλη μας. 

Άλλωστε εμείς αναμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες οι υποψήφιοι να είναι ΕΝΑΣ και όχι τρεις άρα η δυσμενής εξέλιξη να γίνει το δεύτερο δεν θα χαιρετιστεί από εμάς θετικά αφού άλλωστε δεν ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. 

Εμείς από την πρώτη του έτους (2023) θα αρχίσουμε να προβάλλουμε περισσότερο τις δικές μας επιλογές και σίγουρα δεν είμαστε από αυτούς που θα αναμένουν τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών για να μην στεναχωρήσουμε όσους θεωρούν πως κάνεις μια δημοτική παράταξη μερικούς μήνες πριν τις κάλπες και ποντάρεις στο γεγονός πως ουδείς υποψήφιος δήμαρχος ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ την πλειοψηφία των συνδημοτών μας που δεν ξέρουμε και σε τι ποσοστό θα πάνε στις δημοτικές κάλπες για να ψηφίσουν ιδίως οι απογοητευμένοι από τις βουλευτικές κάλπες οι οποίοι πιστέψτε μας θα είναι πάρα πολλοί και για διαφορετικούς λόγους........

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: