ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Άρχισαν από τώρα να ανεβαίνουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου Ηλιούπολης ανοιχτοί διαγωνισμοί σχετικά με παραχωρήσεις κοινόχρηστων χώρων για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Εμείς δεν θα βιαστούμε να καταδικάσουμε ενέργειες έως ότου δούμε το αποτέλεσμα. Άλλωστε σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιείτε σε κοινόχρηστο χώρο έχουμε συνηθίσει το "τζάμπα" αφού άλλωστε και οι πολλοί συμφωνούν με τέτοιες πρακτικές και σχολιάζουμε ΑΡΝΗΤΙΚΑ μόνο όταν κάποιοι θεωρούν πως υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Για την δική σας ελάχιστα μας ενδιαφέρει αφού εμείς δεν ήρθαμε για να χαϊδέψουμε τα αυτιά κανενός. Δεν ήρθαμε ούτε για να σας παρουσιάζουμε ποινικούς ως δήθεν ευυπόληπτους επιχειρηματίες, ούτε φυσικά για να σας παρουσιάσουμε ως "αλληλέγγυες κυρίες" κάθε λογής "εκδιδόμενες" που θεωρούν πως θα μας τρομάξουν επειδή θεωρούν πως έχουν ισχυρές "πλάτες". Μην τα γράφουμε και πάλι όσοι μας διάβασαν , μας διάβασαν και καλή συνέχεια σε όσους 10 χρόνια μετά δεν κατανοούν πως διαφέρουμε! 

  • Η μήνυση έκανε δουλειά όπως βλέπετε για όσους εθελοτυφλείτε ραντεβού στις κάλπες του 2023! 


  • Φιλαράκια οι δύο τελευταίες "μεταγραφές" της διοίκησης Χατζηδάκη όπως μας πληροφόρησαν! Δεν μας κάνει καμία εντύπωση άλλωστε σε αυτή την πόλη τα συμφέροντα των περισσοτέρων είναι κοινά και μόνιμος στόχος τους να σας κρατούν στο ΣΚΟΤΑΔΙ! 


  • Έως τις δημοτικές εκλογές του 2023 θα υπάρχει άλλος οδοφωτισμός με ΣΕΑ μας διαβεβαίωναν από την διοίκηση του δήμου. Διαγωνισμός δεν "έτρεξε" τον Αύγουστο έχουμε Νοέμβριο και ακόμα είμαστε στο σκοτάδι! 


  • Μας είπαν γιατί ξεχάσαμε τους "Συνεργούς με την Ηλιούπολη" και την υποψηφιότητα του κ. Στασινόπουλου για τις εκλογές του 2023! Είχαμε την εντύπωση πως η παράταξη δεν θα κατέβει αυτόνομα αυτή την φορά. Εάν κάνουμε λάθος το διορθώνουμε και βάζουμε ακόμα έναν υποψήφιο δήμαρχο αλλά δεν κάνουμε και θα φανεί και στην πορεία. Ο κος Στασινόπουλος αλλά και μέλη των "Συνεργών με την Ηλιούπολη" θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της παράταξης του δημάρχου που θα είναι ένα mix που θα περιλαμβάνει και το ΕΝΑΚ αφού για αυτόνομη πορεία ή για συνεργασία με άλλους δεν τους έχουμε. Εάν κάνουμε λάθος εδώ είμαστε για να το διορθώσουμε. Θα είναι από τα λάθη μας που θα αποτελούσαν ευχάριστη έκπληξη για αρκετούς αλλά.... 


  • Στην πρεμιέρα όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν ιδίως στην έδρα τους. Όμως η Ηλιούπολη έχει δύσκολο έργο με την Κηφισιά και οι φίλαθλοι πρέπει να δείξουν ωριμότητα και λογική αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη και δυστυχώς όχι υπέρ του "Ήλιου". 

    Δεν υπάρχουν σχόλια: