ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κυριακή έχει ντέρμπι αιωνίων όπου δεν υπάρχουν φαβορί στο δήμο μας στις κάλπες του 2023 θα δούμε "ντέρμπι";

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Κυριακή έχει ντέρμπι αιωνίων όπου δεν υπάρχουν φαβορί στο δήμο μας στις κάλπες του 2023 θα δούμε "ντέρμπι";


Την Κυριακή συγκρούονται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας δύο διαφορετικοί κόσμοι. Είναι ένα ματς με τεράστια σημασία συνήθως σε συναισθηματικό επίπεδο αφού οι δύο ομάδες αντιπροσωπεύουν για τους οπαδούς τους πολύ περισσότερα από δύο ομάδες της επαγγελματικής κατηγορίας της Super League στην οποία έχουν διαγράψει την δική τους Ιστορία. 

Το ενδιαφέρον για τέτοια παιχνίδια είναι πάντα μεγάλο αλλά φέτος γίνεται μεγαλύτερο αφού μετά από πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός διεκδικεί πρωτάθλημα. Αλλά ας αφήσουμε τα εισιτήρια του γηπέδου να περιμένουν και ας πάμε στην πόλη μας. 

Εδώ ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας Super League 2 είναι η Ηλιούπολη και φιλοδοξία της είναι η παραμονή στην κατηγορία. Κάθε άλλη προσδοκία υπερβαίνει την λογική και φυσικά δικαίωμα στο όνειρο έχουν όλοι αλλά πρωταθλητής είναι ένας και την άνοδο θα πάρουν μόλις 2 ομάδες για την μεγάλη κατηγορία. 

Έτσι και στις δημοτικές κάλπες του 2023 μόλις δύο δημοτικές παρατάξεις θα είναι αυτές που θα περάσουν στο δεύτερο γύρο και έναν χρόνο πριν τις εκλογές γνωρίζουμε μόνο την ΜΙΑ! 

Αυτή του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη που έχει καταφέρει να συσπειρώσει γύρω του μια ετερόκλητη ομάδα κάτι που προξενεί πανικό στους πολιτικούς του αντιπάλους. 

Το ό,τι δεν ψηφίσαμε ΠΟΤΕ την παράταξη του κ. Χατζηδάκη είναι γνωστό στους πάντες αφού εμείς δεν θέλουμε να τα έχουμε καλά με όλους , δεν έχουμε θέμα να μην τα έχουμε και με κανέναν εάν δεν αντέχει την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Έτσι ένα χρόνο πριν τις εκλογές εμείς χωρίς να κρυβόμαστε όπως κάνουν οι πάντες σας γράφουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς μεν και αλλά πως ως τοπικό ΜΜΕ θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απομακρυνθεί μια διοίκηση που εκτός από την νοημοσύνη μας υποτιμά ακόμα και την ηθική μας συγχρωτιζόμενοι με τους υβριστές μας και δικαιώνοντας όσα προεκλογικά είχαμε γράψει το 2019. 

Μας είναι παντελώς αδιάφορο ποιοι ακόμα επιθυμούν την απομάκρυνση αυτής της διοίκησης, αλλά δεν μας είναι αδιάφορο το γεγονός πως η πόλη δεν αντέχει να πάει για πολλοστή φορά από το κακό στο χειρότερο. 

Έχουμε όμως πειστεί πως χειρότερο από το να συγχρωτίζεσαι με έναν Παπαδόπουλο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , όπως και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ από το να χασκογελάς σαν μ@λ@κ@ς  περιτριγυρισμένος από πουτ@νες που αποζητούν και πετυχαίνουν μεγαλύτερο "αντίτιμο" από αυτό που αντέχει η δική μας τουλάχιστον ΗΘΙΚΗ. 

Έτσι και με δεδομένο πως όποιος καταφέρει την είσοδο στον δεύτερο γύρο μαζί με την νυν διοίκηση θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών καλούμε για τελευταία φορά τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις να ενωθούν έστω και εάν απέναντί τους μείνουν όσοι θεωρούν πως η πόλη μπορεί να περιμένει ένα χρίσμα από ένα κόμμα που για δεκαετίες άφησε την πόλη μας να ζει με ΜΥΘΟΥΣ και φέρει ευθύνες για την χρεοκοπία της χώρας μας αφού όσες φορές ήρθε σε θέσεις ευθύνης απέδειξε πως άλλα λέει προεκλογικά και άλλα πράττει μετεκλογικά. 

Την Σοβιετία υπηρετεί αυτή που ενώ την πληρώνεται σας λέει πάρτε σκούπα και φαράσι και μαζέψτε τα σκουπίδια σας! Αυτή που κάθε φορά που θα αρρωστήσετε σας ταλαιπωρεί και σας πεθαίνει σε ένα ΕΣΥ ( Εθνικό Σύστημα Υγείας) που εάν και το διαφημίζουν ως κρατικό και ΔΩΡΕΑΝ κοιτάει το πορτοφόλι σας πόσο γεμάτο είναι για να σας "σακατέψει" σε κάποιο κρεβάτι χειρουργείου. 

Εμείς εδώ δεν πιστεύουμε στον κρατισμό και είναι σίγουρο πως μέσα στα επόμενα χρόνια και όσοι πιστεύουν θα αναγκαστούν εξ ανάγκης να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή εμείς εδώ δεν ήρθαμε για να συμπληρώσουμε τα τοπικά ΜΜΕ και έχουμε την δική μας ατζέντα και ΙΣΧΥΡΗ ΦΩΝΗ θεωρούμε πως έχουμε χρέος να φωνάζουμε ακόμα και όταν ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ. 

Έτσι για εμάς είναι ξεκάθαρο πως δεν πρέπει να πάει σε δεύτερο γύρο κάποιος που θα πάει την πόλη μας χειρότερα και φυσικά για να μην συμβεί αυτό έχετε την "τύχη" σας στα χέρια σας. 

Εσείς που αποφασίσατε το 2019 να καταστρέψετε την πόλη δεν έχετε δικαίωμα σε ένα ακόμα λάθος και σίγουρα εμείς δεν έχουμε κανένα θέμα με την συνείδησή μας αφού πολλές φορές έχουμε γράψει πως ως πλειοψηφία οι δημότες μας δεν αξίζουν ΤΙΠΟΤΑ καλύτερο από το ΧΑΛΙΑ που τους προσφέρουν ως σύγχρονη πόλη οι διοικούντες. 

Έτσι μην ξαφνιαστείτε για τίποτα από όσα θα ακολουθήσουν άλλωστε εσείς που δεν μας "μετρήσατε" ποτέ καλά θα αντιληφθείτε πως "παιχνίδια" με μοναδικό κίνητρο την δική μας επιβίωση γνωρίζουμε να παίζουμε και εμείς και μάλιστα είμαστε ειδικοί σε αυτά. 

Προφανέστατα και δεν θα κλάψουμε ως τοπικό ΜΜΕ για κανέναν πούστη και καμία πουτ@ν@. Έχουμε δώσει ήδη τις εξετάσεις μας και δεν έχουμε θέμα εάν κάποιοι δεν μας προβίβασαν εκεί όπου πραγματικά ανήκουμε. 

Γιατί εμείς ανήκουμε κάπου και δεν είμαστε καιροσκόποι, λαϊκιστές και παρτάκηδες. Δεν πουλάμε "επαναστάσεις" που δεν ξεκινούν ποτέ και όταν αποφασίσουμε να "εξοντώσουμε" όσους δεν υπηρετούν τις δικές μας αξίες το πάμε μέχρι το ΤΕΛΟΣ! 

Εκτός από το ντέρμπι που θα γίνει την Κυριακή δεν ξέρουμε τι άλλο καταλάβατε από τα "ακαταλαβίστικα" για ανήθικους κείμενά μας . Πάντως να ξέρετε πως εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να "πληρώσουμε" κανέναν πούστη και καμία πουτ@ν@ που καμώνεται πως θα μας "σώσει". 

Δεν θέλουμε να "σωθούμε" από κανέναν και δεν οφείλουμε σεβασμό σε οιοδήποτε που με πράξεις ή παραλείψεις του οδήγησε την πόλη μας στο να παραμένει μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ όπου με δικά μας λεφτά οι "επαναστάτες" ετοιμάζουν την επόμενη μέρα. 

Μια μέρα με λιγότερο "Ήλιο" , περισσότερους ΜΥΘΟΥΣ και κυρίως με νταβατζήδες και πουτ@νες για κάθε γούστο. 

Θα περάσετε καλά πουτ@νες είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ υπόσχεση που μπορούμε να σας δώσουμε! 

Για όσους ενοχλήθηκαν από τις βωμολοχίες μας αλλά αδιαφορούν για την ηθική τους , ας τους αποζημιώσουμε με το παρακάτω τραγούδι! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: