ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 7.415 ευρώ δίνει η διοίκηση του δήμου μας για σίτιση των εθελοντών δασοπυροσβεστών!

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

7.415 ευρώ δίνει η διοίκηση του δήμου μας για σίτιση των εθελοντών δασοπυροσβεστών!


Ο κος Δημήτριος Γκογκορώσης ( είναι εδώ και πολλά χρόνια ο ενοικιαστής του δημοτικού αναψυκτήριου Ηλιούπολης ) και παράλληλα ανέλαβε και την σίτιση των εθελοντών δασοπυροσβεστών μας ( αυτοί ντε που δεν μας στοιχίζουν ΤΙΠΟΤΑ ) για το 2022 και το 2023! Ανάλογες αναθέσεις είχε πάρει ο συγκεκριμένος προμηθευτής  και από την διοίκηση Βασίλη Βαλασόπουλου. 

Όπως βλέπετε εδώ έχει βγει ήδη το ένταλμα πληρωμής για 2.910 ευρώ και αναμένουμε από τους λαλίστατους στο να διαφημίζουν τις δράσεις τους εθελοντές της δασοπυρόσβεσης να μας πουν εάν αξίζουν και τίποτα αυτά που τους "παρήγγειλε" ο δήμος ή εάν τα είδαν κιόλας ή παράπεσαν κάπου τα τοστ και τα νερά! 

Σε κάθε περίπτωση μόνο η συντήρηση των οχημάτων της δασοπυρόσβεσης είναι μερικές χιλιάδες ευρώ ετησίως , τα καύσιμα με τα οποία κινούν τα οχήματα τους και ενεργούς επίσης κοστίζουν υπερβολικά πολλά  και γενικότερα στις "πλάτες" τους πολλοί μάλλον έχουν βρει τρόπους για "σταθερές" δουλειές με την ΑΝΟΧΗ ή την ΣΥΝΕΝΟΧΗ τους. 

Όλα αυτά θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά σε άλλη μας ανάρτηση προεκλογικά επειδή είσαστε και από αυτούς που ξεχνάτε και αναζητάτε εναγωνίως "Μεσσίες" ακόμα και εάν αυτοί χαιρετούν με υψωμένα τα χέρια σε σχηματισμό γροθιάς ή όπως ο Ιωάννης Μεταξάς καμία διαφορά δεν έχει για εμάς αφού φασίστες είναι και οι μεν και οι δε! 

Οι ιθύνοντες του δήμου προφανώς και γνωρίζουν αυτά τα έξοδα , καθώς επίσης τα γνωρίζουν και οιι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι που άλλωστε δεν αναρωτήθηκα ΠΟΤΕ έως σήμερα πως μπορεί να χαλιούνται εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο και η πόλη μας να είναι σε αυτό το ΧΑΛΙ. 

Αντί όμως να αναζητούν λύσεις μοιρολογούν σαν ( άσε μην το πούμε) στα δημοτικά συμβούλια αναζητώντας από την εκάστοτε κυβέρνηση μεγαλύτερη ετήσια χρηματοδότηση αντί να ΑΠΑΙΤΟΥΝ αυτή να μειωθεί μπας και γλιτώσει η χώρα μας από την νέα χρεοκοπία που έρχεται! 

Άμα ο δήμος Ηλιούπολης σπαταλάει 40.000.000 ευρώ ετησίως  ΜΟΝΟ από την κρατική επιχορήγηση και 1-2 ακόμα από διάφορα προγράμματα για να ζούμε χωρίς καλό φωτισμό , μέσα στη βρώμα και με τα πάρκα μας "ζούγκλες" αυτό σημαίνει πως οι αυτοδιοικητικοί δεν τα καταφέρνουν παρά μόνο στο "ροκάνισμα". 

Επειδή είναι δουλειά μας να ασχολούμαστε για να σας ενημερώσουμε είπαμε να σας το κάνουμε επειδή άλλωστε και η νοημοσύνη σας δεν βοηθάει σε σειρά μικρών αναρτήσεων και ίσως αργότερα σε μορφή συνθημάτων αφού άλλωστε γνωρίζουμε σε τι κοινό απευθυνόμαστε δέκα χρόνια τώρα ξέρουμε σε τι περιβάλλον δραστηριοποιούμαστε. 

Εμείς άλλωστε δεν είμαστε αφελείς να πιστεύουμε στην αγαθή πρόθεση κανενός ιδίως όταν όλη η πόλη γνωρίζει αλλά καρτερικά ανέχεται τους "βιαστές" της. 

Κάποιοι μάλιστα εξακολουθούν εν έτει 2022 και πληρώνουν για να τους "προστατέψουν" συμμορίες που τα τελευταία χρόνια δεν μπορούν να προστατέψουν ούτε τα ίδια τα μέλη τους! 

Και βέβαια η εξόντωση θα συνεχιστεί αφού οι εποχές άλλαξαν ας ασχοληθούν λοιπόν με την δική τους ασφάλεια εμάς μας φυλάνε χρόνια όσοι ακόμα τους "ανέχονται" για να τους κάνουν τις "βρώμικες" δουλειές τους. 

Επομένως μην αφήνουν μηνύματα με εμάς αποδέκτες εμείς τους "παρακολουθούμε" και γνωρίζουμε πως είμαστε μπροστά από κάθε τους κίνηση! 

Άμα θεωρούν αφελώς πως είμαστε εύκολοι στόχοι να τους πληροφορήσουμε για να το καταλάβουν μια και καλή πως είμαστε "συμμορία" με περισσότερα "θύματα" από τα δικά τους και με πιο εντυπωσιακά χτυπήματα! 

Δεν έχουμε λοιπόν άγνοια κινδύνου και ας μην ξεφτιλίζονται όταν στέλνουν άτομα να μας πουν να προσέχουμε αυτοί θα έπρεπε να προσέχουν από εμάς! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: