ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προσχώρησε στην παράταξη του δημάρχου ο υβριστής μας- Επιλογές από το "κάτω ράφι" αφού ουδείς θέλει να συμπορευθεί με μια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ διοίκηση !

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Προσχώρησε στην παράταξη του δημάρχου ο υβριστής μας- Επιλογές από το "κάτω ράφι" αφού ουδείς θέλει να συμπορευθεί με μια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ διοίκηση !

 

Τον συνταξιούχο κ.  Χρήστο Παπαδόπουλο,  υβριστή του ιστολογίου μας επέλεξε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης για να επανδρώσει τα ψηφοδέλτια της παράταξής του ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023! Αυτή η επιλογή μας αποδεικνύει πως ο δήμαρχος Ηλιούπολης μένει σε άλλη πόλη αφού εάν έμενε εδώ θα είχε ακούσει τι εστί ο κος Χρήστος. 

Για όσους ήρθαν  από άλλη πόλη ή είναι νέοι αναγνώστες μας  ας κοιτάξουν τα παρακάτω δημοσιεύματά μας για να "διαφημίσουμε" και εμείς την υποψηφιότητα των 50 ψήφων γιατί όλο και κάποιους συγγενείς θα έχει ο Chris Papadopoulos να τον ψηφίσουν.


Συνεχίζει να μας υβρίζει ο ξεφτιλισμένος Χρήστος Παπαδόπουλος που θεωρεί πως θα τον σώσουν τα φληναφήματα της Σούλας



Δεν σταμάτησαν να μας στέλνουν mail για τον Chris Papadopoullos - Κύριε Πανταζόπουλε συμφωνείτε με τις αθλιότητες του κ. Παπαδόπουλου ;


Ο Chris Papadopoulos υβρίζει και χυδαιολογεί ασύστολα θεωρώντας πως θα πέσουμε στο επίπεδό του

Έτσι δεν μείναμε και εμείς από θέμα σήμερα και θεωρούμε πως είναι γελοίο να εξακολουθούν να στηρίζουν αυτή την διοίκηση πρώην δήμαρχοι αφού επί δικής τους θητείας τέτοιοι τύποι δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από το δημαρχείο όχι να μπουν στα ψηφοδέλτια μιας παράταξης που ήρθε να μας "σώσει" και έχει αποτύχει ΠΑΝΤΟΥ. 

Στο μόνο που ακόμα τα πάει καλά είναι να προσελκύει όσους αναζητούν καρέκλες. Τι να σας πούμε εάν αυτοί είναι πολλοί ο δήμαρχος έχει ελπίδες στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2023 αλλιώς θα τον αποχαιρετήσουμε με αγάπη ενθυμούμενοι χωρίς να νοσταλγούμε τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης του. 

Τι θα θυμόμαστε;  Προφανώς την ατολμία του να κάνει ρήξεις για το καλό της πόλης , καθώς και την εμμονή του να θεωρεί πως μπορεί με αποτυχημένες συνταγές να αλλάξει την εικόνα της πόλης προς το καλύτερο και να μας προσφέρει μια καλύτερη καθημερινότητα. 

Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως ο Αντιδήμαρχος  κος Σταύρος Γεωργάκης θα έχει συνυποψήφιο έναν Παπαδόπουλο, και ευελπιστούμε πως θα το σκεφτούν σοβαρά να εκτεθούν μαζί του στο ίδιο ψηφοδέλτιο και κάποιοι "φίλοι",  αφού βγάζει μάτι ο καιροσκοπισμός και η "γύμνια" της διοίκησης που θεωρεί πως με 2-3 καλές επιλογές και όλες οι άλλες ...(άσε μην τις χαρακτηρίσουμε) θα ξεγελάσει εκτός από τους βολεμένους , και κανέναν αφελή! 

Οι αφελείς "τελειώνουν" κ. δήμαρχε,  αφού ξερνάνε όταν ανακοινώνεται μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό σας στο facebook τέτοιες αισχρές επιλογές. 

Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε όσους μας διαβάζουν,  για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων θεωρούν πως έχουν και κανένα ηθικό ανάστημα να μας υβρίζουν. 

Αυτά προς το παρόν γιατί θα υπάρχει και συνέχεια... 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: