ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μέγας χορηγός εκδήλωσης που συνδιοργανώνει ο δήμος μας ο κος Παπάζογλου!

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Μέγας χορηγός εκδήλωσης που συνδιοργανώνει ο δήμος μας ο κος Παπάζογλου!


Ο εικονιζόμενος είναι ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας κος Νίκος Παπάζογλου τον οποίο βλέπετε στη φωτογραφία (πάνω)  μαζί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκο Βελόπουλο με το κόμμα του οποίου θα είναι υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα στις κάλπες του 2023. 

Ο κος Παπάζογλου είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της  Pharmex SA  (φαρμακευτική εταιρία με έδρα το Περιστέρι Αττικής) και εκτός από τον επιτυχημένο δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου που είναι μόνιμος στόχος της σκληρής κριτικής του το τελευταίο διάστημα επιδίδεται και σε έναν διαρκή αγώνα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη που σύμφωνα με τον ίδιο και πιθανότατα με το κόμμα στο οποίο ανήκει είναι υπεύθυνοι για χιλιάδες θανάτους εκτός ΜΕΘ. 

Όπως μπορείτε να δείτε και στη σελίδα του στο facebook ( κάντε κλικ εδώ) ή ακόμα καλύτερα μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω της σελίδας του στο youtube ( κάντε κλικ εδώ ) ο επιχειρηματίας έχει ΞΕΚΑΘΑΡΗ άποψη  για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που δεν πρέπει να είναι σε αναστολή , για το καλάθι της νοικοκυράς που αδειάζει όχι εξαιτίας της ρωσικής εισβολής αλλά των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τον απασχολεί η υπογεννητικότητα και κατηγορεί την κοινωνία μας που αγαπάει την πολυτέλεια , τον πλούτο και την τεμπελιά λόγοι πίσω από τους οποίους βλέπει ο κος Παπάζογλου  την υπογεννητικότητα που παρατηρείται!  Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον αφανισμό του Έθνους μας και άλλα "ωραία" που έτσι και αλλιώς είναι η ατζέντα όσων δεν έχουν ακούσει ποτέ τους την μουσική του Λεξ! 

Γιατί τα  γράφουμε όλα αυτά και τι μας έπιασε κυριακάτικα και σας "διαφημίσουμε" τον κ. Παπάζογλου; Τον είδαμε σε αφίσα ως χορηγό της εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει η ομάδα του facebook "Οι Ηλιουπολίτισσες" της κα Τσακογιάννη και είπαμε να σας ενημερώσουμε ποιοι είναι οι συν χορηγοί μιας εκδήλωσης που διοργανώνει ο δήμος μας , μην αύριο έχουν το θράσος και πουν εμάς "Γκαίμπελς" , ενώ οι ίδιοι χρηματοδοτούνται από ανθρώπους με τόσο ακραίες απόψεις. 

Τον κ. Παπάζογλου τον ενοχλούν οι μουσουλμάνοι που θα Ελληνοποιηθούν και θα αλλοιώσουν την Φυλή μας , και τα επισημαίνουμε μην τυχόν και διέφυγε της προσοχής της ομάδας του facebook "Οι Ηλιουπολίτισσες" αφού στις τάξεις τους υπάρχουν και κάποιες δραστήριες γυναίκες όπως η κα. Δουζένη που ενδιαφέρονται για πρόσφυγες , μετανάστες και για κάθε κατατρεγμένο.  Θέλουμε να πιστεύουμε πως το ενδιαφέρον τους δεν είναι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ και η αλληλεγγύη τους δεν έχει άλλα κίνητρα και πως θα αντιδράσουν όταν πληροφορηθούν τις απόψεις του ΜΕΓΑ χορηγού τους! Μπορεί και να ελπίζουμε άδικα αλλά εμείς την προσπάθειά μας θα την κάνουμε αφού δεν συνηθίζουμε να βάζουμε τους πάντες στο ίδιο "τσουβάλι". 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο κος ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ τον κίνδυνο που διατρέχει η Φυλή μας!

 

 Αυτό που σίγουρα δεν μας εκπλήσσει είναι η φιλία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή με τον κ. Παπάζογλου άλλωστε τις ίδιες ανησυχίες μοιράζονται! 


Για να μην λένε πάλι οι ....( άσε μην τις χαρακτηρίσουμε κυριακάτικα) πως τάχα δεν είναι χορηγός τους ο κος Παπάζογλου δείτε και μέρος από την αφίσα τους,  με το όνομα της εταιρίας που τις χορηγεί και ας πάνε μετά να μετρήσουν τις νεκρές "αδελφές" τους από τα pushbacks όσων φοβούνται μην αλλοιωθεί η Φυλή μας! 


Ο Μέγας Χορηγός τους είναι η εταιρεία του κ. Παπάζογλου που φανταζόμαστε πως θα παραστεί στην εκδήλωση για να απευθύνει έναν χαιρετισμό και ίσως τους εξηγήσει πως η φυλή μας αφανίζεται. Ντροπή και για τον δήμο Ηλιούπολης που για ακόμα μια φορά εκτός που παραχωρεί σε όποιον ζητήσει δομές του δήμου μας όπως το θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" δεν ελέγχει ( το έχει κάνει και άλλη φορά με τα τρόφιμα που δίνονται στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο) με ποιους συνδιοργανώνει εκδηλώσεις. 

Δεν γνωρίζουμε εάν στην εκδήλωση θα μοιραστούν "επιστολές του Ιησού" , σε κάθε περίπτωση πάντως το βαρέλι της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ τους δεν έχει ΠΑΤΟ!  

Απόδειξη πως γνωρίζει η ομάδα του facebook την εταιρία και τον διευθύνων της σύμβουλο είναι η διαφήμιση που κάνει η επικεφαλής τους στον κ. Παπάζογλου  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Είναι εύκολο στις μέρες μας με μια απλή αναζήτηση στην google να μάθεις τι πρεσβεύει ο Μέγας Χορηγός σου! Η Αγάπη προς τον συνάνθρωπο δεν συμπεριλαμβάνει τους μουσουλμάνους όπως μπορούν και οι ίδιες να δουν στα αμέτρητα βίντεο που μας παρουσιάζει ο κος Παπάζογλου τις "ανησυχίες" του. Μάλλον για τον ίδιο είναι ηλίθιοι οι Αμερικανοί που έχουν πετύχει να έχουν το ισχυρότερο κράτος στον κόσμο ενσωματώνοντας τους πάντες γιατί εκεί υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , και δεν κοιτάνε το χρώμα του δέρματος ή το δόγμα κάποιου που έτσι και αλλιώς δεν τον καθορίζει παρά μόνο οι Ιδέες του. 


Κρίμα που έγινε υπουργός στην Ιταλία ο λαϊκιστής Σαλβίνι και δεν θα μπορέσει να παραστεί σε εκδήλωση που Μέγας Χορηγός θα είναι ένας θαυμαστής του! Θα τον απογοητεύσει τον κ. Παπάζογλου ο Σαλβίνι τώρα που ήρθε στην Εξουσία,  αλλά αυτό εμάς δεν μας αφορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: