ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Θα ήταν για γέλια εάν δεν ήταν για κλάματα! - Απαράδεκτες οι δηλώσεις Γιάννη Βρέντζου μακάρι να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα η μισή Ελλάδα άλλωστε δεν τους θέλει!

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Θα ήταν για γέλια εάν δεν ήταν για κλάματα! - Απαράδεκτες οι δηλώσεις Γιάννη Βρέντζου μακάρι να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα η μισή Ελλάδα άλλωστε δεν τους θέλει!

Ο Μητσοτάκης τους φταίει ( εάν και γαύρος ο πρωθυπουργός) που ο Μαρινάκης πήρε τον συνταξιούχο Μαρσέλο , που έχουν στην ομάδα τους τερματοφύλακα τον Πασχαλάκη, που ο Άβιλα παίζει με τα χέρια και που έως τώρα στην Ευρώπη έχουν 14 ματς χωρίς ΝΙΚΗ!

Παρακολουθούν τα "καλά" παιδιά με τα πακιστανικά κινητά και τους χαλάνε τις δουλειές και είπαν 5 μήνες πριν τις εκλογές να διαμαρτυρηθούν και να ανακαλύψουν πως έχουμε καθεστώς παρανομίας! Λες και δεν το γνωρίζουν οι πολλοί πως έτσι και είχαμε καθεστώς νομιμότητας αυτοί δεν θα κυκλοφορούσαν ελεύθεροι! 

Ας μην ποντάρουν στον ξένο παράγοντα άλλωστε το περιβάλλον τους ζέχνει από ρωσόφιλους και πολύ εύκολα το καθεστώς παρανομίας μπορεί να τους ΚΟΨΕΙ τις δουλειές τους με τον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Πούτιν. 

Ο Μητσοτάκης μπορεί να μην είναι πρωθυπουργός μετά τις κάλπες αλλά ας μην θεωρούν πως στην θέση του θα βρεθεί ένας πιο ρωσόφιλος από αυτόν ή πως θα τους προκύψει κανένας Δένδιας. Στην ουσία τις επόμενες μέρες θα κάτσουν και θα παρακολουθούν αναπαυτικά στους καναπέδες τους τις μ@λ@κίες που έλεγαν στα τηλέφωνα και αφορούν και την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. 

Δεν βαριέσαι ο μόνος που θα την πληρώσει τελικά είναι ο υπέροχος κόσμος του Ολυμπιακού που έχει άλλωστε και στο παρελθόν μπλέξει με ένα σωρό ποινικούς που θεωρούν πως έχουν το ηθικό ανάστημα να κατηγορούν τους άλλους ενώ οι ίδιοι είναι εγκληματίες. 

Και μιλάει ο Βρέντζος βρε παιδιά! Όσο για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τον Χίο τους περιμένουμε είτε να κατέβουν ως υποψήφιοι στις εκλογές είτε να στηρίξουν τον Ηλία Κασιδιάρη που μας τον παρουσιάζουν σαν τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη μέσα από την σαβουροφυλλάδα τους! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: