ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....


  • Έπαιξε καλύτερα ο Ολυμπιακός χθες και δικαιούνταν την νίκη. Όμως σε καμία  περίπτωση δεν αδικήθηκε από τον διαιτητή που εάν ήταν "καραστημένος" όπως είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης είχε μέσα στο παιχνίδι ευκαιρίες να "φτιάξει" με τα σφυρίγματά του τον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση το πρωτάθλημα έχει πολύ χρόνο και εμείς οι Παναθηναϊκοί μετά από χρόνια έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς ενώ θεωρούμε πως με VAR το πρωτάθλημά μας είναι περισσότερο δίκαιο. Εάν και είναι νωρίς εμείς θα διακινδυνεύσουμε την πρόβλεψη για πράσινο πρωτάθλημα φέτος αφού δεν θεωρούμε πως ομάδα με τερματοφύλακα τον Πασχαλάκη μπορεί να σηκώσει έστω και το κύπελλο Ελλάδος. Και η ΑΕΚ έχει τύχη στο Καραϊσκάκη και εάν παίξει σοβαρά τον  βαθμό της ισοπαλίας θα τον πάρει αλλά ως Παναθηναϊκοί μας συμφέρει νίκη του αιωνίου μας αντιπάλου. Αυτά όταν σταματήσουν το "κλάμα" υποκριτικό και ψεύτικο και με δεδομένο πως οι περισσότεροι από τους διαιτητές μιλούν για πέναλτι στη φάση του 97΄ θα επανέλθουμε. 

  • Τι φοβούνται οι Μαρινάκης - Κουρτάκης από τις παρακολουθήσεις μην αποκαλυφτούν οι δουλειές τους; 

  • Τις επόμενες μέρες αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που αφορά κάποια έξοδα του δήμου μας που χρήζουν τουλάχιστον αντίδρασης από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης. 


  • Ξεκίνησαν φαίνεται νωρίτερα την απεργία οι υπάλληλοι καθαριότητας της πόλης μας αφού οι κάδοι παραμένουν γεμάτοι σε πολλά σημεία της πόλης μας! 

  • Κάθε Σαββατοκύριακο σε πεζοδρόμια , πάρκα αλλά ακόμη και σε πλατείες συναντάς πεταμένα ογκώδη αντικείμενα. Τρία χρόνια η ίδια θλιβερή εικόνα  με τους υπεύθυνους να ρίχνουν τις ευθύνες σε όσους τα πετούν. Βέβαια αυτοί δεν εκλέγονται και στις κάλπες του 2023 θα τιμωρηθούν όσοι μιλούσαν για άλλη εικόνα της πόλης και την έκαναν ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. 

  • Άμα δεν παρακολουθείς υπουργούς που κάνουν deal δισεκατομμυρίων τότε ποιον θα παρακολουθείς τον μανάβη της γειτονιάς; 

  • Άντε να ακούσουμε καμία τηλεφωνική από το predator γιατί βαρεθήκαμε και έτσι και αλλιώς οι εκλογές θα γίνουν μέσα σε "τοξικό κλίμα" που ευνοεί όσους δεν έχουν έτσι και αλλιώς να προσφέρουν και πολλά παρά μόνο την αυταπάτη πως χωρίς να αλλάξουν συνταγή η εικόνα δεν θα μείνει η ίδια. 

  • Δεν πέσαμε από τα σύννεφα που ο όμιλος Μαρινάκη χτυπάει την κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού ο ίδιος έχει δηλώσει πως στις κρίσιμες εκλογές του 2012 ο ίδιος ψήφισε Ποτάμι! Και το 2015 σίγουρα δεν ψήφισε ΝΔ ενώ όλες και όλοι θυμούνται πως ο εφοπλιστής στην Περιφέρεια Αττικής στήριξε την Δούρου όταν αυτή κέρδισε τις εκλογές και έγινε Περιφερειάρχης Αττικής. Ο Μαρινάκης εξυπηρετεί τα συμφέροντά του και εμείς πρέπει να πράξουμε το ίδιο αφού τα συμφέροντά μας δεν είναι κοινά. Ο άνθρωπος που χάριζε "βιβλία" σε πρωθυπουργούς δεν είναι αξιόπιστος συνομιλητής και φυσικά και οι γαύροι έχουν καταλάβει πως τα δικά του λάθη πληρώνουν τώρα και όχι των διαιτητών ή της ΕΠΟ! 


  • Δεν θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τις κάλπες και για τον λόγο αυτό η χώρα μας θα πάει προς το χειρότερο. Εάν δεν θέλετε να συμβεί αυτό τότε ψηφίστε κόμματα που μπορούν να συνεργαστούν και να οδηγήσουν σε μια σταθερή κυβέρνηση και όχι μαζέματα που άλλος κινείται προς τα δεξιά και άλλος προς τα αριστερά. Η χώρα μας θα πρέπει να έχει μια κυβέρνηση σταθερή αλλιώς θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: