ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ενώ το όνομα του ιδιοκτήτη του site cyclades24.gr παίζει παντού ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του εμμένει πως είναι αθώος!

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Ενώ το όνομα του ιδιοκτήτη του site cyclades24.gr παίζει παντού ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του εμμένει πως είναι αθώος!

 Κάντε κανένα κλικ στον φουκαρά να έχει λεφτά να μπαίνει μέσα στα pornosites για να συνομιλεί με άτομα που δεν γνωρίζει καν και να βρίσκεται τώρα μπλεγμένος ( καλά να πάθει θα πούμε εμείς) σε μια υπόθεση από τις εκατοντάδες παιδικής πορνογραφίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης που καταδεικνύουν πρωτίστων την ΣΗΨΗ της κοινωνίας μας. 

Ελπίζουμε να βγουν αληθινοί οι ισχυρισμοί του δημοσιογράφου κ. Γιώργου Σολάρη και να συνομίλησε απλώς με μια κοπέλα που όπως ισχυρίζεται δεν γνώριζε πως ήταν ανήλικη αφού εάν την έχει βιάσει η θέση του είναι για πάντα στις φυλακές. 

Οι εισαγγελικές αρχές δεν έχουν δώσει ακόμα το ονοματεπώνυμο του δημοσιογράφου αλλά όπως είναι λογικό η πίεση της κοινής γνώμης είναι μεγάλη και έτσι αρκετά sites αποκάλυψαν το ονοματεπώνυμο του δημοσιογράφου που δηλώνει αθώος και ισχυρίζεται πως δεν έχει δει ΠΟΤΕ την ανήλικη από κοντά. 

Αναμένουμε από τις δικαστικές αρχές να κινηθούν γρηγορότερα αφού η ΕΛ.ΑΣ "τσουλάει" καλά έως ώρας με την κυβέρνηση να είναι αποφασισμένη να δώσει όλα τα ονόματα όσων επικοινώνησαν με την 12χρονη είτε γνώριζαν είτε δεν γνώριζαν την ηλικία της στη δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: