ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Βασίλης Βαλασόπουλος υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ σύμφωνα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Ο Βασίλης Βαλασόπουλος υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ σύμφωνα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


Τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο σκέφτεται να τοποθετήσει ο κος Νίκος Ανδρουλάκης ως υπεύθυνο του τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. 

Την φωτογραφία από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ μας τα έστειλε αναγνώστης μας θεωρώντας και ορθώς πως εάν το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά" επιβεβαιωθεί έχει την σημασία του για τις αυτοδιοικητικές κάλπες του 2023 και θα έχει και αντίκτυπο στην πόλη μας. 

Μια πόλη όπου αρκετοί Πασοκογενείς ψηφοφόροι έχουν πάει ομαδικά στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και κάποιοι έχουν δεύτερες σκέψεις για επιστροφή στο πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ που στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν και στην πόλη μας ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ. 

Αφού ευχαριστήσουμε τον παρατηρητικό αναγνώστη μας και του ευχηθούμε κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνει γιατί είναι και ενεργός με τα κοινά της πόλης μας θα ψάξουμε και εμείς περαιτέρω το θέμα και σας υποσχόμαστε πως σύντομα θα έχουμε και κάποιο δικό μας ρεπορτάζ σχετικά. 

Άλλωστε όλες και όλοι θυμούνται πως εμείς στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να προτείνουμε τον πρώην δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο ως ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ από τον νυν δήμαρχο αλλά ατυχώς για τον δήμο μας οι ΠΟΛΛΟΙ δεν μας άκουσαν! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: