ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό (13/3/2023)

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό (13/3/2023)



  • Για να δούμε τι νέο θα ακούσουμε σήμερα στην πρώτη εκδήλωση του Αυτοδιοικητικού Φόρουμ Ηλιούπολης που ίδρυσε ο συνδημότης μας κος Αθανάσιος Βαμβίνης σήμερα στις 18:30 στο δημοτικό Αναψυκτήριο της πόλης μας. Υπάρχουν προοπτικές για την πόλη ; Μπορούμε να κινηθούμε με διαφορετική συνταγή πέρα από την αποτυχημένη του κρατισμού; Αντέχει η πόλη μας να αντικρίσει μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ η οποία την έχει ξεπεράσει; Οι δημότες μας εξακολουθούν και αναζητούν "μαθητευόμενους μάγους" ή "Μεσσίες¨ που αρνούνται να καταδικάσουν την αναξιοκρατία που δημιουργεί ανείπωτες εθνικές τραγωδίες όπως στα Τέμπη ή βολεύονται στο να ρίχνουν το μπαλάκι στους 300 της Βουλής που δεν έχουν θάρρος να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο αλλά κάθε φορά που το προσπαθούν βρίσκουν απέναντί τους συνδικαλιστικά συμφέροντα και πολίτες που λατρεύουν τις Σοβιετίες; Αυτά τα ολίγα και ελπίζουμε να δούμε στη συνάντηση αυτή πρόσωπα που έχουν ξεκάθαρη άποψη για το ποιες παλιές μας κακές συνήθειες πρέπει να εγκαταλείψουμε ΟΛΟΙ μας εάν θέλουμε πραγματικά η πόλη μας να μην χάσει το "τρένο" της ανάπτυξης και να καταλήξει παρίας της ευρύτερης περιοχής των Νοτίων Προαστίων.  



  • Τις επικοινωνίες των υπαλλήλων της Σοβιετίας του ΟΣΕ τις δημοσιοποιούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα ΜΜΕ μπας και αντιληφθείτε γιατί ο Κρατισμός ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ. Εάν μετά από όσα ακούσατε θεωρείτε ακόμα πως πρέπει να ενισχυθεί ένας λάθος τρόπος διαχείρισης των υπαλλήλων του ΟΣΕ , και εάν ακόμα και σήμερα πιστεύετε στην αποτελεσματικότητα του ελληνικού κράτους να αντιμετωπίσει το ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ αναξιοκρατίας τότε κατεβείτε με πανό στο Σύνταγμα για να διαδηλώσετε κατά των κερδών του κρατικού ΟΣΕ που έχει την διαχείριση των γραμμών και του προσωπικού και αφήστε τις εξυπνάδες για τον κακό ιδιώτη που προφανέστατα δεν θα πλήρωνε τον σταθμάρχη κ. Βασίλη Σαμαρά για να δημιουργήσει με λάθη και παραλείψεις του αυτό το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Ακούστε και τους άλλους υπαλλήλους πως τον αντιμετωπίζουν και αναρωτηθείτε εάν σε μια ιδιωτική επιχείρηση θα μπορούσαν να μαζευτούν τόσο ανεύθυνα άτομα που θα έβαζαν σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξή της. Γιατί τα εκατομμύρια ευρώ των αποζημιώσεων που θα δοθούν και πρέπει να δοθούν στους συγγενείς των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας θα δοθούν ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ διαχείρισης των τρένων. Κανένας ιδιώτης δεν θα μπορούσε να πληρώσει τις αποζημιώσεις αυτές και να παραμείνει ανοιχτή η επιχείρησή του είναι θέμα κοινής λογικής πως στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν "φάλτσα" αλλά ουδείς πληρώνει τόσους ανεύθυνους υπαλλήλους  για να τον κλείσουν! Τον είχαν καταλάβει πως είναι άσχετος αλλά τον άφησαν ΜΟΝΟ του τι να πει κανείς; 



  • Εμείς εδώ θα παίξουμε ΟΛΑ τα βίντεο που έχουν ανέβει στο youtube και καταδεικνύουν πόσα λάθη έγιναν από τους υπαλλήλους του ΟΣΕ (κρατικός φορέας) για να οδηγηθούμε στην μετωπική σύγκρουση δύο τρένων. Γιατί πλέον εκτός από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ χρηματικό κόστος του Οργανισμού για τον οποίο έχουμε χαλάσει δισ ευρώ έχουμε 57 νεκρούς σε μια ημέρα ενώ τα δυστυχήματα δεν θα πάψουν όσο η κυβέρνηση εμμένει σε ένα προσωπικό όπου στην ουσία διοικείται από τα συνδικάτα και όχι από τον εκάστοτε υπουργό. Την επόμενη φορά που θα γίνει υπουργός Μεταφορών ο κος Καραμανλής ας στείλει σπίτια τους όλους αυτούς που ζητούν δέκα σταθμάρχες σε μια βάρδια και ας εξηγήσει και ο πρωθυπουργός στον ελληνικό λαό πως η χώρα μας δεν έχει καμία οικονομική δυνατότητα να έχει περισσότερους σταθμάρχες σε μια βάρδια από κράτη που έχουν δεκαπλάσιο ΑΕΠ από ό,τι η χώρα μας . 


  • Οι δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη απηχούν προσωπικές του απόψεις κάνουν ζημιά στο κόμμα τον οποίο τον έχει κάνει υπουργό και θεωρούμε ανοησία να παραμένει στη θέση του αφού έως τις εκλογές θα έχει διώξει χιλιάδες κεντρώους ψηφοφόρους προς άλλες κατευθύνσεις. Μαζέψτε τον άλλωστε ως υπουργός έχει καταφέρει πολύ λίγα πράγματα και θα το δείξουν και οι ψηφοφόροι του Βόρειου Τομέα της Αθήνας στις κάλπες . Από εμάς για τον Άδωνι έχει ΜΑΥΡΟ και επίσης θα μαυριστούν από εμάς και όσους σας προτείνει εδώ στα Νότια ως "ιδανικούς" για βουλευτές. Ανάμεσα σε αυτούς και αυτός που στηρίξαμε στις προηγούμενες εκλογές έπρεπε ήδη να έχει διαφοροποιηθεί με ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του για τις ανοησίες που ξεστομίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης στα ΜΜΕ. Πλέον δεν είναι θέμα γραφικότητας οι ατέλειωτες "κωλοτούμπες" του αλλά κάτι βαθύτερο το οποίο έχει το κράτος υπηρεσίες να το ερευνήσουν για να μάθουμε και όλοι εμείς τι συμβαίνει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: