ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φθηνός Αντιαμερικανισμός από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Φθηνός Αντιαμερικανισμός από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

 


Όλοι και όλες είδαν από τα ΜΜΕ τι συνέβη χθες στο Σύνταγμα και ποιοι πήγαν να διαδηλώσουν ως υποκριτές τάχα για τα θύματα στα Τέμπη. 

Πανό και συνθήματα άσχετα με την υπόθεση σε μια προσπάθεια να μην οδηγηθούν στις φυλακές οι φυσικοί αυτουργοί της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας. 

Τώρα κατηγορούν και σοβαρά κράτη όπως οι ΗΠΑ που θέλουν να προστατέψουν τους πολίτες τους από ορδές φανατισμένων κομμουνιστών και "μπαχαλάκηδων" που έκαψαν δεκάδες αυτοκίνητα χθες στην Αθήνα και κατέστρεψαν και το μνημείο των θυμάτων της Marfin. 

Αυτών που κάηκαν την ώρα που διαδήλωναν κομμουνιστές στο κέντρο της Αθήνας και ονειρεύονταν λαϊκές επαναστάσεις με την πλειοψηφία του λαού να είναι απέναντί τους. 

Κάποιοι "σύντροφοι" του ΚΚΕ παίρνουν στα σοβαρά τις προτροπές σας για ΑΝΑΤΡΟΠΗ του καπιταλιστικού συστήματος και προσπαθούν στους δρόμους και όχι μέσα από τη Βουλή να το ανατρέψουν. 

Εσείς συνεχίζετε να "υπηρετείτε" και την Αστική Δημοκρατία και να ρουφιανεύετε και να στοχοποιείτε στελέχη του αναρχικού κινήματος παρουσιάζοντας τα ως τάχα παρακρατικούς! 

Δεν μας κάνει εντύπωση αφού ΦΑΣΙΣΤΕΣ παραμένετε και τρέμετε τις κάλπες όπου εκεί φαίνεται πως ελάχιστοι ακολουθούν τον καιροσκοπισμό σας ενώ τα συνδικάτα σας το ένα μετά το άλλο θα πληρώσουν τις συνέπειες των αμελειών τους που δημιουργούν εθνικές τραγωδίες. 

Για το έγκλημα στα Τέμπη θα φυλακιστούν όλοι οι φυσικοί αυτουργοί όσο και εάν εσείς δεν το επιθυμείτε δεν θα επαναληφθεί η ατιμωρησία που συνέβη με την τραγωδία στο Μάτι να είσαστε σίγουροι πως αυτή την φορά και ενόψει προεκλογικής περιόδου δεν θα μείνει κανείς εκτός φυλακής από όσους βγαίνουν παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως "υπερήρωες" και αποζητούν να διαλύσουν με τα συνδικαλιστικά τους τερτίπια και πάλι την χώρα. 

Ας απεργήσουν οι κρατικοδίαιτοι του ΟΣΕ έως και τις κάλπες του Μαίου η πλειοψηφία του ελληνικού λαού βλέπει και κρίνει την φθηνή προπαγάνδα που κάνετε και στις κάλπες θα σας ανταμείψει με ακόμα ένα μονοψήφιο ποσοστό! 

Αυτά και λίγο τσίπα να έχετε και να μην στοχοποιείτε αγωνιστές που παίρνουν στα σοβαρά τις επαναστάσεις που επικαλείστε αλλά ποτέ δεν κάνετε για τα τσεπώνετε τα πεντοχίλιαρα της βουλευτικής αποζημίωσης. 

Το κάθε σύστημα καπιταλιστικό ή κομμουνιστικό πέφτει στους δρόμους και όχι με κάλπες όταν οι πολλοί αηδιάσουν με την κατάντια τους. 

Επειδή δεν πείθετε πως θα μας πάτε σε "κομμουνιστικούς παραδείσους" που ΖΕΧΝΟΥΝ φασισμό αφήστε τον φθηνό Αντιαμερικανισμό σας . 

Κόμματα όπως το ΠΑ.ΣΟ.Κ που τον χρησιμοποίησαν κατά κόρον στο παρελθόν πλέον είναι και αυτά ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ενώ άλλα ως εγκληματικές οργανώσεις βρίσκονται πλέον στις φυλακές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: