ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Εθελοντισμός" μια λέξη που εάν δεν εκλείψει από τα πολιτικά πράγματα θα γεννάει μονίμως ΔΙΑΦΘΟΡΑ !

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

"Εθελοντισμός" μια λέξη που εάν δεν εκλείψει από τα πολιτικά πράγματα θα γεννάει μονίμως ΔΙΑΦΘΟΡΑ !




Η εκάστοτε δημοτική αρχή διαχειρίζεται αρκετά εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Στο δήμο μας τις "καλές" εποχές όταν η ΔΙΑΦΘΟΡΑ στους ΟΤΑ ήταν σύμφωνα με έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη στα ¨κόκκινα" η διοίκηση του δήμου μας διαχειρίζονταν ετησίως πάνω από 60.000.000 αφού τόσο ήταν η κρατική επιδότηση. 

  Όσοι προσπαθούν να σας πείσουν πως πρέπει τα στελέχη μιας διοίκησης να αμείβονται με ποσά της τάξεως των 1000-1400 ευρώ τον μήνα απλώς σας μαρτυρούν πως το δικαίωμα υπογραφής τους "αξίζει" απείρως πολλαπλάσια! 

Ο δήμος μας έχει χορτάσει από "Μεσσίες" και "εθελοντές" που τάχα για το "καλό" της πόλης αφήνουν τις επικερδείς ενασχολήσεις τους στον ιδιωτικό τομέα για να ασχοληθούν με τα κοινά "εθελοντικά" με αποτέλεσμα τα δικά μας προβλήματα να διογκώνονται. 

Γιατί όσοι θεωρούν πως ένας αμειβόμενος χαμηλά Αντιδήμαρχος δεν θα πάρει μίζα αλλά θα προτάξει τα στήθη του κατά της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ είτε δεν γνωρίζουν τίποτα για την πραγματικότητα είτε ηθελημένα θεωρούν πως ζούμε σε "κοινωνίες αγγέλων". 

Για αυτό και μπράβο από εμάς για την ΔΗΜΟΣΙΑ τοποθέτηση του υποψηφίου δημάρχου κ. Δημήτρη Ευαγγέλου που είπε το αυτονόητο πως δεν μπορεί κάποιος με τόσο χαμηλή αμοιβή να ασχολείται και κυρίως να είναι αποτελεσματικός στα αυξημένα καθήκοντά του ως Αντιδήμαρχος. 

Όσοι πάλι πιστεύουν στον "εθελοντισμό" ας βοηθήσουν στο να ανευρεθεί το χαμένο ημερολόγιο με τα κλεισμένα ραντεβού του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου γιατί καλώς ο χαβαλές και η "δηθενιά" αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα πιο ουσιαστική στην επίλυση των προβλημάτων. 

  Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει απαξιωθεί εξαιτίας του προσωπικού της που δεν αναζητεί οικονομικούς πόρους αλλά "ζητιανεύει" από την κεντρική διοίκηση που σαφέστατα έχει καλύτερο προσωπικό. 

30 χρόνια τώρα οι αυτοδιοικητικοί της Αττικής δεν μπορούν να συμφωνήσουν που θα δημιουργηθεί μια χωματερή για να μην μας πνίγουν τα σκουπίδια μας ενώ κύριο μέλημά είναι πως θα πάρουν μεγαλύτερο κομμάτι από τον πλούτο χωρίς οι ίδιοι να αξιοποιούν και να βγάζουν πλούτο ακίνητα που ανήκουν στους δήμους όλης της Ελλάδος. 
 
Έτσι παλιάς κοπής "πολιτικοί" αντέδρασαν στο αυτονόητο που είπε ο κος Ευαγγέλου για τις αναγκαίες αυξήσεις των μισθών όσων ασχολούνται με τα κοινά. 
Κάποιοι εμμένουν στο δόγμα "δώσε μου το δικαίωμα της υπογραφής" και δεν θέλω καθόλου μισθό. Το παλαιό όμως πλέον δεν πείθει τους πολλούς που θα ακολουθήσουν ένα μέλλον όπου το αυτονόητο που είπε ο συνδημότης μας κος Ευαγγέλου δεν θα είναι για αυτόν λόγος να τον ψέξει κανείς αλλά ΕΠΑΙΝΟΥ. 

Οι  διευθυντές , οι προϊστάμενοι και το "εξειδικευμένο" προσωπικό της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας έχει ήδη κριθεί από τους πολλούς και έχει στείλει στα σπίτια τους πολλές διοικήσεις από τις κραυγαλέες παραλείψεις του. 

Περιμέναμε από τις δημοτικές παρατάξεις να έχουν κατανοήσει πως εάν ένας δήμος δεν λειτουργεί με τους κανόνες μιας ιδιωτικής επιχείρησης το ΚΟΣΤΟΣ το πληρώνουμε όλες και όλοι μας. 
Αρκετά πληρώσαμε τους "αγωνιστές" δημάρχους , άλλωστε "αγωνιστή" έχουμε και σήμερα για εμάς ήρθε η ώρα για τους τεχνοκράτες τους ανθρώπους που θα δουλέψουν και θα παράγουν πλούτο και όχι όσους ενώ κατασπατάλησαν εκατομμύρια ευρώ σε μια ΔΟΜΗ που δεν προσφέρει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ (Μουσείο Εθνικής Αντίστασης) βγήκαν μας μας διαφημίσουν τον "εθελοντισμό" και να μας πουν πως υπάρχουν άμισθοι Αντιδήμαρχοι που "σπαταλάνε" τον χρόνο τους για να μας "σώσουν". 

Αυτά από εμάς και ελπίζουμε να μας μιλήσουν και για όσους κάνουν πραγματικό "αντάρτικο" κλέβοντας ΔΕΚΟ ενός κράτους που μας "ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ".

Γιατί με 1400 ευρώ τον μήνα κάποιος δεν έχει να πληρώσει ούτε το ρεύμα του , το ενοίκιό του αλλά περιμένουν κάποιοι αφελείς ή επιτήδειοι να μας λύσει προβλήματα που μένουν άλυτα χρόνια επειδή μας ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ. 

Και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως οι εποχές άλλαξαν και μας έχουν ξεπεράσει όλους ιδίως εμάς του "εθελοντές" που σπαταλάμε τον χρόνο μας για να σας αναδείξουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων για να σας "σώσουν" πρέπει να βολέψουν όλο το σόι τους στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

Για εμάς η ΡΗΞΗ με το παλιό με ιδεοληψίες που κάτω από εύηχους τίτλους καλύπτουν απλώς "μεροκάματα" είναι το ζητούμενο και για τον λόγο αυτό όποιος και εάν έλεγε το αυτονόητο θα τον χειροκροτούσαμε αφού για εμάς η καταπολέμηση της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ είναι η μόνη που δικαιείται να είναι πάνω από χρώματα και κόμματα γιατί σημεία ΣΗΨΗΣ έχουν όλοι οι πολιτικοί χώροι και για αυτό το έργο των ψηφοφόρων είναι δύσκολο όπως και των πολιτικών αφού πως μπορείς να πεις σε έναν ψηφοφόρο πως η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ που σου ζητάει μπορεί να αποβεί ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ για κάποιους; 

Ο κρατισμός δημιουργεί ΘΥΜΑΤΑ και όσο κάποιοι προσπαθούν να σας πείσουν πως κάποιοι σπαταλάνε τον χρόνο τους σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ για να προσφέρουν στην πόλη τόσο εμείς θα εξοργιζόμαστε με την ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. 

Οι "εθελοντές" έριξαν τον δήμο στα βράχια και αναζητούνται "επαγγελματίες" για να μας σώσουν. Άλλωστε οι "εθελοντές" έχουν αποφύγει επανηλειμμένως  να απαντήσουν στον κ. Αραμπατζή για τους προϋπολογισμούς του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης εκεί που οι "εθελοντές" και οι "αγωνιστές" περισσεύουν! 

Αυτά προς το παρόν , αφού φαίνεται πως κάποιους τους χτύπησε η ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ στην προσπάθεια τους να καταναλώνουν λιγότερο για το "καλό" όλων μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: