ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φιλικοί αγώνες Στίβου "Σωκράτης Γκιόλιας" από τον Αθλητικό Όμιλο Στίβου Ελευσίνας

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Φιλικοί αγώνες Στίβου "Σωκράτης Γκιόλιας" από τον Αθλητικό Όμιλο Στίβου Ελευσίνας

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 στις 9.30 το πρωί ο Αθλητικός Όμιλος Στίβου Ελευσίνας διοργανώνει φιλικούς αγώνες Στίβου στη μνήμη του σπουδαίου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε τον αθλητισμό.
Συμμετέχουν Αθλητικοί Σύλλογοι της περιοχής.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Θα έπρεπε να το δούμε σοβαρά και στον δήμο μας όπου δολοφονήθηκε ο φίλος και συνάδελφος Σωκράτης Γκιόλιας να γίνουν αγώνες στίβου αφιερωμένοι  στην μνήμη του ενός άγρια δολοφονημένου νέου ανθρώπου που πλήρωσε με τη ζωή του το γεγονός πως ΔΕΝ ΣΙΩΠΟΥΣΕ,  απέναντι στα κακώς κείμενα που ταλανίζουν την χώρα μας. Ό,τι και εάν γράψουμε είναι μεγάλη αποτυχία το γεγονός πως 12 χρόνια μετά την δολοφονία του ( έχουν ήδη συμπληρωθεί , και είμαστε στο 13ο! ) οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν συλλάβει ούτε τους φυσικούς αυτουργούς μιας δολοφονίας που σταμάτησε μια διαδικτυακή φωνή που ενοχλούσε πολλούς. Επί διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου είχαμε κάποιες εκδηλώσεις αλλά βλέποντας αυτές που πραγματοποιεί ο ΠΑΟΔΗΛ ίσως θα έπρεπε να βάλουν στην ατζέντα τους και μία για έναν ξεχωριστό άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: