ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ποια υποψήφια δημοτική σύμβουλος των προσεχών εκλογών γεννήθηκε στη Βενεζουέλα;

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Ποια υποψήφια δημοτική σύμβουλος των προσεχών εκλογών γεννήθηκε στη Βενεζουέλα;

Στη Βενεζουέλα που ταλαιπωρείτε εδώ και δεκαετίες από αντιδημοκρατικά καθεστώτα  γεννήθηκε από Έλληνα πατέρα και αλλοδαπή μητέρα  συνδημότισσά μας που θα κατέβει για πρώτη φορά υποψήφια για δημοτική σύμβουλος. 

Δεν γνωρίζαμε το γεγονός αυτό ,και χαιρόμαστε που είχε την τύχη να ξεφύγει από ένα κράτος παρία και να ζήσει στη χώρα μας, μακριά από όσα ταλαιπωρούν όσους είχαν την ατυχία να γεννηθούν εκεί. 

Η δημοκρατική Ελλάδα σε αντίθεση με την Βενεζουέλα όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατώνται σε καθημερινή βάση αποτελεί καταφύγιο για πολλούς κατατρεγμένους που βίωσαν κόκκινες δικτατορίες στο πετσί τους. 

Όλοι αυτοί που αρκετοί ήρθαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στην χώρα μας από τους "σοσιαλιστικούς παραδείσους" και αρκετοί έχουν πάρει ήδη την Ελληνική υπηκοότητα είναι οι καλύτεροι διαφημιστές του δυτικού κόσμου αφού είχαν την ΑΤΥΧΙΑ να γεννηθούν σε κράτη όπου οι ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ δεν τους επέτρεπαν να συμμετάσχουν στα κοινά παρά μόνο εάν ήταν μέλη του κομμουνιστικού κόμματος. 

Με την ελπίδα πως στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα δούμε υποψηφιότητες νέων ανθρώπων που σέβονται την Αστική Δημοκρατία και δεν θέλουν να μας κάνουν Βενεζουέλα σταματάμε εδώ αυτή την "εμπορική" ανάρτηση σε μια πόλη που κάποιοι επιμένουν πως είναι τάχα ΑΡΙΣΤΕΡΗ! 

Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία στην υποψήφια που γεννήθηκε στη Βενεζουέλα αφού φανταζόμαστε πως δεν θέλει να μας κάνει όπως η χώρα στην οποία γεννήθηκε. 

Άλλωστε αργά ή και πολύ γρήγορα και η Βενεζουέλα θα γίνει κομμάτι του δυτικού κόσμου αφού είναι εμφανές πλέον στους πολλούς πως οι εποχές δεν ευνοούν όσους δεν ανήκουν σε αυτόν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: